Fredag!

Äntligen fredag!
Vi startade tidigt i morse, trots att Stella var ledig från förskolan. Klockan 6 var alla uppe och 8:30 hade vi bestämt träff med Stellas dagiskompis och hans mamma och lillasyster nere på öppna förskolan. Tiden bara rusade iväg och vi fick slita isär kompisarna när det var dags att åka hem.

Vi var inte hemma förens vid 12 och då somnade Majken på rekordtid kan jag lova.. Jisses vad trött (men glad!) hon var..
När lunch och sovpausen var över åkte vi till centrum för att handla och när vi gick förbi en frisörsalong fick Stella ett infall och ville klippa sig. Sagt och gjort. Efter 15 minuter skuttade hon ut med nyklippt lugg och en välfriserad page. 
Eftersom Stella och dagens öppna förskolan-"date" gick så bra, så beslutade vi att följa med honom och hans mamma på ett Friskis och Svettis pass imorgon.. Tydligen ett roligt pass som är anpassat för barn i 3-6 åldern, men den stora frågan är ju hur jag ska överleva. Men det ska bli kul! Direkt efter vår lilla morgongympa bär det av till "Nikkis lekland" i Täby för en annan kompis 5-års kalas. Jag tror inte att hon blir så värst svårsövd imorgon kväll direkt.. :-)
Nej, nu måste jag sova för att orka morgondagens högs tempo! Hej och hå!



Allmänt | |
Upp