Majken 2 år!

Vår minsta stjärna. Den där urgulliga lilla donnan som charmar oss totalt och samtidigt så ofta får oss att vilja slita vårt hår. Hon har så mycket personlighet och vilja att man undrar hur tusan det får plats i den där lilla kroppen. Men SOM vi älskar att spendera våra dagar med henne. 
Att lyckas gå upp före henne och sjunga med presenter och frukost på sängen är inte så lätt eftersom hon alltid är först uppe.. Så imorse väckte hon oss som vanligt och vi gick allihop tillsammans upp och förberedde frukost. Vi satte Majken i soffan och smet ut i köket för att hämta brickan och paketen och sedan sjunga för henne i vardagsrummet. Men det tyckte inte Majken var någon bra ide alls. Hon ville ju också sjunga "ja må hon leva". Så vi gick hela familjen, inklusive Majken i ett sjungande tåg in i ett tomt vardagsrum. Haha..
Sen blev det paketöppning!





Efter lunch kom farmor, bägge fastrarna och alla kusinerna från Solna. Vi bjöd på tårta och det var en nöjd (och trött på grund av utebliven lunch-sömn..) 2-åring som fick blåsa ut ljusen på tårtan. 



Efter fikat gick vi ut och åkte pulka på tomten. 

Och vissa valde att åka skateboard.. 

Vi fick sällskap av familjen J under middagen och det var en väldigt trött födelsedagstjej som somnade tidigt. 

Nu kör vi ett nytt kapitel i livet. Lilltjejen är inte längre en liten 1-åring. Nu kör vi ett år med en 2-åring i huset. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon får ett underbart år med mycket skratt och glädje. Det ska bli en fröjd att få följa och leda henne på vägen. 



Allmänt | |
#1 - - I mitt huvud:

Söta lilla Majken, stor grattiskram!!

Upp