Dagen i stan

Vi gick upp tidigt imorse och när vi lämnat storebror på skolan, körde vi ut till Waxholm och mötte upp 3/4-delar av familjen J. Vi traskade ner till hamnen och hoppade på waxholmsbåten in mot stora staden! Det var roligt tyckte barnen, som helst ville äta upp matsäcken redan här.. Majken ville mest öva på breakdance på golvet. Den ungen kan verkligen göra mig galen.. Men alla farbröder och tanter på båten tyckte hon var rolig iaf.


Väl framme i stan tog vi spårvagnen till Djurgården och spenderade 4 soliga timmar på Skansen. Det var väldigt trevligt och vi har skrattat och promenerat mycket! :-) En påfågel höll på att förstöra vår mysiga picknick, men efter att vi tuffa mammor lyckats få iväg den stora fågeln, kunde barnen sluta gråta och pannkakorna kunde ätas upp. 







På vägen hem stannade vi till i rosablommande Kungsträdgården och åt en glass. Och red på lejon.




Sen tog vi båten tillbaks till Waxholm. Solen värmde ordentligt och vi kunde sitta ute på däck nästan hela resan. Det var nästan helt folktomt, så S & N kunde leka kull och busa ordentligt. 



När vi satt oss i bilen tog det ungefär 2 minuter innan bägge flickorna snarkade högt. 
En härlig dag helt enkelt!
Nu har dock Sebbe åkt på något dumt virus och ligger nerbäddad i feber där uppe. Vi håller tummarna att han känner sig piggare imorgon. 

Kram och god natt! 
Allmänt | |
Upp