Jag och mitt gäng

Jag älskar värmen, Solen, Vattenlekarna, D...

Publicerad 2011-06-29 23:16:18 i Allmänt

img_5176 (MMS)

Jag älskar värmen, Solen, Vattenlekarna, De kalla middagarna, Dofterna, Det goda glaset med rose på altanen, Piggheten och den glada stämningen som uppstår överallt när semestern och ledigheten närmar sig. Men mest av allt älskar jag jordgubbar och glass.

Stella och favorit-farfar gungar! :-)  Vi ...

Publicerad 2011-06-25 22:51:32 i Allmänt

img_8730 (MMS)

Stella och favorit-farfar gungar! :-)  Vi har haft en härlig midsommar och nu är vi hemma igen. Och vet ni vad!! Lisa och Ryan har idag fått en liten supersöt son! Är så otroligt lycklig för deras skull och längtar ihjäl mig tills jag får träffa den lilla sötstrumpan! Åh, vilken lycklig och fin dag det är idag! Nu tittar jag dessutom på Michael Jacksons "This is it" och njuter av all perfekt musik. Härliga liv!

Gott & Blandat

Publicerad 2011-06-20 15:02:28 i Allmänt

Hej hopp!

Jag får väl be om ursäkt för otroligt dåligt bloggande den senaste tiden. Men ni vet väl alla hur det är vid den här tiden på året. skolavslutningar, utvecklingssamtal, uteserveringar, semesterplanering och dessutom har det ju varit härligt väder, så man har ju inte varit så road av att sitta inne vid datorn..

Nu är det "bara" tre veckor kvar tills semestern och jag har nog aldrig längtat så mycket! Samtidigt vill jag inte att den ska börja, för då är den ju snart över igen.. Men det ska bli skönt med mycket kvalitetstid med familjen och vännerna och att slippa ställa klockan på morgonen! Det är mycket mysigare att vakna till Stellas skönsång..=)

I morgon åker Prinsen med sin pappa till deras landställe och jag är så glad att Sebbe får lite sommarlov äntligen! Vi andra i familjen åker till Jonas moster +familj i Huiksvall på Fredag och jag ser fram emot den goda maten, att klä midsommarstången och att mata fiskarna med Stella. Men innan det, närmare bestämt på Onsdag hoppas jag kunna få träffa några av alla fina fabbor. Det känns som att jag aldrig ser dom längre och jag behöver fylla på min kompis stapel. Dessvärre har även jobbet sommarmiddag på onsdag, men jag tror att jag hoppar över den och träffar flickorna istället. Allt folk på jobbet träffar jag ju varrje dag ändå, så den stapeln behöver inte fyllas på så värst mycket..! =)

Nej, nu får ni lite kort och sen måste jag återgå till jobbet!

Vi Hörs!

 

En bild från vår härliga kväll tillsammans med Anders Timell!

 

Johan till vänster och min chef Josh till höger. Frukost på Terassen!

 

Hittade "min" affär i Annecy! =)

 

Stella äter frukost..=) Morgonfrisyr, Yes!

 

Her och Fru!

 

Mina älsklingar!

Lördag morgon! Jag fullkomligt älskar denn...

Publicerad 2011-06-18 10:35:36 i Allmänt

img_5437 (MMS)

Lördag morgon! Jag fullkomligt älskar denna stund! Barnen är glada, jag är glad, Jonas är glad ( tror jag i alla fall. Han ligger och sover, så jag har inte riktigt frågat honom..) Dock har vi inga planer för dagen. Men det gör ingenting! För det är äntligen helg!! Hurra!

Borta bra, men hemma bäst! Resan hem gick ...

Publicerad 2011-06-11 11:52:30 i Allmänt

img_6912 (MMS)

Borta bra, men hemma bäst! Resan hem gick bra och det är härligt att få vara med familjen igen! Dock får jag vänta på Sebbe tills på Måndag då han hänger med pappa i helgen. Idag skulle de tydligen till gröna lund! Lite avis..;-) nu åker vi mot Ekerö och dagens bröllop! Ska bli roligt och jag tror och vet att brudparet kommer stråla ikapp med solen idag!

Redan torsdag! Hej och hå vad dagarna går ...

Publicerad 2011-06-09 13:02:24 i Allmänt

Redan torsdag! Hej och hå vad dagarna går fort! I morgon åker jag hem och det känns ändå helt okej! Längtar massor efter min familj och ser fram emot bröllopet vi ska till på Lördag! Idag ska det komma massor av "bransch-folk" hit, då min chef anordnat en mingel-fest. Ska bli väldigt trevligt att träffa alla människor som man dagligen Mailar eller talar i telefon med på jobbet. Man har ju lyckats bygga upp bilder i huvudet av hur de ser ut.. Ska bli spännande och se om dom stämmer! :-) nej, nu blir det lite mer animerad kortfilm.. Kram så länge!

Söndag kväll

Publicerad 2011-06-05 23:02:37 i Allmänt

Trodde att jag bloggat flera inlägg under veckan som gått, men såg nu att det inte verkar fungera att skicka inläggen från mobilen längre.. Ska försöka lösa problemet sen! Vore ju skönt att slippe knappa på datorn varje gång!

Nu sitter jag i soffan och funderar på vad jag behöver ha med mig till Annecy. Åker i morgon och jag är ovanligt lugn inför det faktum att jag inte packat färdigt eller egentligen vet vad jag ska ta med mig! Det ordnar sig!

Idag har vi flyttat runt möbler i hela huset. Eller vi och vi. Jonas har flyttat omkring möbler och jag har varit i Mulle Meck parken med barnen och en sväng förrbi loppisen i Täby. En härlig dag som jag njutit extra mycket av att vara ledig hemma med familjen. Nu blir det ju en vecka ifrån mina små godingar. Kommer längta ihjäl mig, men det kommer att gå fint! Stella har nu fått en ny säng och bägge barnen har fått nya fina garderober i sina rum. Så skönt att kunna sortera in alla kläder och kunna kasta iväg sånt som är för smått eller trasigt! Nu ska mina barn inte få gå runt i "högvatten"-byxor längre! =)

Tömde precis kameran eftersom jag vill ha med mig den till Frankrike. Vi hade visst inte tömt den sen Februari! Så ni får lite gamla bilder och kanske någon goding från dagen!

Vi hörs!


Pojkarna vid Mulle Meck parken!


Jag och Stella äter glass =)


När vi matade änderna i Februari eller nått sånt.. Usch, jag riktigt känner kylan på kinderna när jag ser bilden!


Sebastian 8 år! (Mars)


Stella och J kalasar! Här har precis vattkopporna härjat kanske ni ser..

Sebbes maskerad! Spindelmannen, star-trooper, Ben 10 och ett spöke!


Sen var det dags för Stella att fylla två år!


Men på morgonen ville hon inte vakna av vår skönsång.. Hon snarkade vidare i godan ro..


Tösabiten ute på gården igår!

Idag har jag ganska mycket att göra efters...

Publicerad 2011-06-05 14:52:32 i Allmänt

img_5561 (MMS)

Idag har jag ganska mycket att göra eftersom jag åker i morgon. Men tänk vad tråkigt alla "måsten" är! Vi åkte till Mulle Meck parken istället! Sebbe har med sig en kompis, så dom ser jag inte röken av. Stella serverar mig mat. Mycket korv och tårta. Härligt!

Idag har jag ganska mycket att göra efters...

Publicerad 2011-06-05 12:42:28 i Allmänt

img_5561 (MMS)

Idag har jag ganska mycket att göra eftersom jag åker i morgon. Men tänk vad tråkigt alla "måsten" är! Vi åkte till Mulle Meck parken istället! Sebbe har med sig en kompis, så dom ser jag inte röken av. Stella serverar mig mat. Mycket korv och tårta. Härligt!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela