Bjärred

Nu är vi hemma igen! 
Vi har gjort så himla mycket roligt och spännande att det går inte att få ner allt i ett blogginlägg.. Jag delar helt enkelt upp det! Här kommer delen om Bjärred!
Vi hade en underbar vecka med mestadels bra väder och många utflykter och skratt. Längtar redan såå mycket efter hela lilla familjen där nere. Åkersberga-Bjärred är verkligen för långt. Nåja. 
Vi har som sagt gjort mycket roligt! Kolla här!
Vi har åkt/dragit skrinda..
Blivit uppäten av en sandhaj..

Bergsklättrat till Nimis och det gigantiska plockepinnet! Spännande ställe! Och jisses vilken träningsvärk jag hade flera dagar efteråt. 


Vi har åkt båten Bella på Lomma kanal. Supermysigt! 
Och Stella är en hejare på att styra! (Och pappan är lite nervös för grynnor och oförberedda utgifter på semestern..)


 Två kvällar cyklade jag och SysterYster ner till långa bryggan och bastade, hoppade bomben och skålade i vin. Nu vill jag också bo granne med havet. 


Vi var på picknick bland hundratals höns också! Superkul och obehagligt att ha marken under bordet fullsmockad med pickande fåglar..
Något som Stella inte tyckte var obehagligt var att kramas med kaninen. 
Om hon fick välja skulle hela vårat hus vara fullt av djur. Daggmaskar, hundar, grodor, gräshoppor, kaniner, sniglar och hästar. Alla är välkomna. Skönt att hon inte är myndig och får bestämma en massa saker än.

Vi har grillat också! Vi lyckades hitta Skånes enda vindstilla ställe och det blev en ljuvlig kväll på ängen. 

Äta glass måste man göra när man är hos Ally. Det är bestämt så. 
Så efter glassfesten hängde vi på stranden!

Fisk fångades också! En liten naggande god plattfisk minsann! (Även den skulle Stella gärna låta bo i vårt badkar..)

Fick träffa den blivande bruden oxå! Hon strålar verkligen och det ska bli så otroligt mäktigt att se henne som brud om 3 veckor! 

Självklart spenderades det många minuter i lekparken också! 
Solen sken ofta och till detta serverades det ständigt goda drycker. Alla nöjda och glada.

Solnedgången längst ut på långa bryggan. Stora barnen poserade utomhus medan lilla monstret kastade glass på fönsterutorna inne på restaurangen. Tänk så olika det kan vara. 

SysterYster kastar inte saker på väggarna i alla fall. Däremot använder hon påsklämmor som hårspännen och utklassar oss andra i Settlers. 


Tack snälla underbara familjen B för en fabulös vecka! Längtar redan tills nästa sommar! Och tack Christian för att du tog så fina bilder! 

Nu lördagkväll hemma i soffan. Imorgon blir det panikplanering och organisering av vardagen som börjar på måndag. Men det struntar vi i idag. Hej hopp! 



Allmänt | |
Upp