Sjusovaren..

Godmorgon!

Inatt sov Stella jättelänge! Hon vaknade inte förens vid 05:00 tiden för att vara vaken en timme och äta. Fantastiskt!
Och titta på det här....


Heffa tog flaskan igår! Ser ni ljuset i tunneln!? Det gör jag! Självklart ska jag fortsätta amma, men det känns skönt att veta att Mr J också kan mata vid möjliga tillfällen. Arlakossan behöver inte ALLTID vara redo..=)

Idag ska vi hem till Mr J`s mormor och äta! Åh, vad det ska bli trevligt och gott! Middag, efterrätt och fika, here i come! Åker dit lite tidigare på dagen och myser lite innan Mr J kommer. Tycker om att vara där. Det är så lugnt och skönt och Mona är är så mysig.

Tog tag i rabatten på framsidan igår. Mina kära grannar till vänster är nämligen "gröna familjen" så min skruttiga rabatt såg ut som en krigszon i jämförelse med deras "Slottsträdgård".. Så här fräsigt blev det. Nu får vi dock se hur länge den klarar sig ifrån alla Tistlar som ligger under jorden och gör sig redo att ta över totalt..



Haha.. Ser nu på att den inte ser så fin ut på bilden, men har ni vägarna förbi Luffarbacken så får ni slänga ett öga på rabatten utanför nr 16.. Helst idag. Man vet inte hur den ser ut i morgon..=)

Trevlig dag!
Allmänt | |
#1 - - Pillan:

Härligt Stella =)

#2 - - Cat:

vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

=)

#3 - - P:

Härligt!!!!

Instämmer med Cat, vin, vin,vin,VIN!!!!!!

Puss

Upp