Det närmar sig..=)

Gomorron Gomorron!

Måste starta lite med att sucka. Vi fick provsvaren från Stellas senaste undersökning igår. Det fanns ingen ärrbildning på njurarna, men däremot var den vänstra njuren mindre än den andra och arbetsfördelningen mellan de måda var 57% för högra och 43% för vänstra. Den Vänstra njuren är alltså inte lika bra som den högra..Därför måste vi in på ännu en undersökning.. Usch, ville så gärna sluta med medicinen och slippa oroa oss för njurar, urinvägar och allt annat krafs. Men man får ju se det från den ljusa sidan. Stellan verkar inte vara berörd och hon har inte ont. Skönt!

Igår åkte jag och Mr`J till Stinsen och handlade allt tills på Lördag. Det var inte helt lätt att välja dagens dryck. Vi hade lite delade meningar och detta slutade i att det kommer att serveras: vatten, 50 olika sorters läsk, saft, lättöl, kaffe och te. ..=) Hoppas att folk är törstiga!

Väderutsikterna ser inte så bra ut för vår del. Det pratas om regnskurar och moln. Men hoppet är det sista som överger en och lite regn har ju ingen dött av?! Äh, vi får trängas under tälten och skåla i lite läsk, så ska det nog bli fintfint!

Nu ska jag trots vädergudarna och ta en promenad i regnet.

Puss så länge!
Allmänt | |
#1 - - Barba-Pillan:

Som sagt, vi ska inte måla fan på väggen än ;)

Kärlek!

#2 - - Tezzi:

Jag håller tummarna för att solen skiner över er på lördag och att det blir ett finfint dop!

Kram

Upp