Söndag kväll

Trodde att jag bloggat flera inlägg under veckan som gått, men såg nu att det inte verkar fungera att skicka inläggen från mobilen längre.. Ska försöka lösa problemet sen! Vore ju skönt att slippe knappa på datorn varje gång!

Nu sitter jag i soffan och funderar på vad jag behöver ha med mig till Annecy. Åker i morgon och jag är ovanligt lugn inför det faktum att jag inte packat färdigt eller egentligen vet vad jag ska ta med mig! Det ordnar sig!

Idag har vi flyttat runt möbler i hela huset. Eller vi och vi. Jonas har flyttat omkring möbler och jag har varit i Mulle Meck parken med barnen och en sväng förrbi loppisen i Täby. En härlig dag som jag njutit extra mycket av att vara ledig hemma med familjen. Nu blir det ju en vecka ifrån mina små godingar. Kommer längta ihjäl mig, men det kommer att gå fint! Stella har nu fått en ny säng och bägge barnen har fått nya fina garderober i sina rum. Så skönt att kunna sortera in alla kläder och kunna kasta iväg sånt som är för smått eller trasigt! Nu ska mina barn inte få gå runt i "högvatten"-byxor längre! =)

Tömde precis kameran eftersom jag vill ha med mig den till Frankrike. Vi hade visst inte tömt den sen Februari! Så ni får lite gamla bilder och kanske någon goding från dagen!

Vi hörs!


Pojkarna vid Mulle Meck parken!


Jag och Stella äter glass =)


När vi matade änderna i Februari eller nått sånt.. Usch, jag riktigt känner kylan på kinderna när jag ser bilden!


Sebastian 8 år! (Mars)


Stella och J kalasar! Här har precis vattkopporna härjat kanske ni ser..

Sebbes maskerad! Spindelmannen, star-trooper, Ben 10 och ett spöke!


Sen var det dags för Stella att fylla två år!


Men på morgonen ville hon inte vakna av vår skönsång.. Hon snarkade vidare i godan ro..


Tösabiten ute på gården igår!

Allmänt | |
Upp