Jag och mitt gäng

Sista veckan!

Publicerad 2011-07-31 21:17:48 i Allmänt

Hej alla glada!

Nu går vi in på sista semesterveckan för det här året.. Det kommer att bli en härlig en! I morgon tar jag barnen och åker upp till Dalarna och hälsar på pappa & Ulla och när vi kommer hem därifrån är finaste Lisa hemma i sverige och jag ska äntligrn få träffa hennes lilla bebis Morgan! Som jag har längtat! På Lördag är det släktfest på Ekerö, då svägerskans lilla Abbe ska döpas! Som sagt, det kommer att bli en mycket fin vecka!
Nu ska jag och mannen premiär-äta kräftor! Ni får några riktigt fina bilder från Vadstena som morbror-Kusin Christian tog när vi var där sist!


Hjälper mormor i trädgården..

Glada systrar i solnedgången! Man ser ju helt klart vem kameran gillar mest.. Jisses.

Familjens alla flickor! =)

Prinsen badar! =)

Storebror har ett vakande öga över lillasyster..


Jag har så charmiga ungar.. Den ena gäspar och den andra petar i näsan..

Den mysiga trädgården!

God Natt! =)

Jag och Stella smet ut när de andra fortfa...

Publicerad 2011-07-27 10:16:24 i Allmänt

img_8025 (MMS)

Jag och Stella smet ut när de andra fortfarande låg och sov. Nu har vi tittat på alla båtar, samlat löv och hälsat på alla trevliga öbor som är på väg till bageriet. Nu stannade vi till i lekparken och härifrån tar det nog ett tag innan vi går vidare..

Igår fångade vi krabbor! Dock var T & N de...

Publicerad 2011-07-27 09:08:38 i Allmänt

img_6326 (MMS)

Igår fångade vi krabbor! Dock var T & N de som lyckades och i hinken hamnade tre fina krabbor. Krångel-krabban, Kung-krabban och Kjell-krabban. Solen skiner utanför, så snart går vi ut igen och idag står det mini-golf och stranden på önskelistan!

Framme på västkusten och vädret är inte ri...

Publicerad 2011-07-25 09:55:58 i Allmänt

img_5881 (MMS)

Framme på västkusten och vädret är inte riktigt så bra som jag vill att det ska vara.. Men vi får fiska krabbor i galonkläder helt enkelt! :-) Vi får låna ett hus av T&N's vänner och det är ju toppen! Stella utforskar alla små vrår och blir lycklig varje gång hon finner något spännande. Nej, nu blir det till att sätta igång med dagens äventyr!

Stella förstod inte riktigt varför man sku...

Publicerad 2011-07-23 15:23:10 i Allmänt

img_4099 (MMS)

Stella förstod inte riktigt varför man skulle sitta uppe på hästen. Pippi står ju alltid under och lyfter. Så det gjorde hon. Så nu är hon med i en massa fotoalbum hos familjer runt om i Europa. Stella är världens starkaste tjej! :-)

Nu är vi hemma igen och nu börjar nästa tv...

Publicerad 2011-07-19 22:25:36 i Allmänt

img_4489 (MMS)

Nu är vi hemma igen och nu börjar nästa tvätta-städa-packa tills vi åker till Vimmerby i slutet av veckan. Nya sängen sätts ihop nu och det kommer bli sååå bra! Den är jätte skön och jätte hög! Stella kommer nog inte ens kunna klättra upp i den.. Bild kommer snart!

Vi är kvar på landet. Vi gjorde en utflykt...

Publicerad 2011-07-18 22:23:22 i Allmänt

img_5281 (MMS)

Vi är kvar på landet. Vi gjorde en utflykt in till "staden" idag på två riktigt härliga ärenden. Först hämtade vi våran nya säng som nu står i hallen hemma och väntar på att få skruvas ihop! Sen åkte vi till Sollentuna och välkomnade faster Fia hem! Hon har varit i Ghana som volontär-arbetare sedan början av juni, så det var härligt att äntligen se henne igen! Nu ligger några av barnen nerbäddade i husvagnen och tittar på film, andra dricker välling och Stella sover som en stock. I morgon fyller kusin Milla 5 år, så det blir tidigt upp och sjunga! :-)

Vilken kul dag vi hade! Bra jobbat Miss C ...

Publicerad 2011-07-17 11:12:54 i Allmänt

img_9627 (MMS)

Vilken kul dag vi hade! Bra jobbat Miss C som jobbat så hårt! Jag vann pris för sämsta deltagaren på femkampen, det är ju något att skryta med! :-) Efter två timmars karaoke-vrålning (med bästa duetten som avslutning!) tog jag och P tåget hem. Lite mör idag, men hoppas att en dusch, kaffe och frukost ska styra upp det! :-)

Jag har världens finaste karl! Jag har i e...

Publicerad 2011-07-15 20:52:52 i Allmänt

img_8504 (MMS)

Jag har världens finaste karl! Jag har i ett par dagar gnällt över att jag bara äger svarta kläder. Känns så otroligt vintrigt och jag har tjatat över att jag vill ha mer färg i livet! Titta vad han kom hem med idag! Han har varit iväg flera timmar idag och letat efter en klänning som jag pratat om. Tyvärr fanns den inte kvar, men jag måste säga att det blev ännu bättre! Den fick dock inte fram sin rätta charm på bild, men den är underbar! Tack fina J!

Jag har världens finaste karl! Jag har i e...

Publicerad 2011-07-15 20:31:16 i Allmänt

img_8504 (MMS)

Jag har världens finaste karl! Jag har i ett par dagar gnällt över att jag bara äger svarta kläder. Känns så otroligt vintrigt och jag har tjatat över att jag vill ha mer färg i livet! Titta vad han kom hem med idag! Han har varit iväg flera timmar idag och letat efter en klänning som jag pratat om. Tyvärr fanns den inte kvar, men jag måste säga att det blev ännu bättre! Den fick dock inte fram sin rätta charm på bild, men den är underbar! Tack fina J!

Hittade en mycket speciell bok i mammas bo...

Publicerad 2011-07-12 08:32:46 i Allmänt

img_4692 (MMS)

Hittade en mycket speciell bok i mammas bokhylla. Den har ju den fina titeln "Julia", men titta vilken fruktansvärd bild det är på framsidan! Två små flickor i lucia-nattlinnen och den lille rackaren där bakom håller i en kniv! Nej, tack. Väldigt obehaglig.

Vilka härliga dagar vi har här! vi startad...

Publicerad 2011-07-10 20:49:32 i Allmänt

img_3859 (MMS)

Vilka härliga dagar vi har här! vi startade dagen med ett morgon dopp i Vättern, efter det gick jag och Maja på guidad tur i det gamla klostret samtidigt som männen stannade hemma och tittade på fotboll. Efter historia-lektionen blev det äventyrs-golf där Sebbe var den enda att sätta en hole-in-one! Lagom tills rundan var klar serverades middagen och prisutelningen från golfen. Nu har vi tagit ett kvälls dopp och krupit upp i sofforna. En kopp te kanske? Jo, så får det bli!

Alla föräldrar vet att ibland är det lite ...

Publicerad 2011-07-07 11:18:14 i Allmänt

img_6870 (MMS)

Alla föräldrar vet att ibland är det lite körit att få ihop allt under sommaren. Även så blir det ibland för mina arbetskamrater. När barnvakten/sambon eller mormor blir sjuk så får dom hänga med hit till kontoret och då får jag ibland agera "lekledare" under möten och annat. Det är riktigt roligt! Andras ungar är ju härliga när man vet att dom liksom springer tillbaka till mamma/pappa snart igen..:-) Nu har jag börjat kräva teckningar till tant Julia som betalning för en rolig lekstund! Det blir så fint på min vägg! Den översta fick jag precis av Manuelas dotter Bella och den under är från chefens dotter April. Tar även hand om andra chefens son, men han är inte ens ett år, så betalningen får vänta lite till..:-) visst är även min grattis bild till höger tjusig?!

Gammal kärlek rostar aldrig?

Publicerad 2011-07-04 11:35:36 i Allmänt

Jag vet att Jonas kommer himla med ögonen, skaka på huvudet och avge en liten suck när han läser det här.. Men det struntar jag i! =)

Som många av mina äldsta vänner vet, hade jag egentligen bara en riktigt stor kärlek när jag var yngre. Han var fantastisk! Han är 11 år äldre än jag och på kvällarna hemma i flickrummet låg jag och tänkte att "ålder är ju bara en siffra"! Någon dag ska det bli vi två. Vad än folk säger och tror. Jag tyckte så mycket om honom att det säkert i andras ögon upplevdes som galet. Men allt som tiden gick rann liksom kärleken ut i sanden. Jag blev antagligen äldre och "klokare". Förstod kanske att min kärlek till denna vackra man, skulle stanna i drömmarnas värld. Det har gått 17 år sedan jag tapetserade mitt rum med planscher, tidningsutklipp och matchtröjor. och under dessa år har "kärleken" svalnat ganska så ordentligt. Jag lusläser inte längre allt som står om honom i tidningarna, tittar på hans matcher eller letar upp hans mammas telefonnummer i telefonkatalogen. (Hon heter förövrigt Eva och lät väldigt trevlig på rösten, när jag talade med henne för sisådär 15 år sedan..)

Men så i morse hände det. Jag lyssnade på hans sommarprat i P1. Det var som att jag blev 12 igen. Så nu är jag lite hemligt kär i honom igen. Fast den här gången räknar jag inte ålderskillnaden eller vill leta upp hans hemadress. Jag är lycklig med min Jonas och vill gärna ha det så.. Men det är härligt att minnas hur kärleken kändes när man var 12. Jag upplevde den igen i morse och istället för att bli olycklig som jag var då, blev jag glad och det var roligt att minnas.

VM-1994. Året då jag trodde att jag hittat min drömman!

2011. Fortafarnde otroligt stilig, men inte längre min drömman. De delar dock samma vackra ögonfärg och gråstänket i håret.

Men här är han. Du behöver aldrig vara orolig snygging! Du är min drömman! =)

Väldigt varmt idag! Men jag njuter ändå! F...

Publicerad 2011-07-02 15:10:06 i Allmänt

img_2083 (MMS)

Väldigt varmt idag! Men jag njuter ändå! Försöker tänka på de där veckorna i vintras när bussarna knappt kunde köra på grund av kylan. Jag tänker på de dagar när man sprang ifrån vantarna på morgonen och exakt hur mycket jag frös om händerna hela dagen. Jag tänker på barnens alla kläder som skulle med till förskolan på morgonen. Jag tänker på den dagen när jag var tvungen att springa och köpa en mössa på lunchen för att kunna få igång den förfrusna hjärnan jag lyckats få under dagen.. Det tänker jag på nu. Bra att påminna sig om när svetten rinner..

Äntligen Fredag!

Publicerad 2011-07-01 13:29:40 i Allmänt

Fast jag jobbar nästa vecka också. Så än får jag inte njuta in den härliga semesterkänslan. Fast jag måste nog erkänna att mitt sinne redan sagt "ich  habe urlaub"! Tur att kroppen hänger med som vanligt, så att det blir någonting gjort på dagarna..=)

I kväll ska Mr´J ut med jobbet, så jag och barnen ska vara hemma och njuta av deras första riktiga sommarlovskväll! På Måndag åker Sebbe till sin pappa och Stella följer med mormor hem till Vadstena. Kommer bli en konstig vecka måste jag säga. Tänk att gå upp på morgonen utan att tjata upp en massa morgontrötta barn, äta frukost i lugn och ro, bara tänka på vad man själv ska ha på sig och dessutom inte behöva stressa hem från jobbet för att det dåliga samvetet inte ska explodera för att man varit borta hela dagen. Ska bli såå härligt! Om än lite tomt såklart! Jag ska passa på att jobba över lite grann, så jag får allt klart  innan ledigheten., förhoppningsvis gå på bio och äta god mat med min fina  J och övernattningsparty hos Miss C! Kommer bli en kul vecka som antagligen kommer att gå jätte fort!

På Söndag hoppas jag på bra väder och inget regn då mina planer är att ställa mig på Täby Gallops loppis och sälja iväg en massa krafs som bara ligger hemma och skrotar. Kanske är det inte stora pengar som kommer in, men det känns bättre och sälja sakerna till någon som ser det som ett kap, än att kasta allt i soprummet.

Nu ska jag mäta väggar i nya lokalen och hoppas att jag kommer iväg till IKEA på Måndag. Nästa Fredag flyttar vi in och den stora, fina, vackra receptionen är min! Hurra!

Kram Kram!

På väg till Hudiksvall stannade vi och rastade benen en stund..=)

Stella tittar på filmen av sig själv på Dings kamera.

Glad midsommar! =)

Spontanbesöket hos familjen Dahl uppskattades av alla! Det är härligt och se att ålderskillnaden mellan barn försvinner mer och mer för varje år som går! =)

Även en härlig kväll hos familjen Fridblom/Zandén har hunnits med! Goa, fina, vackra vänner!

Efter att jag inhandlat den här vill nu Sebbe åka ut till Ekerö varje dag. Precis varje morgon frågar han om vi ska åka dit och glida på vattenbanorna. Jag förstår honom. Åh, vad kul det ska bli! =)

Så här ser Stella ut när hon låtsas att hon inte hör vad vi säger. Här har vi precis sagt till henne ungefär 10 gånger att hon ska äta upp maten. Då tittar hon ut genom fönstret och ignorerar oss totalt. Rolig tjej det där..

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela