Jag och mitt gäng

Assistent!

Publicerad 2012-03-29 21:52:53 i Allmänt

Har fått hjälp av Stella idag. Hon har målat mina naglar. Både på händer och fötter. Jag blev så fin, så fin..:-) Sen fick hon ett 3-års utbrott och skrek och var arg tills hon somnade. Det var min kväll det!

Surfis..

Publicerad 2012-03-28 18:00:14 i Allmänt

Inte lika nöjd tjej längre.. Nu testas gränser för fulla muggar här hemma. Men det är svårt att låta bli att skratta när hon lägger huvudet i händerna och vrålar: mamma och pappa är dumma!!!

Gladfis!

Publicerad 2012-03-28 16:19:39 i Allmänt

Har precis hämtat upp den här godingen från mormor. Man märker att hon ofta blir bortskämd med att åka bil.. Hon ÄLSKAR att åka t-bana och buss! Härligt sällskap!

Fantastisk helg!

Publicerad 2012-03-26 15:04:45 i Allmänt

Våren har kommit och detta gör ju en fullkomligt genomlycklig! I Lördags fick vi finbesök av Pilliluttan och hennes söta barn och Miss C. Vi satt på baksidan i solen och fikade, medans barnen lekte i lekparken. LYX!
Mormor kom också förbi och hämtade upp Prinsen som sedan fick ett dygn egentid med mormor.
På kvällen kom Dr Fab och Lasse hit och åt middag. Alltid lika trevligt och mysigt när vi träffas.

I går fick vi besök av kusinerna från Solna och ännu mer fika fick vi ner i kroppen..=)
Nu längtar jag redan tills nästa helg, för jag vill vara ledig mer!
Stella fick en fin vårjacka av Miss C som hon blev väldigt stolt över!


Vårblomster i köket höjer vårkänslorna!


Min fina guddotter i solen. Tänk att hon börjar 6-års i höst. Lilla Lilla goding!

//Jullan

Önskelista för frivilliga..

Publicerad 2012-03-23 13:17:30 i Allmänt

Jag förstår ju om det är fullkomligt omöjligt för er att inse att jag snart fyller 30. Men så är det. Om bara några veckor passerar jag gränsen. Har inga större åldersnojjor, men självklart känns det underligt att jag inte är 25 längre. Men vad tusan! Ålder är ju bara en siffra! =)

Jag ska vara jätte egoistisk och skriva saker som jag önskar mig här. Som ett litet barn..=) Men samtidigt är det bra påminnelse till mig själv också! Ibland kan jag glömma bort vad jag behöver..=)

1: En cykel! Bägge barnen har en varsin cykel, men kan bara cykla runt på innergården, eftersom jag inte själv kan trampa med på utflykter.. Roligt och behövligt!

2: En systemkamera. Älskar att ta kort och skulle gärna i framtiden gå någon kurs i olika foto-tekniker. (lite svårt om man inte har en bra kamera dock..=))

3: typ 500 000 kronor att kasta in som kontantinsats för vårt drömhus..

4: Löparskor. Jag har fått möjlighet genom jobbet att börja träna på lunchen, men det är inte helt optimalt att springa på löpbandet i högklackat...

Det var allt! =)

Puss och Kram!

Utmanad!

Publicerad 2012-03-22 11:09:10 i Allmänt

Jag har blivit utmanad av min fina svägerska Malin att berätta 5 saker som ni kanske inte vet om mig. (Och som är smakfullt att berätta på bloggen.. hehe..)

Här kör vi:

1:  Jag har en lista på saker som jag verkligen vill lära mig någon gång i livet och två av dessa är att lära mig spela dragspel och dansa jive. (dock inte samtidigt..=))

2: Jag har spillt ut ett helt glas rödvin över Alexander Skarsgård. Han hade en vit skjorta på sig. Det blev inte direkt någon romans där inte..!


3: Jag kan prata ett "hemligt" språk som kallas dubbelsvenska. Dock har jag inget att prata det med, då jag inte längre umgås så flitigt med de 2 som lärde mig när jag var liten. (Men jag är nästan helt bombsäker på att språket ursprungligen kommer från Maja som bor på Stekelvägen numera. Är det så? Läser du min blogg fortfarande, så du gärna kommentera om det stämmer!)


4: Jag läste Spanska 3 år i högstadiet men jag minns bara två meningar. 1: Förlåt att jag är försenad  2: Jag har en hund som heter Taggen. Kommer inte så långt i Spanien med den kunskapen..

5: Jag är LIVRÄDD för elektricitet. När jag bodde själv gick en propp och jag satt i mörkret i säkert 6 timmar innan Miss C kom hem till mig och löste problemet. Hade under många år svårt att överhuvudtaget byta en glödlampa. Detta löste sig ju ganska så perfekt när min största kärlek i livet råkade vara elektriker. Dubbel hurra skulle man kunna säga! =)

 

Nu utmanar jag ELIN LINNEA CATALINA !!

 

 


Stella Maja Bianca

Publicerad 2012-03-21 12:27:51 i Allmänt

Min lilla, stora, bestämda, söta, envisa, roliga, vackra och knasiga Stella fyller 3 år! Är så in i bomben lycklig att hon valde mig som mamma och hon har mitt hjärta för alltid. Skulle vilja stanna tiden ibland. Jag vill att hon alltid ska vara så här liten. Alltid komma in mitt i natten med håret åt alla håll och krypa upp hos oss. Att hon alltid ska tjata om mera glass. Att hon alltid ska älska Pippi, Emil, Lotta och Karlsson. Att hon alltid ska vilja krypa upp i min famn och kramas. Att hon aldrig ska tycka att jag är pinsam och jobbig. Jag vill alltid vara hennes idol. För hon är min. Älskade älskade lilla trollunge. Grattis på din tredje födelsedag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/972892/images/2012/pic_194874427.jpg" class="image">

3

Publicerad 2012-03-20 19:57:59 i Allmänt

Sista kvällen vi har en galen liten 2-årig Stella i huset! Nu födelsedags-badar hon och sedan blir det hopp i säng. Tänk, i morgon fyller lilla "Tullan" 3 ÅR!! jisses..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/972892/images/2012/pic_194799483.jpg" class="image">

På gång!

Publicerad 2012-03-17 16:36:08 i Allmänt

Nu är vi på väg mot nästa fest! Vi ska lämna av Stellan hos farmor & farfar först och sedan ska det bli så härligt att träffa alla roliga pojkar och flickor som vi träffar allt för sällan! Klackarna i taket!

Bästa!

Publicerad 2012-03-17 01:19:13 i Allmänt

Jag har världens bästa vänner! Har skrattat så mycket att tårarna har sprutat. Jag önskar att alla fick smaka på vår sjuka humor och våra knasiga samtal. Här roar vi oss med en hittat sminkdocka. Vi behöver inte mer. Nu på väg hemåt. I morgon ska vi fira Mr Cox som fyllt 30!

Varför?

Publicerad 2012-03-15 17:44:36 i Allmänt

Vet ni vad det här är för en förpackning? Detta tycker jag är så sjukt konstigt. Man skulle kunna tro att det är en förpackning med en madrass? Eller hörlurar? Eller möbeln hon ligger på? Ett fint golv? Nej men inte då! Ni vet att när man lägger nytt golv, måste man först lägga ett underlagsgolv. Som en plastmatta att placera under det nya golvet. Just detta vill dom sälja med den här bilden. Är inte det väldigt konstigt? Blir ni sugna på att köpa, finns det på Bauhaus i Länna. Mitt andra hem just nu. Men snart, snart, snart är min nya reception klar! :-)

Längtar!

Publicerad 2012-03-14 13:53:29 i Allmänt

På fredag ska jag äntligen få träffa många av mina fina flickor! Så som livet ser ut just nu, gör ju att man inte hinner träffas så ofta som man vill. Men på fredag ska jag få njuta av deras sällskap! Kan Torsdagen gå JÄTTE fort tack!
Finbesök!

Publicerad 2012-03-13 20:00:33 i Allmänt

Dagens överraskning: "morbror-kusin" är här på ett snabb-besök! Nu agerar han läromästare för Mr'J. Det är Matte som förklaras och jag förstår ingenting. Sebbe har fått häftig Star wars figur och Stella har fått berätta om Bamse och hans kompisar i Thailand. Alla nöjda! :-) Men vad härligt det är med spontanbesök!

Födelsedag!

Publicerad 2012-03-12 17:36:34 i Allmänt

Hipp hipp hurra! Idag firar jag 9 år som mamma och Sebbe 9 år på jorden! (vi får inte glömma min fantastiska svägerska som faktiskt fyller idag också!) vi har haft barnkalas, schlagerfest och släktkalas i helgen och i morse sjöng vi "ja må han leva" vid sängkanten. Tänk vad tiden går fort. Ikväll ska vi titta på bilder från när det lilla pyret föddes. Lilla snuffe!
Nu är jag på väg hem och jag liksom alla andra njuter av solen och vårvärmen! Jag har min super tunna vårjacka på mig och jag fryser inte det minsta! Hurra!

Första bytet

Publicerad 2012-03-09 23:00:10 i Allmänt

Jag tror kakan egentligen är en kamphund. Under kvällen har hon lyckats få tag i Sebbes överkast och slitit in detta i sin lilla pytte bur. Alltså mellan de pytte pytte lilla gallret. Sedan har hon haft kalas kan man säga. En riktig super fest. Hon kan ju inte vara en vanlig liten hamster-bebis? Jag fick till och med ta i när jag skulle få ut överkastet liksom! Jaja, vi har iaf lärt oss en läxa. INTE LÄGGA TYG NÄRA BUREN.

Bajsdålig humor..

Publicerad 2012-03-09 15:00:00 i Allmänt

Jag må ha världens sämsta humor.. Men som jag önskade att jag hade fått det här mjölkpaketet till frukosten hemma! Fruktansvärt kul! Skulle vilja vara kompis med den anställda på Arla som hade lite skoj på nattpasset..=)

Cookie!

Publicerad 2012-03-07 08:04:49 i Allmänt

Kakan är ju jätte rolig! Så fort man öppnar luckan kommer hon skuttandes och vill komma ut. Stella har också blivit förälskad i henne och vill gärna hänga vid buren hela tiden..:-) ikväll ska vi hem till Mormor Mona och äta middag. Mums!

Ny!

Publicerad 2012-03-05 20:08:54 i Allmänt

Nu är hon äntligen här! Sebbes farmor har köpt en hamster till honom i 9-års present. Hon är faktiskt fantastiskt söt.. (hamstern alltså! Farmorn är väl också gullig, men det behöver jag kanske inte skriva om i bloggen..)Och Snabb!! Jisses. Kan ana att vi kommer behöva flytta väldigt många möbler här hemma i framtiden för att leta efter försvunnen hamster..:-) Hon heter just nu Kakan. Detta kan dock ändras när som helst, då Sebbe inte riktigt har bestämt sig än. Men just nu: Kakan! Hon är modig och verkar social, så det ska ju bli spännande! :-)

Smaskens!

Publicerad 2012-03-05 14:08:56 i Allmänt

Idag fyller Fritte på jobbet år. Det firade vi med ett lunch-besök på tranan. Jag nämnde efter maten att jag var lite sugen på choklad. Då beställde chefen in ett liten dessert till mig.. Jag är i total choklad-chock. Det känns som att hela jag är en stor chokladkaka. Men gott var det! :-)

Helgen i ord

Publicerad 2012-03-04 20:21:18 i Allmänt

SOL, kramar, vin, uppfostring, svärföräldrar, the public, nytt badkar, bakning, melodifestivalen, mat, sopa bort gruset, simhallen, isbanor, snyggaste fästmannen, tvätta, Madicken, dammsuga, svabba, hostmedicin, pizza. Och idag ringde Sebbes farmor och berättade att hon har köpt en hamster till honom i födelsedagspresent. DEN LYCKAN! I morgon flyttar den in och vi ser alla (nåja, J är kanske inte överförtjust..:-)) fram emot att få träffa den lilla hårbollen! Nu några bilder också..

Sjukling..

Publicerad 2012-03-02 19:14:50 i Allmänt

Nu är jag äntligen hemma! Dagen har varit såå lång.. Tog precis tempen på Stella och hon har 39,2 grader nu. Usch och fy för baciller! Nu har vi krupit ner i sängen och tittar på Saltkråkan och kramas. Här skulle jag kunna ligga för alltid.

Fantastisk fredag!

Publicerad 2012-03-02 08:12:25 i Allmänt

Klockan 08:00 vid Danderyds sjukhus och jag bländas av en klarblå himmel och solen i ögonen. Jag ÄLSKAR solen och jag ÄLSKAR fredagar! En väldigt bra dag idag!

Bus!

Publicerad 2012-03-01 21:08:09 i Allmänt

Sonen är väl medveten om min lilla fobi för långa läbbiga reptiler. I morse när jag kom in i badrummet hade jag fått en kompis! Blev inte alls rädd. Absolut inte! Snorunge! (som Madicken och Lisabet skulle sagt) Men det är ju iaf härligt att pojken har humor..
Stella är fortfarande dålig och har dessutom fått någon form av ögoninflammation. Grejt!
Idag var det dags för lyxlunch! Träffade upp Miss C, Pilliluttan och P på Vurma och det är verkligen lyx när vi får tillfälle att äta ihop mitt i veckorna. Och hörrni! Det är ju redan fredag i morgon! Hurra!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela