Jag och mitt gäng

Jahapp..

Publicerad 2009-02-28 22:27:46 i Allmänt

Varför Svedala, Varför? Jag förstår inte. Inte alls. Opera-Malena? Hallå!
Nej, nu lägger jag det sista på pusslet och går i sömn-strejk. Ni är inte kloka sverige. Inte det minsta.

//Kulan

Agnes

Publicerad 2009-02-28 21:16:33 i Allmänt

Tänk vad fel jag hade. Men rätt om man tittar på min chansning från igår..=) Mr J är glad i alla fall. (Han röstade...På Agnes...haha..Tror dock att det var guld-dressen som fick hans röst..)

Mohahaha...=)

?

Publicerad 2009-02-28 21:11:10 i Allmänt

Okej.. Jag tror Piloterna slår ut Agnes ganska hårt. Vad tror ni? Skulle vilja pimpa mig själv med Agnes kroppsstrumpa. Visst vore det kul? Då snackar vi disco-KULA! Hehe..

Go SVT

Publicerad 2009-02-28 21:07:50 i Allmänt

Darin! Jag gillar Darin! Bra SVT!

Annars då? Jo, tack. Vilket helknasigt startfält... Agnes var Åke-Tråk. Sarah var riktigt pampig och har en underbar röst. Piloterna rockade och Thorleifs likaså. Operan gillar jag ej. Jag får ont i öronen av henne.
Nu håller vi tummarna för skojsiga dueller.. Känner mig oväntat lugn.

Nu ska jag mysa med Darin...

Dödens grupp..

Publicerad 2009-02-28 19:48:55 i Allmänt

Jag älskar dramat. Folk kallar kvällens delfinal för "dödens grupp". Är inte det vackert!? Inte för att alla låtar är såå bra, utan för att startfältet är så jämt. Vem som helst kan vinna ikväll och då blir allt såå mycket mer spännande. Jag älskar det. Samtidigt som jag faktiskt hatar det. Klarar inte riktigt av mag-pirr av dessa slag. Men jag tror att jag står kvar med min chansning igår. Men, det är en STOR chansning med betoning på STOR.
CB- Ring nu inte och rösta på det sämsta bidraget i startfältet bara för att jäklas. Gör hellre som Mr J och rösta på Agnes.. Hon ska ju ha en guldig  "Cat-suit" på sig i alla fall..

Ses snart!

ajsing

Publicerad 2009-02-28 16:01:53 i Allmänt

Tjena, tjena!

Har varit ute på äventyr. Först i Stinsen med lill-Prinsen, sedan lämnade vi av honom i Kista till mormor, sedan Täby för lite mer shopping och nu hemma och nöjda.
Har haft enorma sammandragningar idag, så jag har pausat på varenda bänk som finns i stinsen. (Det tog ganska lång tid att komma över "torget"  för där kryllar det av sittplatser..) Men nu känns det lugnare och nu är jag taggad inför kvällen! Har köpt hallonsoda och ballerina-kex! Det är livet det! =)
Ska plöja igenom Aftonbladet nu och läsa hur genrepet gick igår. Återkommer sen.

Puss

Schlager!

Publicerad 2009-02-27 15:43:36 i Allmänt

Då ska vi se.. Vad har morgondagen att bjuda på? Jo, allt från dansband, rockande piloter, opera och ännu en IDOL avkomma.. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Efter att ha lyssnat på lite av alla bidrag så känns detta inte som en Julia-kväll. Detta känns ganska lamt. Jag hoppas på mycket glitter och glamour på scenen istället för i låtarna..=)

Agnes Carlsson: Låter som Agnes. Hon ska tydligen ha en bra scen-show och det hoppas jag  verkligen på för låten är inte sååå stark. Den är lite tillbakadragen tycker jag. Hade önskat mig mer.
Starpilots: Dagispop. Självklart gillar jag gunget, men jag har svårt för upplägget. Jag gungar med och är glad, men mer än så blir det inte..
Sarah Dawn Finer: Ballad-drottningen är tillbaks. Och låter som det ska. Hon har en fantastisk röst och jag hoppas att den når ut till alla oss i stugorna. Men jag måste säga att Mollys ballad är bättre.. mycket bättre.
Malena Erman: Pop/opera brukar ju skrälla har vi lärt oss de senate åren.. Även detta kanske? Men jag säger nej. hörde ni det..NEJ. Någon måtta får det vara. Det är ju säkert jätte fint och bra, men jag vill inte ha det här. Punkt slut.
Thorleifs: Tjofadderittan! Här är det gammal, riktigt gammal hederlig schlager. Detta gäng gör sin grej och jag tycker att detta är jätte kul. Vet att alla mina vänner och familjemedlemmer kommer att gapskratta åt detta bidrag, men jag gillare!
Susanne Alfvengren: ZZZZZzzzzzzz På riktigt... Verkligen ZZZZzzzz
Next 3: Minns ni kuddkrig som var ett bidrag för ett par år sedan? Detta är upplaga 2. Tre klämmiga pojkspolingar som vickar på rumporna och smilar in i kameran. Vissa kommer rosa, det flesta kommer risa... Tror jag.
Anna & Maria: Kan dessa två "söta" flickor bära upp den här duetten? Jag själv tycker att båda är rätt så trista. De ska dock ha en massa glitter på kläderna. Och det är ju bra. Men låten är inte jätte kul faktiskt.

JÄTTE svårt att tippa denna vecka. Helt klart den svåraste. men min chansning idag blir:

Direkt till final:


Sarah Dawn Finer  - Agnes Carlsson

Till Andra Chansen

Malena Erman

Jag tror att jag redan har ångrat mig.. Typiskt. Men, men återkommer om ångesten skulle ta över.

//J

Dåså!

Publicerad 2009-02-27 14:47:36 i Allmänt

Nu har Prinsen varit ute och rastat sin tjocka mamma. Vi gick till dagis och lämnade ett par lånebyxor som vi tvättat. Sen lekte vi (vissa av oss försökte i alla fall..) i skogen. Postade inbjudningarna. En titt i djuraffären blev det innan vi strapserade ner till "city" och köpte ett nytt pussel till tjockisen i familjen. Börjar tröttna på att lägga om samma hela tiden..

 

Titta så han flyger!

 

Världens sötaste unge!Ingen kan säga att mina stövlar var ett onödigt köp. Titta bara! Excellent! =)

Nu ska jag lyssna och läsa om morgondagens startfält. Återkommer med mina chansningar!

//Jullbert

Fredagsfilm!

Publicerad 2009-02-27 08:51:00 i Allmänt

Idag ska det bli en skojsigare dag! Det har jag och Lill-Prinsen bestämt!
Nu har vi precis ätit frukost och nu ska den tekniska barbamamman koppla datorn till Tv´n.. Vi ska titta på Alladin!
Bädda ner oss i soffan och bara vara ett tag. Det är kvalitetstid det!
Jag antar att jag kommer att skratta mer än vad Prinsen kommer att göra. Jag gillar anden. Han är kul. Riktigt kul.
Sen ska vi posta alla inbjudningskort till kalaset. Vore skönt att få ut bebisen också, men jag har lovat Miss C att knipa tills hon kommit hem från utlandet, och löften ska man hålla. Så bebisen får vänta.

So long!

//Julle

Tråk

Publicerad 2009-02-26 20:41:05 i Allmänt

Inget roligt att skriva idag. Tom i huvudet och det är mestadels uppfostring i det här huset idag. Glassbilen var här idag dock, så nu har vi frysen full. Det är bra.
I morgon ska Prinsen (monstret idag) vara ledig och vi ska titta på Alladin. Det ska bli skönt. Sedan blir det ju veckans schlager-genomgång också. Ser fram emot detta.

God sömn.

//JuliaKan du inte komma nu!! Åhh...

Recept!

Publicerad 2009-02-26 11:02:50 i Allmänt

Alla mamma-bloggar innehåller alltid recept.. Fina smaskiga äppelpajer, saftiga muffins eller otroligt enkla och nyttiga middagstips.. Jag ska inte vara sämre. Jag är en hejjare på köksarbete ska ni veta!
Nu delar jag med mig av mitt bästa recept.Vi börjar med 5 dl kall mjölk.Vispa sedan ner en påse av ICA´s egna portionsförpackade chokladpuddingspulver...Tadaa!! Världens smarrigaste/saftigaste/mumsigaste frukost/lunch/mellis/middag/nattmat.....=)

Jag har dessutom sådan tur att min sambo inte direkt gillar puddingar, så jag får två portioner! Härliga tider!


//Mat-Julia

Trötter..=)

Publicerad 2009-02-25 20:59:33 i Allmänt

Så börjar dagen gå mot sitt slut. Det har varit en bra dag. Vi har degat en massa. Och lagt pussel. En 6-åring gillar dock inte att slappa i soffan många timmar i streck. 6-åringar blir till slut ganska rastlösa. Då fick vi gå till centrum och köpa inbjudningskort till det stundande kalaset. En sväng på bok-rean hann vi med oxå. Men sen fick prinsen dra sin stora tjocka mamma hela vägen hem igen.. Tillbaks till soffan! Och pusslet.. som nu är färdigt! (det femte på en vecka tror jag..)

Sussa fint!

//Mamsi


Så här har vi haft det i dag.. Vill påpeka att jag tycker om att vara ledig..=)


Så här mysigt hade vi det igår kväll när vi firade semlan!

Morgonstund har inte guld utan ont i mun..

Publicerad 2009-02-25 09:44:59 i Allmänt

Jag och Prinsen ligger i soffan under täcket och tittar på sabrina.. Önskar jag hade kontrollen över tv-kontrollen. Då hade jag nog valt något annat, men prinsen tycker att det är mer rättvist om han får ha den så länge jag har datorn.. Bara att ge vika..=)  Prinsen fick vara ledig idag och mysa i soffan, fast nu tjatar han om att han vill gå till dagis i alla fall.. Får locka med något spännande snart.. Som semlor kanske?
Igår var vi på Mvc och lysnnade på bebis. Alla värden var jätte bra och bebis har tryckt ner huvudet och är redo att tryckas ut. Härligt! Hoppas att jag inte ska behöva gå på nästa möte.. Det är om två veckor.. Vore skönt att ha det avklarat då.
Nu ska jag fortsätta lägga lite pussel och ringa och bråka med försäkringskassan som inte ger mig mina pengar. Någon som är chockad?? Haha, vilket skämt...

//Preggo. V.37+5

Er kungliga reporter!

Publicerad 2009-02-24 13:23:44 i Allmänt

Tänk vad fantastiskt! Förlovning på slottet! Hur ska jag nu ordna så att jag blir bjuden? Har ni tips eller råkar känna någon bernadotte så hör gärna av er.. Kan även tänka mig att betala för en bra plats i kyrkan.
Nu direktsänder TV4 och jag tittar självklart med stort intresse!
Min största planering är ju självklart att paret nu trycker ut en liten knodd som gärna får ha snopp så kan våra barn ära varandra. Mohahaha.. Detta kan ju bara bli perfekt! Jag ska bli kunglig!
Fettisdagen!

Publicerad 2009-02-24 09:22:09 i Allmänt

Idag får man äta HUR många semlor man vill! Det tycker jag är kanon faktiskt! Tycker ju lite synd om mig själv nu när jag ligger och snorar i soffan, så då är jag nog värd några semlor.. Ska nog ta mig i kragen och gå till "city" och införskaffa sig det.. Yammi!

Annars då? Här går dagarna på som vanligt och nu sägs det att det bara är 16 dagar kvar tills Tullan kommer! (Fast just nu känns det snarare som att det var 16 dagar sen..) Magen har dalat ner lite grann och det är ju skönt för andningen, men desto mindre skönt "down there".. Det spänner, trycker och stramar och jag ser ut som en valross/pingvin när jag gungar framåt i snön.. Men kanske inte ska klaga när det kommer att bli värre...
Jag är glad att Mr J står ut.

Idag blir det torsk med äggsås till middag. Det här med fisk på Tisdagar från skolan hänger liksom kvar i ryggraden. Jag gillar fisk på Tisdagar. Konstigt att det är godare med torsk på Tisdagar än på Onsdagar. Knas.

//Preggo

 

Tänk, nu blev jag inte lika sugen på fisk längre.. Vilket öde att födas så här till livet. Stackarn..

Måndag

Publicerad 2009-02-23 09:33:37 i Allmänt

Sorry att jag inte skrev mer igår. Hade en mysig dag med familjen. Det var mysigt från början till slut.  Vi bara var. Sov en stund på soffan, la lite pussel, byggde med lego coh tittade på film. Mycket skönt!
Nu är det måndag igen och prinsen är tillbaks på dagis. Jag trycker fortfarande i mig alvedon och håller tummarna att inte bebisen vill komma ut just nu..=)
Ska ta mig till centrum dock och inhandla tvättmedel. Korgen är full och medlet slut. Inget bra sammarbetet där inte.
Ser också fram emot bok-rean! Ska shoppa loss böcker till hela familjen! Passande med bokrea såhär inpå Prinsens födelsedag! Tack så mycket! =)

Pusseltajm!

//Julia

Söndags-snö

Publicerad 2009-02-22 10:07:45 i Allmänt

Jesus, vad mycket snö det är ute! Måste nog leta efter Prinsens pulka.. Igen!  Lyckas alltid glömma vart jag la den sist eftersom vi har så fasansfullt många snötäckta dagar numera.. =)

Drömde om bebis inatt. Hon föddes lite knasigt, men var hur vacker som helst! Hon såg ut som Mr J fast i flickformat. Bedårande helt enkelt. Hon skrek nästan ingenting och skrattade mycket. Jag hoppas att hon blir så. Glad och lik Mr J. Då kommer jag att bli väldigt lycklig. Fast det är jag ju ändå såklart!

Idag ska jag kurera mig. Fökylningen känns inte bättre idag, så det blir mer C-vitamin och te. Soffläge känns klart som ett alternativ det också.

See you!

tack för ikväll!

Publicerad 2009-02-21 21:28:18 i Allmänt

Trevlig kväll. Nu är jag nöjd. Riktigt nöjd. Nu ska jag snyta mig, ta en alvedon och gå och sova.

Jag gillar verkligen melodifestivalen. Detta är jätte kul. Tack Mr Björkman.

//Julle!

duell 2

Publicerad 2009-02-21 21:24:39 i Allmänt

Kan vi inte rösta vidare Molly nu så att Bard kan hoppla iväg till andra chansen med skägget i brevlådan.. Vore Lördagsunderhållning tycker jag i alla fall..

sommar

Publicerad 2009-02-21 21:20:42 i Allmänt

Haha.. När jag lyssnar på E.M.D så drömmer jag mig bort till sommaren, altaner, rosévin och trevligt sällskap.. Åh...
Vill tacka alla 14-åringar som röstade.

tjo

Publicerad 2009-02-21 21:13:11 i Allmänt

Varför har  Alexander Bard ridhjälm?
Varför röstar folk på Micke Rickfors?  (blänger på C.B...)
Tycker det är jobbigt att Rigo och hans band har lite för mycket artistnamn att komma ihåg...
Kan man tro att Molly är YNGRE än Amy Diamond? Haha, vilket skämt!
Jag tror jag faller i fjortisträsket och hejjar på E.M.D.. Vet inte varför, men ,men...

BWO

Publicerad 2009-02-21 20:51:13 i Allmänt

Det är absolut inte BWO´s musik det är fel på, men låter inte allt likadant? Känns det inte lite väl mycket som typ förra året? Deja vú! De tar sig själva på lite för stort allvar dessutom...

Rickfors!

Publicerad 2009-02-21 20:32:26 i Allmänt

Rickfors ska ha ett stort plus för klädseln! Glansigt och sliskigt! Me like!  Fast låten får inga större poäng..

E.M.D

Publicerad 2009-02-21 20:27:57 i Allmänt

Den där Mattias är trist tycker jag..
Både Erik och Danny är ju entertainers, men han är grå. Riktigt grå.. Men jag vill dansa och det är ju bra!

Molly

Publicerad 2009-02-21 20:23:30 i Allmänt

Nu har det börjat igen. Känner mig inte fullt lika laddad som tidigare veckor, men schlager är alltid schlager...=)
Nu sjunger Molly och jag har gåshud..=)
Jag gillar Molly Mus!

Host, host!

Publicerad 2009-02-21 09:47:29 i Allmänt

Typiskt! Vaknade i morse och halsen är helt igenbommad och snoret rinner.. Vill inte vara sjuk nu! Det har jag inte tid med. Eller tid har jag ju en massa, men vill inte gå runt och må dåligt när man kan "ploppa" ut en unge när som helst. Dessutom vill jag inte må dåligt när Lill-Prinsen är här. Då vill jag vara pigg och glad!
Nåja, det löser sig nog. Lite C-vitamin, te och alvedon ska nog göra susen!

Idag är det Vincents Dop och det ska bli trevligt! Vet dock inte om jag ska pallra mig in på efterfikat med snor och allt, utan kanske bara uppvaktar sötkorven i kyrkan. Får se hur det blir.

För övrigt så snöade det en massa (lätt överdrivet) inatt så nu är det vitt ute igen.. Jag som tyckte att jag anade våren igår.. Men det är bara att dra på overallen, halsduken och vantarna och ge sig ut i solen.

Må så gott!

//Snörvlan

Morgondagen..

Publicerad 2009-02-20 14:36:13 i Allmänt

Då ska vi se.. Startfältet i morgon känns VÄLDIGT lamt och trist.. Finns risk att somna på vissa ställen.
Men jag måste ju i alla fall bedömma detta utifrån mina åsikter.

VELVET: Velvet kämpar på i år igen, och detta låter som tidigare år. Vet inte om det är jag, men det känns lite uttjatat. Hon ska dock ha VÄRSTA klänningen där dansarna ska komma ut ifrån och det låter ju härligt schlager-freakat!
RIGO & TTS feat RF: Vette tusan vad detta ska företsälla, men jag gillar det inte så värst. Tror att svenska folket kommer rata detta somriga och fartfyllda inferno...
MOLLY SANDÉN: En maffig ballad på svenska. Molly har ju en väldigt stark röst som jag verkligen hoppas håller i morgon. Får hon fram rätt känsla på scenen och framför balladen med riktig ärlighet och dramatik, kan detta bli årets Sanna Nielsen..
E.M.D: Oj, jag hade inte föreställt mig deras låt såhär.. Både bra och dåligt.. Tror dock att den kan sätta sig på skallen rätt fort, men har svårt att se de tre små musketörerna gör en fantastisk scenshow. Men detta går nog vidare eller till 2:a chansen..
MIKAEL RICKFORS: En uppgradering av "köpa vingar för pengarna". Förstår på riktigt inte varför den här mannen är med, men behöver ni uträtta behov eller kolla posten, så gör det nu...
MAJA GULLSTRAND: Fjanteri. Säkert jätte bra och så, men jag tycker att hon låter som en bebis. Slingan: "här för mig själv.." Upprepas lite för många gånger.. Nej, inte min grej..
SOFIA: Låter som en hyllning till Allah.. Vet någon vad det är för språk hon sjunger på? Jag förstår iallafall inte ett ord. Jag säger som i reklamen: Det känns inte bra. Inte bra alls faktiskt...
BWO: Även här upprepas det för fulla muggar.. Jag förstår att jag inte är ensam. Ni har sagt det nu. Flera gånger faktiskt. Detta låter som BWO alltid gör, men ska dom lyckas charma svenska folket i år då? Jag är lite tveksam, men eftersom startfältet är så svagt, så är risken stor att de skickas vidare i brist på annat...

Ja, som ni ser så är inte Lördagens startfält någon super speciellt. Jag ser fram emot Mollys framträdande och om alla fjortisar röstar vidare E.M.D. Kan även bli lite intressant att höra Alexander Bards ilska mot det svenska folket som tydligen inte förstår sig på riktig musik. Undrar vilken färg han kommer att ha på shortsen..?

Min vilda chansning blir dock: 
Till Final
  Molly Sandén

 E.M.D

Till Andra Chansen:
BWO

 Velvet

Trevlig Fredag!

//Julle

Fredag

Publicerad 2009-02-20 10:35:51 i Allmänt

Nu har jag ätit en riktigt härlig frukost. Fil, te, smörgås och BULLE! =)  Tänk vad livet är fint ibland!
Snart ska jag bege mig mot ortens lokala city och inhandla lite innan jag ska hämta upp prinsen från dagis! Tjoho!
Kvällen blir nog som alla andra fredagar den senaste tiden.. Let´s Dance, min hottie madrass på golvet och en massa gott! =D
Ska springa iväg nu, men återkommer när jag kommit hem igen och lyssnat på morgondagens låtar!

PUSS


 

Tjoflöjt!

Publicerad 2009-02-19 15:08:42 i Allmänt

Färdig!! Med vad tänker ni då.. Ja, ni. Ganska mycket skulle jag vilja säga. Bullarna är ute ur ugnen och smakar VRÅL-gott! Så där knastriga utanpå och degiga inne alá Julia Style!Och pusslet är lagt! Inte en liten bit fattades! Fast jag var nära att kasta bort allt när jag bara hade himlen kvar.. Men då hade jag ju inte kunnat ta åt mig äran nu..=)Jag blir alltid lite nedstämd när ett pussel är färdigt. Inte av den anledningen att man ska skjutsa ner allt i lådan igen utan för att jag aldrig känner mig riktigt färdig... Om jag bodde ensam skulle jag nog ha ett pussel framme hela tiden och dessutom starta ett pussel-konto.. (Så jag slipper lägga samma varje gång. Kunde köpa ett nytt ibland..) Men nu bor jag ju inte ensam. Vet inte vad min lilla familj skulle tycka om jag bara satt i köket och la pussel hela dagarna.. Visst, Prinsen skulle nog älska att behöva äta middag i vardagsrummet varje dag, men ibland är det ju ganska skönt att ha ett fungerande matbord också.. Ja,ja.. Får se om jag öppnar en kartong till sen.. Bara en.. Om jag lovar att lägga klart det innan prinsen kommer imorgon? ! Vore mysigt...

//Julia med "Bulle i ugnen".. Hahaha... Kul..

Minns du Miss C?!

Publicerad 2009-02-19 11:12:56 i Allmänt

Detta är fantastiskt! Denna ljuva musik och framförallt text tyckte jag var DUNDER bra när jag gick i typ 2:an.. Köpte singeln på LP... Nu när jag lyssnar så kan jag inte sluta gråta av skratt.. Jag bokstavligt hulkar av skratt! Lyssna på deras intensiva röster.. Hahaha!

http://www.youtube.com/watch?v=jU3SWtlHwxI

"Hi, It´s me, If you know what i mean.. My name is Efti and i want you to see.." HAHAHAHA!!!!!!!

Mag-nytt!

Publicerad 2009-02-19 10:23:05 i Allmänt

Tjaba, Tjena, Hallå!
Får ju nästan be om ursäkt att jag inte skrev något mer igår, men jag och Mr J åkte till hans föräldrar och hälsade på Mr J´s kusin som är där och hälsar på. Vi kom hem vid halv elva och då var det bara sängen som lockade! =)
Idag är det 3 veckor kvar till våran bebis ska komma är det sagt.. Tänk, det är ju ingenting alls.. Snart är hon är! Tog kort på magen igår och den ser verkligen overklig ut i vissa vinklar. Lite ailen över det hela. Men häftigt är det ju! Bryter nu trenden om att inte lägga upp bilder på magen, men jag kan inte låta bli nu när det är så stor..

Idag ska jag baka bullar. Det ska bli gott! Känner att jag (läs:bebisen) behöver det..

//Barbamamma 

Inställt.

Publicerad 2009-02-18 13:32:05 i Allmänt

Vad knasigt det blev. 3,14 blev tvungen att åka och jobba tidigare, så hon kom aldrig och Prinsen var pigg och allert idag och gick till dagis.. Så jag och mitt pussel blev ensamma. Fast det är ju iof bra det med, eftersom det numera bara får plats en person vid matbordet då resten av ytan är full av små irriterande pusselbitar som jag snart sågar itu så att dom passar.. Känner mig lite stressad att bli färdig, så att jag och Mr J kan äta middag där sen.
Skulle vilja ha ett pussel med hemligt motiv. Vore skoj. En påse med en massa bitar och ingen fusk-kartong att tjuvkika på. Vore ännu roligare om motivet var på någon/något som man känner.. Såsärja, nu fick jag ut ett superb födelsedagspresents-tips! Varsågoda. (Jag fyller 9:e April)
NÄSTAN motivet på tråk-pusslet jag lägger nu.. Domkyrkan i Helsingfors... Wii..

Onsdag! =)

Publicerad 2009-02-18 08:35:39 i Allmänt

Tjollahopp!

Förlåt att jag inte skrev något mer går. Det blev bara orm-nytt.. Tog fram ett 1000-bitars pussel och sen var det kört..=) Kunde inte slita mig.
Pilliluttan var här igår och bjöd på världens bästaste bakelse! Miljoners tack! =) Lilla tösabiten var såklart med och sötare unge får man leta efter. Charmis!
Idag kommer min kompis "3,14" hit på kaffe och sen kanske Lill-Prinsen tittar in också! Han var tydligen hängig igår och då passar det ju perfekt att jag är ledig och kan titta på starwars och bygga lego hela dagen så slipper en av oss VAB-dagar..=)

Nu vart det bara uppdatering, men lovar att återkomma snart igen!

//Barbamamma!

Mardröm..

Publicerad 2009-02-17 09:11:39 i AllmäntSer ni vad det här är? Det är galet. En man i Landskrona hade fått lite stopp i golvbrunnen, men tänkte inte mer på det. När han en halvtimme senare går in i badrummet är brunn-locket av och det här är vad han hittar.. EN BOAORM! jag upprepar: EN BOAORM!! Förstår ni traumat. Jag skulle aldrig bli återställd. Jag skulle kräva att flytta omgående och jag skulle få en stark badrumsfobi. Nej, jag kan inte ens skriva om detta, för detta är det värsta som skulle kunna hända mig tror jag.. Fy bövelen!

Dagar som gått i lite bilder..=)

Publicerad 2009-02-16 20:16:36 i Allmänt

Dagen bara rusade iväg! Lill-Prinsen kom och vi har haft det så mysigt så. Sedan kom även miss C förbi och förgyllde ännu en eftermiddag! Alltid trevligt och väldigt uppskattat!
 Prinsen ska stanna här över natten, så nu sitter han i badet med alla action-figurer och ordnar nya fuktskador i huset..=)
Här kommer lite blandade bilder från idag och helgen.
Fina blomman jag fick med frukosten i Lördags morse. Min fina Karl!
På den här spenderar jag mina kvällar. Visst är det glamour på riktig nivå?! Ryggen klarar inte soffan, så då får man ta vad man har sörru.. Jag e inte kräsen jag inte..Mina kompisar under Lördagskvällen. Tog hand om min nervositet. Gott!Idag har vi byggt med Lego. Jag har sorterat Legot. Ganska stolta är vi. Jag för ordningen och Prinsen för sitt nya Indiana Jones Lego..Dom här figurerna fick jag vara. Jag fick jätte töntiga glasögon. Jag fick mest stå i den lilla "kuren" och öppna bommen när Prinsens häftiga gubbar skulle komma förbi och in i djungeln..Hur många tröjor kan man förbruka på en dag? Ständigt dessa fläckar på magen. Innan jag går hemifrån måste jag alltid titta i badrums-spegeln om jag har några fläckar i "döda" vinkeln..
Det är svårt att hinna blogga när man har en 6-åring hemma.. Man kan nästan märka att BlondinBella inte har barn..
Hon har ingen liten människa som gråter stora krokodiltårar för att han sååå gärna vill titta på Star Wars och gärna sitter i ditt gravida knä och upprepar detta 1190 gånger... En svag mor viker sig till slut..

Puss och god natt alla hotties!

//PreggoMåndagmorgon!

Publicerad 2009-02-16 10:16:23 i Allmänt

Så var det Måndag igen! Som jag tjatat om tidigare: Tiden går så fort! Hänger inte alls med! Men jag gillar måndagar. För Monday means DH! (Desperata hemmafruar) Så nu ska jag snart krypa upp i soffan och njuta av en timmes riktig underhållning! =)Kanske äta lite morgon glass till det?

Har längtat så efter Prinsen hela helgen och nu fick jag veta att han kommer hit ett par timmar idag på dan! Blir så glad! Jag behöver Bus-dos! Då måste jag se till att rensa klart hans lego.. Tog mig lite vatten över huvudet och började rensa i lördags.. Inget jag rekomenderar precis. Men nu ligger snart alla smådelar i en låda, alla "väggar, tack, plattor" i en låda osv.. Hoppas att seb blir imponerad!

Ska ta fram kameran idag igen.. Det var ett tag sedan jag uppdaterade i bilder.

Ses snart!

//Preggo

Söndag. Guds Vilodag. Även min..

Publicerad 2009-02-15 17:53:27 i Allmänt

Förlåt för en inläggslös dag.. Har inte haft orken eller lusten att ens sätta på datorn idag. Jag och Mr J har legat på soffan och tittat på film och bara varit. Fantastiskt skönt. Även om dagen då gått lite fort och att det redan är mörkt ute, så kan jag njuta av detta. Så härligt!

Måste tacka för ert stöd igår kväll under melodifestivalen. Hur mycket läsare som helst! BlondinBella får snart se upp! Höhö..=) 

Åke-Tråk inlägg, men orkar inte tänka så mycket idag. Nu ska jag krypa ner i soffan igen och fortsätta titta på alla repriser och amerikanska tv-lekar.

Puss på er!


Dagens film.. Galet sjuk film..

//JulleBulle

*Lycka*

Publicerad 2009-02-14 21:30:50 i Allmänt

Tack!!  Ni är världens bästaste medborgare!! Nu ska jag bli kompis med min sambo som står ut med mig!

I´m still standning for Hope and Glory!   =)

PUSS PUSS PUSS

Ett steg i rätt riktning...

Publicerad 2009-02-14 21:25:40 i Allmänt

Nu begär och KRÄVER jag att ni röstar på Mums-Mums. Detta är alltså ett KRAV. Ingen brun KRAV-banan utan ett riktigt KRAV. Ni kan se det som ett hot också om ni vill...

Känns dock trist att han möter L&S, men dom skickar vi vidare från 2:a chansen sen. Eller hur!?

Knas

Publicerad 2009-02-14 21:22:46 i Allmänt

Varför ser H*E*A*T ut så där? Varför har en av killarna tighta vita glans-pyjamas byxor? Varför har sångaren sånt där hår? Varför odlar han en sådan knäpp mustach? Fast dom kommer ju iof från Upplands väsby.. Man kanske gör så där.. Vad vet jag?

Nära döden..

Publicerad 2009-02-14 21:17:07 i Allmänt

Jag tror inte att det här är hälsosamt faktiskt... Nu tog pengarna slut på mobilen oxå.. CRAP!

Varför röstar folk på AMY?? ÅHHH!!!!! Irri...

Ja,ja.. Nu ska jag lägga mig på min lilla madrass på golvet och sura en stund. Får se om jag återkommer. Beror på resultat.. Tänk på det ni.. Ni håller en stackars gravid kvinnas kväll i era händer...

nervöst..

Publicerad 2009-02-14 21:03:44 i Allmänt

Jag vill ha ett glas vin... Väldigt gärna vill jag ha det nu faktiskt...

Okej.. Nu alla så röstar vi vidare Mums-Mums!!!! OOOOKKKKEEEEEJJJJ?????!!!!!

Skulle vara trevligt med L&S också....

Fasiken vilken pärs det här är........

pirr..

Publicerad 2009-02-14 20:57:46 i Allmänt

Vad säger man nu då? Visst var det ett starkt startfält? Jag är helt lost! Jag vet bara att Amy borde gå och lägga sig.. Mr J ska jag skicka iväg till nästa Lördag. (Inge vidare support i dessa hårda tider...)

Jag har röstat ett par gånger, men måste ju hålla mig till duellerna oxå.. Kan bli dyrt det här!

Lili och Susie var ju oxå Fab! Jag ville fatta hopprepet och ställa mig framför spegeln direkt!

PUSS

Är ni redo?

Publicerad 2009-02-14 19:48:16 i Allmänt

Snart smäller det! Är ni redo? Har ni mobilerna framme? Nu kör vi..!

Jag litar på er. Det är viktigt att delta. Det är viktigt att rösta. Det är mest viktigt att ni röstar som jag. OKEJ?!?

Kärlek

Stressiga tider..

Publicerad 2009-02-14 16:00:19 i Allmänt

Trevlig alla hjärtans dag!
Min underbara Mr J hade gjort dundergod frulle till mig i morse. Tackitackitack! =)

Idag har vi varit på lite äventyr i bilen innan vi stannade i Täby och åt lunch. Nu har vi kommit hem och jag lusläser tidningen om kvällens delfinal.. Jag kan ha ångrat mig... bara lite.. Fasiken vad svårt det är att tippa ikväll!!  Är fortfarande säker på att Måns går direkt till final, men det finns ju som alla vet folk som tar detta för givet utan att rösta.. (Hör gärna min röst påminna er om detta ikväll när ni hör Mums-Mums tonartshöjning..) Men sedan verkar dom där bönorna kunna skrälla.. Och hårdrocken ska vi inte tala om.. Alla schlager-antis ute i sverige älskar ju att rösta emot mig, så där kan Lili & Susies plats bli tagen..  Nej, om jag hade haft långa naglar hade dom legat illa till ikväll..
Nej, nu måste jag tänka på annat. Stackars bebis kommer ju drabbas av magsår om jag fortsätter såhär.. Tänk att födas med KSM, (Kroniskt-schlager-magsår) vore ej bra..

//Julia

Fredagsnöje!

Publicerad 2009-02-13 20:02:34 i Allmänt

Jag har världens bästa kille. Ville bara dela med mig av det. Han är extra ordinär och ett överlevnadsmåste för mig.
Vi har varit och handlat precis. Vi köpte massor av goda saker. Dessutom är det let´s dance ikväll. Tänk att jag anser att detta är lycka?! Jag min vackra man, vanilj-hjärtan och töntiga dansprogram på Tv4.. Jag mår bra. Skulle vilja ha Prinsen här också såklart. Då hade jag varit hel.
Nu ska jag krypa upp i soffan och njuta av mitt snygga sällskap!

Trevlig Fredagskväll!

//Julia

Spänningen stiger...

Publicerad 2009-02-13 13:49:17 i Allmänt

Nu har jag lyssnat på 1 minut av morgondagens alla bidrag.. Känns som ett ganska kul startfält! Men oj, så svårt att tippa utgången.. Jag har ju tydligen tappat kollen på vad det svenska folket vill ha och snöar totalt in mig i mina egna önskemål.. Men här kommer mina tankar kring startfältet nu när jag vet hur de låter också..=)

Lili & Sussie: Det är verkligen en L&S dänga. Blundar man och lyssnar så hör man direkt att detta påminner om oh mama och whats the color of love. Jag gillade Lili & Sussie då och gillar dom nu också. Men hur röstar ni? 
Amy Diamond: Ja, vad säger man.. Det låter som hennes alla andra "hits". Har själv lite svårt för denna lilla "donna" och kan inte riktigt njuta av hennes stämma, men jag kan lova att kidsen säkerligen diggar med till 100 %!
Jeniffer Brown: Fin låt, men det är lite för deppigt för min smak.. Antingen älskar svenskarna detta eller så ratas hon precis som Shirley. Har ingen aning om vart detta slutar..
Markoolio: Detta är ju kul och humor. Stor ironi i texten, men detta kan vi ju omöjligt skicka direkt till final. Det skulle vara ett hån mot de "riktiga" bidragen., Men en skratt-paus i allvaret. Ser fram emot att se scen-showen.
Cookies and beans: Vackert, lite Dolly Parton sound. Detta kan kanske skrälla. Eller ratas totalt. Kan inte släppa det totalt usla band-namnet bara. Not my cup of tea..
H*E*A*T: Jag gillar inte det här, men jag måste säga att jag blev positivt överaskad. Rock-ballader med starka röster är ju ALDRIG fel, fast ALLTID fel i melodifestivalen...
Lasse Lindh och bandet: Skönt gung, men grått, grått.. Refrängen är ganska kul som lätt sätter sig i huvudet, men det är tråkigt, tråkigt, tråkigt.....
Måns Zelmerlöw: En uppgardering av Cara Mia. Har kvällens bästa tonartshöjning! Kanske bör få några lyssningar innan den sitter helt, men helt klart en av kvällens starkaste bidrag och det säger jag inte bara för att det är Mums-Mums. Det enda säkra kortet som går direkt till final..

Så hur går det då? Min otroligt vilda chansning: (Kanske dock ändrar mig tills i morgon..)

Direkt till final: Måns Zelmerlöw - Hope and Glory
                         Lili & Sussie - Show me heaven

Till Andra chansen: Jennifer Brown - Never been here before
  H*E*A*T - 1000 miles

Utslagna: Amy, Markoolio, Lasse, cookies
..

PS: Har förövrigt inte fått svar från 188 100. Vilket bluffmakeri! Visst?!

Hmm..

Publicerad 2009-02-13 12:37:36 i Allmänt

118 100 verkar inte uppskatta min humor.. Har inte fått något svar.. Skickar ett nytt nu..

- Varför svarar inte 118 100 på alla frågor?

Ännu en väntan...=)

känner mig riktigt busig idag!

Vem är jag?

Publicerad 2009-02-13 08:46:48 i Allmänt

Stor Fredagshumor på gång..!
118100 skryter så väldans om att de minsann har svar på allt! Skickade precis iväg frågan:
Vem är Julia Nordangård..
Väntar med spänning på svar..=)
Mohahaha...

Nu måste jag gå och lämna min prins på dagis. Vill inte. Har magont.

Kärlek// PreggoMin Prins.

Lördag!

Publicerad 2009-02-12 15:12:33 i Allmänt

Nu har jag börjat forska lite i Lördagens startfält i Skellefteå. Kan bli riktigt spännande det här! Man har ju noll koll på vad svenska folket vill ha numera..?

Jag har läst många bloggar från olika journalister som är på plats och som lyssnat på genrepet och det bådar gott det här..
Av allas åsikter så verkar Mums-Mums ha en riktigt het låt som passar honom perfekt.
Jeniffer Brown som jag annars anser som väldans trist ska tydligen ha en skön soul-låt och ett bra famträdande.
Amy "baby" Diamond är tydligen jätte glad som vanligt och skuttar runt som sebbe på skansen.
Lili & Sussie ska svänga, med inslag av ABBA/80-tals sound.. Spännande!
Markoolio ska sjunga en ballad om sveriges artister. Antagligen dagispop och stor underhållning..
Lasse Lindh och hans band sjunger om att slåss i våra kvarter.. vet inte vad det betyder..
H*E*A*T är tydligen årets poodles och det blir väl spännande.. eller nått.. Folk som känner mig vet vad jag tycker om hårdrock.. Och dessutom i melodifestivalen.. HUA!
Sen var det något band med bönor och grejjer.. Har inte lagt en enda ansträngning att läsa om dessa, då jag tror att de åker ut i första omgången...


Åh, vad jag längtar!

//Julia

     
     

Vill ni ha stryk?

Publicerad 2009-02-12 11:17:22 i Allmänt

Tjollahopp!

Så var det "bara" 4 veckor kvar tills "Tullan" är beräknad att komma ut.. Herrejesus vad tiden går.
Sov dock mycket bättre inatt än på länge, så jag känner mig glad och pigg idag. Mamma kom nyss hit och lämnade av sina saker. Nu är hon på dagis med Prinsen. När man går sista terminen på dagis så får man gå med en fröken till stora matsalen och äta varje dag och detta har sebbe berättat ivrigt om för mamma, så idag ska hon äta med dagisi stora salen..=) Sebbe var väldigt stolt över detta och ringde till mormor igår och påminde om inne-tofflorna" som man måste ha med sig! =)
Sen ska jag försöka flirta lite med mamma att kanske följa med oss till centrum och handla lite.. Jag är ofta i behov av bärhjälp! =)
Sedan i eftermiddag bär det av mot MVC. Lyssna lite på hjärtljuden och mäta lite. Spännande!

Nu ska jag stryka!

//Jullan

Tisdag

Publicerad 2009-02-11 18:00:41 i Allmänt

Jag är tydligen inget bra sällskap i köket.. Jag och Mr J var inte helt överens om vad vi skulle förtära idag och diskussionen slutar med att Mr J ropar "-Du är förpassad!" Så nu sitter jag här och skäms.. Hoppas att han blir gladare snart.. (och lagar god mat..)Söra simhall klarade svall-vågorna idag. Verkar vara stabilt byggt det där huset. Lill-Prinsen var jätte duktig och hoppade idag från kanten helt själv! Annars vill han gärna inte doppa huvudet under ytan och sådana saker som andra barn gillar, men jag tror det beror på att han inte vill förstöra frisyren..
På vägen hem hittade vi ett litet budskap som var klottrat på en dörr. tyckte att det var lite fint. (Och jag lovar att jag INTE har skrivit det!)(Det står Julia & Sebbe under parkeringsförbuds skylten...)

Trevlig kväll!

//J

Badsäsong?

Publicerad 2009-02-11 08:49:59 i Allmänt

Goder Morgon, Goder Morgon både herre och fru!
Nu har jag haft en knas natt igen. Har legat vaken massor ovh kroppen har bara varit ivägen. Jag vill bli normal igen!!

Ja,ja. Till det väsentliga. Vad ska jag göra idag? Jag har stora I-lands problem känner jag.. Just nu innan jag vaknat helt känns Prinsens förslag på simhallen helt okej faktiskt.. Bara ett litet problem. Hur ska jag komma i bikinin? Jag kanske kan göra som alla tonåringar nu för tiden. Låna Mr J´s badbyxor och t-shirt. Då är problemet löst. Fast jag tycker inte om att bada med kläderna på. Det blir så obehagligt när allt klibbar sig fast liksom.. Att köpa en bikini/sopsäck bara för detta bad känns inte riktigt ekonomiskt hållbart heller.. Hmm.. En kopp te så ska jag nog komma på svaret..

I morgon ska jag nog ta mig till gamla jobb-dagiset och snylta till mig soppa! (Hoppas att dom fortfarande har det på Torsdagar..?!)

Uppdaterar lite senare.

Kyss till världen!

//Jullan


Bara snurra lite här, å dra lite där.. och Voiolle!

God kväll!

Publicerad 2009-02-10 21:33:29 i Allmänt

Nu är jag uppe på övertid ska ni veta!  Känner mig nästan stolt! Har inte ens smygit på mig pyjamasen än! Sitter och tittar på "Såld på hus" på TV4+ med Mr J. Jag blir road av att titta på folk som ska brilljera inom sina arbetsområden på tv. Jag och Mr J försöker också gissa vad vissa "objekt" är värda. Hög vardagsunderhållning!

Vet inte vad jag ska hitta på i morgon.. Prinsen vill gå till simhallen. Jag vill äta semlor och Mr J vill nog att jag ska göra lite nytta här hemma.. Vi får se vem som vinner!!?

Sussa Gott!

//PreggoMäklarna. Visst ser dom brilljanta ut?

Känsliga läsare varnas. Starka bilder...

Publicerad 2009-02-10 18:03:42 i Allmänt

Nu är allt som det ska igen. Båda männen är hemma och det ligger Lego i hela vardagsrummet. Precis som det ska! Känner att jag hamnar ur balans annars..=)

Vi har precis ätit middag. Riktig dagis-mat, makaronpudding. Smaskens!

Hämtade faktiskt BB-väskan i förrådet till slut och nu är den halv-packad. Mr J ska bara köpa något som "Tullan" ska åka hem i som ska läggas i. Ska även knöla ner mina och Mr J överlevnadskläder. Gäller att inte vara kräsen och packa ner flera alternativ på fula trosor och stora bindor. Huvudsaken är ju att jag tar med mig själv och inte tar livet av Mr J på vägen in. Vill ju så gärna att han ska vara där..

Mot Bollibompa-Land!

//PreggoSå här kul tycker jag att det är att blogga!

Tisdag

Publicerad 2009-02-10 12:19:51 i Allmänt

Vart tog den fina himlen vägen? Ännu en grå dag och jag är tillbaks i trötthets-träsket. Kändes ju så bra att vara pigg!
Ja,ja. Mr J åt lunch hemma idag och det var trevligt. Fick dock lite ångest över att jag inte gör NÅGONTING här hemma.. Men känner mig omotiverad. Igår tvättade jag faktiskt våra fönster i vardagsrummet! Det ni!
Idag blir det BB-väskan som ska packas och läggas på lämpligt ställe i hallen. (kanske mellan sebbes vita rymskepp och kläderna till insamlingen som aldrig kom..) Men först måste jag ner i förrådet och hämta väskan.. Tar nog en bit rulltårta först.. Och ett varmt bad... och lite glass.. och kanske ringer någon kul person.. men sen.. SEN ska jag hämta väskan..

*Bling*Bling*

Publicerad 2009-02-09 14:49:10 i Allmänt

Vet ni vad det här är??? Det är dagens himmel! Visst är det fantastiskt!!? 
Tänk vad lite ljus kan göra i vardagen! Tog en lång promenad idag och känner mig nu piggare än på länge!  Jag tror Sebbe också gillar solen. Idag när jag hämtade honom så hade han två saker som han ville ta med sig hem. (Han hade hittat dessa ute och i papperskorgen. Han är inte en renodlad tjuv än..) Jag känner att han liksom har hittat rätt nu. Det är jätte spännande med teckningar, men någon framgångsrik konstnär blir han nog kanske inte. Men nu har han hittat sitt kall i livet.. Sin blivande inkomstkälla kanske? Diamanter och kristaller! Titta vad fina dom är:
Nej, nu ska jag och sebbe flyga iväg i hans coola Lego-rymdskepp som han har byggt. Eller rättare sagt, flyga iväg i alla hans 3 478 stycken Lego-rymdskepp som han har byggt i trappen.. Man får verkligen se vart man sätter fötterna här hemma. Visste ni att man säger massor av fula ord om man får ett Lego-staket rakt upp i hälen?So Long!

/Preggo

Idé-torka..

Publicerad 2009-02-09 09:34:31 i Allmänt

Herre-Jesus! Redan Måndag igen!! Jag känner att jag inte riktigt hänger med..

Känner mig lite fantasilös idag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.. Lägger upp lite bilder från helgen så länge, så återkommer jag lite senare..=)

 
Is-backe åkning.. UTAN utebyxor eller galonisar...=)


På väg till Elliots Barnkalas! (mamma ville ha glass, så prinsen fick oxå.. Bra med gravid mamma ibland..)Vi svängde förbi Bromma och köpte mat. Blev lite nostalgisk när jag såg loggan på fasaden..=)Jag och Vincent rockar till Alcazar!Prinsen och Dogge byggde en mysig koja under trappan.. MysPys!


Dagen efter..=)

Publicerad 2009-02-08 09:18:45 i Allmänt

Måste börja med att tacka Familjen L+L som var här igår. Så trevligt! Måste göras om!

Idag är familjen trött.. Mr J sover fortfarande och lär nog göra det ett tag till. Lill-Prinsen ligger i soffan och kollar på morgon-bolibompa och vill inte ens ha frukost än. Han vill "vakna" först säger han. Jag är vaken och städar. Man är sjukt effektiv när man är gravid och vaken så här tidigt på helgmornar..

Nu till MIN sammanfattning av gårdagen.

Nina Söderquist / Tick,Tock: Vilken fantastiskt outfit... INTE! Hur såg kvinnan ut? Rösten kan man inte klaga på, men jag tror att hon hennes sång ansågs som för "skrikig" och "hård" ute i stugorna.

Jonathan Fagerlund / Welcome to my life: Vem var han? Vad gjorde han? Vem minns honom?

Shirley Clamp / Med hjärtat fyllt av ljus: Förlåt, men hur tråkig får man bli? Var det någon som ens lade märket till hennes klänning? zzznark melodi, men jag trodde dock hon skulle gå vidare bara tack vare folkkärheten..

Scotts / Jag tror på oss: Ja, vad säger man? Låten var väl svängig och trevlig, men vad gör dom här? Tillbaks till folkparken nu grabbar! (och vi står alla enade i andra chansen, visst??!)

Emilia / You´re my world: Förlåt, men jag har så svårt för den här flickan..  Hon är liksom grå på något sätt.. trevlig låt, men inte mer än så. trodde inte ALLS att hon skulle gå vidare, så en stor surprise!

Alcazar / Stay the night: Jag kunde inte stå still! Jag längtade till dansgolvet med drinken i handen och alla mina härliga vänner runtomkring! Då är det en toppenlåt! och såg ni kläderna? och mickarna? Jag saknade ingenting!

Caroline af Ugglas / snälla snälla: Snälla, snälla, du är så underlig! Men vilka snygga ben hon har, den där konstiga kvinnan! Men, jag måste nog säga att detta är kvällens andra skräll... Inte vad jag tippade.

Marie Serneholt / Disconnect me: Varför gör hon så här? Hon är snygg, kan sjunga och verkar trevlig. Varför går hon upp på scen och leker "dum-blondin" i 3 minuter? Var det någon mer än jag som tyckte att detta bara var en jobbig förlängning på hennes solo-skiva i rosa från typ 2002?

Nu måste jag ju bara skriva att detta är DAGENS åsikter. Alla vet att jag antagligen står i sommar och sjunger med till Marie och hon "lack-tanten" och bara "älskar" dessa låtar!! Men just nu och igår känner jag så här.. Inte så många rätt satte jag heller. Bättre lycka nästa vecka. Då ska analyseras!

Ni är underbara som läser!

//BARBAMAMMA
 

JJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Publicerad 2009-02-07 21:19:08 i Allmänt

Tack sverige!! Tack Christian och hela skåne!! Tack alla söta vänner!! Tack till mig själv som röstade upp mina mobilpengar!!!

Wihaa!!!

Scotts till andra chansen, KÄNN PÅ DEN!


Nu ska jag skåla i Päronsoda!

Skräll-tajm!!

Publicerad 2009-02-07 21:12:33 i Allmänt

Här händer det grejjer! Shirley sist! Marie utslagen hon likaså... Vad händer!

Nu alla så röstar vi på kvällen bästa låt, STAY THE NIGHT, med ALCAZAR!

Kom igen!

//Julle

God Morgon!

Publicerad 2009-02-07 10:47:12 i Allmänt

Ikväll är det Melodifestival. Det är viktigt. Jag vill påminna er om röstningsförbudet mot Scotts.. Fast det är viktigare att "våga-vägra-rösta" ifall dom hamnar i finalen såklart. Jag tror tyvärr att Svenne-banan landet kommer att rösta vidare dessa dår-finkar till final, vare sig jag vill eller ej. Men i Finalen intar vi en enad position. Visst?! Jag litar på er.

Jag måste ju tippa lite för kvällen och min lista ser ut som detta:

Direkt till final:   Scotts och Alcazar

Till Andra Chansen: Marie Sernholt och Shirley Clamp

Utslagna: Resten..=)

Fast det är jätte svårt! Vi har ju den där musikal-jäntan Nina och hon kan också överraska..  Är tyvärr säker på att Scotts går direkt till final, men den andra platsen är svårare. Shirley är folkkär, men har en ganska trist låt. Marie Sernholt är ung, snygg och ihop med Mums-Mums, även det kan bli farligt. Men jag håller tummarna för Alcazar. Dom har en härlig dänga i år.

Ja, ja. Nu ska jag stoppa Sebbe ifrån att äta upp ALLA halstabletter i skafferiet. (Han har tydligen också fått graviditets-crawings..) Vicks med hallon-smak är tydligen grejjen..


Första mötet mellan Prinsen och "mini-me". Dom gillade varann direkt. Fast Sebbe tyckte att det var roligare att kasta  snöbollar på "mini-me" eftersom hon är så lik en bowling-kägla..


Tur att han inte såg likheten till päronet... Då hade "mini-me" legat illa till..


Trevlig dag!

He-Man

Publicerad 2009-02-07 08:42:54 i AllmäntSer ni den här mannen? Vad tycker ni att han utsrålar? Jag tycker att det står styrka och respekt i pannan på honom.. "-Titta här är jag och jag är inte bara stark, jag är snäll också" Att kunna bära upp en våtdräkt på detta sätt är få förunnat. Det är synd att han numera emigrerat till Danmark, men jag tror att han kommer att sakna den svenska kulturen (då speciellt musiktävlingarna på vårkanten) att han snart fångar sitt förnuft och kommer tillbaks till Swedala..

Jag saknar..

Publicerad 2009-02-06 12:44:17 i Allmänt

Just nu längtar jag efter ganska mycket. Jag är självklart jätte nöjd med hur mitt liv ser ut och så, men det är vissa personer och saker jag längtar efter i vardagen.. Här kommer ett litet kollage med mina sakna-saker..


 Sol och värme...

 Syster Yster som är ännu längre bort nu..

 Våran bäbis..

 Nya Desperate Houswives avsnitt tack..

 Världens bästaste Lisinen. *tänker på dig*

 Ett/några glas rött skulle sitta som handen i handsken..

 Världens bästa pappa.

Nu ska jag ut i snön som jag lovat och -hej, vad det ska skapas! =)

Tusen Kramar!

God Morgon!

Publicerad 2009-02-06 09:20:08 i Allmänt

Sängen var lite snällare mot mig inatt, så idag känner jag mig piggare!

Miss C kom och förgyllde min eftermiddag igår och det tackar vi mycket för!

Jag och mini-me har redan börjat leta former och det går ganska bra faktiskt! Ska äta frukost och sen ge mig iväg på "barba-form-jakt"! Ska bli en skön fredagsunderhållning innan det blir dags att hämta upp prinsen!

Idag firar jag och mr J 2 år också. Tycker synd om honom att behöva fira denna mysiga dag med mig. Tjock, ständigt hungrig, pank, övernaturligt trött och ganska gnällig... Men vi sa att det får bli ett jättte firande nästa år istället!

Nu ska jag dricka lite kaffe! Lägger in ett smakprov på "formjakten"!

Kärlek// Preggo

Upp och Hoppa!

Publicerad 2009-02-05 15:59:52 i Allmänt

Nej, nu har jag legat och tyckt synd om mig själv HELA dan...! Känns nu som att jag inte har en enda fungerande muskel kvar. Måste bli ändring nu! Världens bästa Miss C livade upp min dag med meddelandet att hon kommer förbi och boostar mig snart! Precis vad jag behöver. Lite C-kraft!

Jag och mini-me (lilla barbamamma) har hittat ett uppdrag till oss, så att dagarna ska gå lite fortare. Vi ska hitta saker som är formade som oss! Ska bli kul med lite sysslor så här i februari-mörkret. Jg hoppas på ännu mer snö, för då kanske vi kan "bygga" oss själva i snön! Vore häftigt!

Nej, upp och hoppa och dra i smil-banden, för nu ska jag bli pigg och glad!

Härliga Hälsningar!

/Big-Mama

Tröttmössa..

Publicerad 2009-02-05 11:39:11 i Allmänt

Känner mig som en påse skridskor idag.. (jag vet att du ler miss C...) Men, det är helt sant. Hade enorma sammandragningar igår kväll och inatt kan jag inte ha sovit i mer än 3 timmar.. Magen har varit i vägen och mardrömmarna avlöst varann. Så idag är jag inte lika pigg och alert som vanligt och ligger därför vågrätt i soffan och tittar på gamla avsnitt av "mordkommissionen". En ganska trist dansk polis-serie.. Hittade inget annat i bokhyllan som lockade idag..

Har någon nått tips på bra serier att ladda ner? (Läs: köpa!) Please tell me!

Lovar att skriva något kul och intressant senare..

//Soffpotatisen

Soulmate!

Publicerad 2009-02-04 15:35:29 i Allmänt

Allå, Allå!

Nu har Mamsi varit här och det var mycket trevligt! Tack för det! =) Vi fick en massa söta saker till bebis så nu längtar jag ännu mer... Om det går att längta mer..=)
Vi åkte och köpte tyg som ska bli "Tullans" gardin och åt räkmackor. En riktigt bra dag alltså! Lagom blandning av nytta och nöje!

Nu är snart Mr J hemma och då bär det iväg på 5-års kalas i Solna. Kanske har dom lite tårta? Har nog lite plats för det i magen..=)

Lite av dagens presenter i bilder:

 sängkläder till spjälsängen som mamsi sytt..=)

 Bebiskorgen står nu färdig i sovrummet...

 Världens sötaste mössa som mamma stickat. Tok-liten!

Och sist men inte minst fick "jag" en present också! En kompis som jag känner igen mig i. Hon och jag förstår varann och hon är världens bästa lyssnare! Hon ska hålla mig sällskap tills bebisen kommer! =) Låt mig presentera...

BARBAMAMMA!


Nu ska jag vara en duktig fru och laga middag till min arbetande man.

PÖSS

PS: Angående förra inläggets överskrift: Se filmen Mammut och du förstår...=)

Onödigt dyr penna..

Publicerad 2009-02-04 09:22:05 i Allmänt

Redan Onsdag igen.. Fy bövelen vad tiden går fort..! Hinner knappt gå upp på morgonen innan det blir kväll igen.

Hade en trevlig kväll igår på stan. Mötte upp Miss C och lite senare Doktor C med kompisar och gick på Bio. Mammut var kvällens visning och det var med blandade känslor vi lämnade salongen. Mycket djup film med mycket tankar. Men vad trevligt att vardagslyxa lite med bio och popcorn! =)
Får passa på att tacka Doktor C´s mamma för biljetterna! Supernajs!

Idag kommer mamma ut och hälsar på. Hon har med sig lite av de sista sakerna till bebis, så i eftermiddag är allt redo för att jag ska kunna förlösas! Fast jag anar att vi nog får vänta några veckor till.. Men eftersom dagarna går så fasligt fort, så kommer det väl kännas som bara en vecka tills hon kommer, även om hon skulle välja att titta ut så sent som i April. (Absolut inte enligt min mening!!) 

Nej, en semla på det här?!

//Preggo"Tullans" rum under uppbyggnad. Mr J sliter..=) Lägger upp ett kort när allt är färdigt lite senare.

Jag är så hipp!

Publicerad 2009-02-03 14:52:09 i Allmänt

       

Nu har vi varit i Arninge. Kom precis hem med några påsar med smått och gott! Sprang på grannparet och fick skjuts hem, inte helt fel! =)

Måste nog lägga upp en bild på mina sååå coola skor jag köpte.. Är dom inte heta så säg?!  Jag kan det här med mode sörru! Vet vad som är inne och ute och inte tala om vårens färger! Jag ligger steget före! Mohaha!
Respekt// BlondinJullan

Skoskav..

Publicerad 2009-02-03 09:43:34 i Allmänt

Snart kommer Lill-Prinsen! Vi ska åka till Arninge och köpa en massa skor! Inte till mig dock. Det ska inhandlas stövlar, innetofflor och gympisar. Vissa perioder i livet verkar fötterna onekligen växa omänskligt fort och just nu är han i en sådan period..=)

Har sovit fruktansvärt illa inatt. Låg nog vaken 2 timmar och bara vände och vred på mig, men hur jag än försökte så var alltid magen ivägen och kiss-blåsan ikläm. Det är nästan så att jag på nätterna räknar minuterna tills hon ska komma ut därifrån och göra min kropp sov-brukbar igen.. Vi får ju dock hålla tummarna för att hon själv också gärna vill sova på nätterna, annars ser jag en ganska svår spiral framför mig..  Men SOM vi längtar nu. Vill inget hellre än att hon ska "titta" ut och komma till oss. Ska bli fantastiskt!

Nej, nu ska jag sätta på mig ansiktet och trycka mig i någon tröja som fortfarande har sömmarna kvar..

Massa Kärlek

//Barbamamma

Min kock är glad!

Publicerad 2009-02-02 17:52:02 i Allmänt

Den där Gordon Ramsey, den arga kocken på Kanal 5, Han är verkligen JÄTTE arg.. Näsan hela tiden. Jag skulle bli väldigt stressad av att dela kök med honom faktiskt. Tycker inte så värst mycket om arga människor och han verkar ju mest vara arg hela dagarna så jag är glad att han inte är min kompis.

På tal om kompisar, Min kompis Doktor C (en mycket glad tjej och inte alls som den där Gordon bör tillläggas..) kom på den brilljanta idén att gå på bio i morgon. Vilken Fabulös idé va?! Tisdagar är ju annars en väldans trist dag, så jag ser fram emot att träffa mina kära vänner över en bra film och omänskligt mycket popcorn! 

Mr J slängde precis ut mig ur köket. Han tycker att jag och magen är lite lätt ivägen.. sen är jag inte så värst duktig på att skära lök till hamburgarna heller.. Så idag får jag middagen serverad även fast jag varit hemma hela dagen och Mr J jobbat.. Han e bra han!

Trevlig kväll!

Julia

Protest!

Publicerad 2009-02-02 10:20:09 i AllmäntLåg kvar i sängen i morse och tittade på "vakna med the voice" och Johan T Lindwall var där och pratade om veckans nöjes-nyheter. Fy bövelen vilken man. Han vill på riktigt, PÅ RIKTIGT att Scotts ska vinna melodifestivalen. Ja, ni läste rätt. Och inte bara det. Han både vill och TROR att dom kommer vinna.. Han stod där och skröt över att han hört bidragen i årets startfält fast det inte är tillåtet. Från och med nu HATAR jag den mannen. Så nu gott folk, ska vi göra uppror! Det spelar ingen roll vad Scott uppträder med för fantastiskt dänga. Vi får bara inte skicka iväg dom ut i Europa!  Så får jag nys om att någon av mina nära och kära vänner lägger sina dyrbara mobil-pengar på Scotts när det nalkas final, så säger jag här med upp all kontakt med denna/dessa personer. Så det så!

Nu ska jag vara glad! =)

Trevlig Måndag!

//Julia

Jag behöver en CarlJan!

Publicerad 2009-02-01 13:36:19 i AllmäntDet är stor brist på glamour i mitt liv just nu.. Skulle vilja korka upp champangen och sätta på mig de svarta pumpsen och blinka med långa fina lösögonfransar. Men det är bara att titta sig i spegeln och inse att detta är omöjligt just nu och vänta vidare på det goda..
Men om jag bara skulle få liiite oskyldig glamour så skulle jag vilja beställa CarlJan på postorder. Tänk dig att komma hem och bli bemött av denna härligt fabulösa man. Han skulle göra min dag! Se bara på hans hållning, hans utstrålning och totala självkärlek! Han skulle få läsa godnatt-saga för mig. Tänk dig hans härliga stämma till Askungen.. När prinsen finner sin prinsessa.. Ahh.. Och jag skulle vilja se Sebbes min, när CarlJan kräver uppfostring vid matbordet! Ge mig en CarlJan!

Idag är det Söndag och Mr J är och hjälper La Famillia med ett och annat och jag städar.. Inte just nu då kanske, men jag har tankar på att göra det i alla fall!  Ska nog ringa Mr J och be honom köpa hem en Semla. Slut i förrådet.

Ha en härlig Söndag kära vänner!

//Julle

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela