Händelserik dag

Vilken lång dag det blev! Igår kväll läste vi kallelselappen ordentligt inför Stellas besök idag och insåg att vi skulle till Huddinge...! Så i morse steg vi in i bilen vid 07:00 tiden. Första stoppet blev till att sätta Emlakräm (bedövningssalva). Det skulle sitta på en timme och detta var helt okej tyckte Stella. Hon fick finfina bandage på händerna!



Sedan var det dags för sticken.. Det var inte lika lätt. Men på tredje försöket gick det äntligen och dom kunde spruta in det som de nu sprutade in...=)
Då hade vi 3 timmar att "slå ihjäl" och jag måste ju säga att Huddinge Sjukhus inte är något crazy-skoj ställe direkt.. Så vi hoppade in i bilen och åkte till IKEA i kungens kurva!  Lunch och lite småinköp. Stella var nu mycket gladare än när "tanterna" med nålaran höll på..





Tänk vad skönt det är att spontangå på IKEA! Inga listor på saker som behövs hem, inga  mått att hålla koll på och bäst av allt, man slipper leva loppan i "ta-det-själv" lagret. Mycket tacksamt!

Efter IKEA åkte vi tillbaks till Huddinge. Nu var det dags att kolla upp njurarna. Stella var sååå duktig! Hon blev inpackad i en vakumpåse och låg helt still i 20 minuter utan att klaga. Då blir mamsi och pappsen stolta!





Nu ska vi vänta i 2 veckor på resultatet och vi håller tummarna att allt ser bra ut, så vi äntligen kan sluta med medicinen..

På vägen hem svängde vi förbi Täby C och titta vilken fin mössa vi hittade till Stellan!



Ni som inte ser vad det är. BARBAPPPA!! Värsta bästa mössan juh!

Nu har vi ätit Thai-mat och snart blir det hopp i sängen. Vi gäspar ikapp här i soffan..=)

KRAM

Allmänt | |
#1 - - Tezzi:

Håller tummarna för att det blir ett positivt resultat om 2 veckor!

Jättesöt mössa, och tröjan/jackan likaså! Vart är den köpt måntro? :)

Upp