Promenera mera!

Hej Hopp!

Det gick finimang inne i staden i Tisdags! Lisa kommer att vara så bedårande att jag aldrig kommer sluta stirra på henne och utropa ett WOW så fort hon kommer att vara i mitt synfält på Lördag! "Smulan" som är makeup-artist verkade förstå vad vi tyckte och hade många egna ideer som passade perfekt! Toppen Toppen!
Igår skulle vi ut på "världsturne" och fixa en massa saker. Det var bruden och två tärnor. Plus en trasig fläkt. Vi skulle hämta upp Cattis söta bil ROSA som varit på SPA. Det var bara en liten detalj som SPA-ägaren inte uppdaterat på hemsidan. ADRESSEN! Företaget hade alltså flyttat till en annan adress än där vi stod klockan tio i elva och redo för äventyr! Nu blev det ju verkligen ett äventyr, fast i promenadform. Och självfallet släpandes på en trasig golvfläkt. Men efter en Lååååång promenad genom hundgatornas mecka och i gassande sol hittade vi till slut fram och det var väldigt skönt för fötterna att få åka lite bil ett tag..=)
Idag blir det till att vara lite i solen, så kinderna får sig lite mörkare ton. plocka här hemma, packa inför helgen och kanske ett besök på stranden?! I morgon bitti åker jag och LIsa in mot staden och sedan sover vi kvar hos Cattis innan "Smulan" kommer klockan:08:00 och den 10 Juli kan börja! =)
Åh, vad jag älskar det här! =)

KRAM


Två flugor i en smäll! Gå in skorna och sy sjalar! Toppen, toppen!


Vi gjorde ett stopp på vägen hem från "Smulan"!


Här låg alltså INTE stockholm-bilsevice...



Hahaha! Ni behöver inte förtså, internt..=)



Efter besök i Sickla köpkvarter skulle vi åka till kyrkan och titta lite. När vi kom fram pågick en begravningsgudstjänst, så vi satte oss i solen och bättrade på brännan lite...=)
Allmänt | |
#1 - - Elin:

Frågan är bara varför ni släpade runt på en golvfläkt?? haha

Upp