Jag och mitt gäng

Helg!

Publicerad 2011-08-19 15:05:36 i Allmänt

Så blev det äntligen Fredag! Jag trivs ypperligt på mitt jobb, men jag är fullkomligt förälskad i helger!

Dock har vi inga större planer nu.. Jag & Sebbe hade tänk gå på Gröna Lund i morgon, men eftersom vädret verkar bli otroligt ostadigt, känns den idén inte lika rolig nu..=( Vi får se i morgon bitti hur det blir! Annars får vi väl stanna inne och spela sällskapsspel och ha undervisning i hur man är en bra förlorare. Jag har en 8-åring hemma som behöver några fler poäng i just den kursen.. =)

Nej, nu ska jag vattna blommor, inventera marknadsmaterial, tömma diskmaskinen, posta brev, gå igenom kvitton och dricka kaffe!

Mors!

Hade trevligt besök av några flickor igår ...

Publicerad 2011-08-18 08:35:12 i Allmänt

img_1597 (MMS)

Hade trevligt besök av några flickor igår och oj vad vi skrattade! Titta bara på den här helt sjuka bilden på mig och Morgan! Varje gång jag känner mig lite nedstämd ska jag titta på den och skratta högt. Ungefär som jag gör på t-banan just nu.. Hahaha!

Sebbe är så fin med djur. Han drömmer stän...

Publicerad 2011-08-12 21:22:52 i Allmänt

img_0057 (MMS)

Sebbe är så fin med djur. Han drömmer ständigt om ett roligare husdjur än våra ganska så tråkiga fiskar och högst på önskelistan står just nu en katt eller kanin. När vi gick till Statoil idag kom det fram en katt ur buskarna och Sebbe sätter sig lugnt och försiktigt ner och låter katten komma fram till honom. S berättar att man måste vara lugn för annars blir katten stressad. (säger pojken som ALDRIG kan sitta still annars och stressar sin mamma..:-)) katten vägrade sedan släppa honom. Den satt i knät, pussade honom och när S försökte gå hemåt satte sig katten framför hans fötter hela tiden så att han inte kom någon vart.. Nu vill Sebbe jobba som djurskötare när han blir stor. Gärna på ett katt-hem för hemlösa kissar. Gulle!

Efter att Stella somnade ikväll åkte jag ö...

Publicerad 2011-08-10 23:02:54 i Allmänt

img_0901 (MMS)

Efter att Stella somnade ikväll åkte jag över till den söta familjen på Runö Backe. Alltså, den där lilla Morgan är sååå jädrans fin! Jag var väldigt nära på att tvångs-adoptera (läs: kidnappa) honom.. Nu ligger jag i sängen bredvid min fina man och väntar in John Blund. Natti natti! :-)

Åh vad jag behöver det här! Mina fina barn...

Publicerad 2011-08-04 22:56:40 i Allmänt

img_3532 (MMS)

Åh vad jag behöver det här! Mina fina barn har de senaste dagarna verkligen tagit ur all min energi och även om dom är söta som socker så är det underbart att ibland bara vara Julia och inte hela tiden mamma. Att hänga med fina Miss C är medicin för själen!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela