Resumé

Dagarna går så fort att jag inte hänger med, med bloggen! 
I söndags när vi vaknat och spelat ett par parti "Settlers" kom pappa och Ulla hit och vi tog en promenad till länsmansgården här i skånsta, som firade äpplets-dag. Det var en mysig dag i härligt höstväder.



Efter att pappa och Ulla åkt hemåt och Stella och Big C kastat en boll genom hålet ett par gånger var det dags för "morbror kusin" att flyga tillbaks till svenska södern.

Maja och Ally stannar tills på onsdag, så vi har några dagar till på oss att umgås. (Och spela Settlers..) 

Idag har en massa kompisar till Maja varit här och hälsat på. 3 mammaledighet damer och deras söta ungar. Perfekt att vi hade en massa fika kvar från dopet som vi kunde bjuda på..:-) När gästerna åkt hem tog vi en promenad i området och mindes vår barndom. Det är ju så roligt att bo så nära ens barndomshem! Det finns minnen överallt! 




När vi skulle gå hem igen ville SysterYster gärna gå de stigar som vi gick som barn. Problemet är bara att dom stigarna inte längre riktigt existerar.. Men skam den som ger sig. Ally fick åka "off-road"..


Jag och Stella hamnade lite efter och när vi trodde vi kommit ikapp hittade vi bara Ally i vagnen helt ensam. Maja hade fått syn på något som hon genast ville kolla upp. Tur Ally är en glad bebis som inte verkar ha något emot att bli lämnad ensam en stund..

Nu är vi trötta och ska sova. Natti natti! 

PS: Nu har jag fått alla fina bilder från dopet, men dom får ni i nästa inlägg..:-)
Allmänt | |
Upp