Jag och mitt gäng

TACK

Publicerad 2010-10-24 19:51:46 i Allmänt

Okej. Jag vet att jag är usel på att blogga just nu. Ska bli bättre i veckan. Jag lovar.

Men nu tittar jag bara in för att uppmana alla till att rösta på fina Dusty Radio i kampen om två platser i Melodifestivalen 2011.

Dom behöver alla röster dom kan få och jag lovar att vinka till er från Green room om ni tar dem (oss, eftersom jag tvingat på mig en plats bakom scenen..) till finalen!

Cattis är min allra bästaste vän och den vackraste flickan i världen. Både på insidan och på utsidan. Jag vill så gärna att hon ska nå sina mål och drömmar. Jag vill alltid att hon ska vara lycklig och skratta. Hjälp mig skicka henne till stjärnorna.

TACK!

Torsdagskväll i förorten!

Publicerad 2010-10-15 09:33:17 i Allmänt

Fredag! Tänk vad härligt!

vet ni vad som hände mig igår.. Helt vansinnigt. Jag hade varit och parkerat bilen nere i garaget och när jag går över gården på väg hemåt står jag helt plötsligt öga mot öga med en stor läbbig grävling. Jag blir så rädd att jag skriker till, lägger benen på ryggen och springer för allt i världen. Grävlingen blir helt vild och sätter fart efter mig. Ljudet av grävlingens klor mot asfalten kommer jag drömma mardrömmar om för alltid.
Jag ramlar, snubblar in i buskar, försöker komma in i portar i området, men eftersom jag är helt ur balans så glömmer jag ju självklart bort koden.. När jag sen står på en altan stol på grannens uteplats och inte längre ser grävlingen, börjar jag inse att jag ser rätt löjlig ut.. Speciellt om grannarna skulle komma ut och fråga varför jag våldför mig på deras utemöbler..
När jag lugnat ner mig lite kommer jag på portkoden och rusar igenom huset för att sedan springa runt hela området för att sedan slänga mig in hemma till en förvånad sambo som undrar vad jag sysslar med...=)

Men på riktigt. Grävlingar är inte mysiga djur. Inte alls faktiskt. Och det värsta var nog att han/hon riktigt stirrade på mig med hat i blicken.. (antagligen vart ju grävlingen mer rädd för mig, än jag för honom. men jag tycker ändå att det är oförskämt att jaga folk sådär..)

Nu ska jag jobba!

I morgon blir det FAB-dag ute på Ekerö med alla mina fina flickor! Åh, vad jag längtar!

KRAM

Milford reklam...=)

Publicerad 2010-10-06 11:23:49 i Allmänt

Tänkte jag skulle visa lite vad mina fina nya arbetsplats skapat genom åren..  Det är alltså ett animations-firma som gör helt vansinnigt häftiga grejjer. pojkarna som sitter vid sina datorer och skapar är galet duktiga och jag förstår ingenting av vad dom egentligen sysslar med.. men resultaten blir ju toppen!Nu måste jag jobba! Bjuder på fler vid senare tillfälle!

PS: debbe vann förövrigt showen i helgen. Jag gjorde ett "finger-trick" med tillhörande dans, Jonas blåste bubblor ur munnen och Prinsen spelade luftgitarr. Hårdrock i bara kalsongerna..

Ciao!

Publicerad 2010-10-02 13:05:46 i Allmänt

Okej. Idag är jag tillbaks på banan igen! Hur har ni haft det? Själv mår jag toppen!
Har börjat på nya jobbet och det känns jätte roligt! Det ska bli spännande att få tillbringa mina dagar med alla härliga personligheter på kontoret. Jag njuter av att åka kommunalt igen (Trodde jag ALDRIG att jag skulle säga..) Jag läser och ser det som en timme av "egen-tid" utan stress och saker som ska ordnas. När SL är försenat, är jag det också. Enkel matematik.
Ikväll nalkas det Show på Luffarbacken! Sebbe har annordnat detta jippo som ska gå av stapeln kl.20:00.  Alla deltagare (Jag, sebbe, Stella och Jonas..) Fick anmäla oss i trappen igår och idag måste man alltså öva på det man ska framföra. Det utlovas priser och även att den som vinner ska få bestämma när nästa show ska hållas. Vinner Sebbe kan vi räkna med att den kommer infalla 21:00 ikväll. Vinner Jonas, blir det nog den enda showen i det här huset.. =) Ska bli spännande och se om vinnarskallarna kommer rösta eller den pedagogiska föräldern i oss. Jag lovar att återkomma med bild och resultatlista. Men ni håller väl tummarna för mig?!
Nu blir det lite kort från den senaste tiden!

So Long!


Lässtund i sängen..


TrollUngen!"Hjälper" mamma att laga äppelkaka...


En glad Mamma!


Höstpromenad!

Som ni säkert ser, så finns det inga kort på prinsen. Det har varit pappa-vecka och dessutom gömmer han sig så fort jag tar fram kameran.. Han har liksom kommit in i något "mamma-är-pinsam-och-visar-kort-på-mig-" period som jag självklart accepterar. Men pajas som han är, kommer han nog hoppa in i bild snart igen..=)

KRAM


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela