Jag och mitt gäng

Skaune!

Publicerad 2014-01-25 12:03:36 i Allmänt

Nu är vi framme! Älskar överraskningar! 
Vi är 7 fina flickor som bilade ner till den söta lilla staden Mörarp,i Skåne, där Miss C numera huserar igår. Det blev en aningens speciell bilresa ner, då vi efter ca 10 minuter i bilen börjar låta lite konstigt. Det konstiga ljudet blir starkare och tydligare och till sist vrålar Cerese att hon inte kan manövrera bilen längre! Det blev på med varningsblinkers och in på avfarten mot en bensinmack som låg precis bredvid. Hoppsan. Kan man säga. Inte direkt pyspunka..
Lite punktering.. Vi skrattar hysteriskt medans vi försöker klura ut vad vi ska göra och vart tusan vi är någonstans.
Efter ett tag rullar Roffes bilbärgning in och konstaterade att det inte direkt går att laga med silvertejp. Bästa Roffe hjälper oss på med extradäcket och önskar oss lycka till. 


Eftersom extradäcket var ett sommardäck och vi skulle åka rätt långt under helgen, så fick vi leta upp en däckverkstad och fixa på ett nytt och bättre däck. Även där möttes vi av ett gäng män som skakade på huvudet när vi står där och benämner bultar som muttrar och undrar om bilen ska ramla av ställningen om vi öppnar en dörr.. 

Men till slut var bilen tipp topp och vi kunde starta resan söderut! 

När vi kom fram och i höjt ljudnivån i hela Skåne ett par decibel så hällde Peter upp bubbel och vi hade en mysig kväll innan vi ramlade isäng (madrassen, soffan, golvet..) vid halv två. 

Nu har vi blivit serverade den godaste frukosten det här året och vinkat av Miss C's mamma och syskonbarn som hälsat på. Och brottats med Peter i soffan..

Nu kör vi lördagshäng! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela