Tillbaks i verkligheten

Vilken fabulös ledighet vi har haft! Men idag fick mannen åter ta på sig arbetsbyxorna och ge sig ut på nya jobbäventyr. Det har varit så galet skönt att ha honom hemma så länge!
Vi har hunnit med mycket, fast vi även tagit det väldigt lugnt och njutit.
I fredags lämnade vi över Stellan till mormor. Jag och Mr`J tog sedan en väldigt kall promenad till restaurang "TVÅ" där vi intog ett varsitt glas innan vi gick vidare till "Waan Thai" och åt en mumsig middag. Vi åkte hem olagligt tidigt, men vi både ville njuta av att vara hemma utan barn som vaknar, vill ha mat, behöver bajsa osv.. Det var fantastiskt! Vi tog ett bad och somnade runt midnatt. Att vakna närmare klockan tolv dagen efter, utan att ha vaknat en endaste gång var obetalbart! Jag har inte känt mig så utvilad på länge! På eftermiddagen hämtade vi upp en glad och även hon utvilad Stella. Ordingen var återställd! =)
Vi har även hunnit hänga med Nisse och Tove som kom och gjorde Stockholm osäkert över jul och nyår. Det blev Stockholms-spelet, waxholmsfika (i OTROOOOLIG kyla!) och en trevlig middag hos A+S i Solna. Skönt att hinna med lite kvalitetshäng när man äntligen träffas!
Min fina Lisa från Irland har ju också hälsat på och även där fick vi till ett par mysiga träffar.
Nu känns det trist att ledigheterna är slut och att man måste tillbaks till vardagen igen, även om det på vissa områden är nödvändigt.. Sonen har liksom vänt en aning på dygnet och blivit lite understimulerad och längtar nu mycket efter sina klasskompisar!
Idag ska jag och Stella åka till Mormor Mona i Edsberg och fika, sen kommer Jonas och då vankas det Torsk i tomatsås! (hör på den Pillan!=))

Hoppas att ni får en härlig dag med mycket glädje!

KRAM



Fick hem en väldigt fräsig haremsdräkt från Dalarna. Tycker kanske att jag inte är alltför stilig i grönt...

Allmänt | |
#1 - - Mamma Pillan:

ÅÅÅ hoppas du får med dig lite hem så vi kan luncha i veckan ;) PUSS

#2 - - Pillans systeryster:

Joo då, du klär alldeles förträffligt i den snygga dräkten!!



Kramis

Upp