Möhippa!

Tänk va! Vi lyckades lura den blivande bruden! Tror aldrig jag lyckats att lura henne till 100% förut. Nöjd. 
I lördags var det alltså dags. Tiiiidigt, tiiiidigt på morgonen väcktes hon av 4 glada flickor utklädda till Michael Jackson. Den här bilden kan vara den bästa från hela dagen. 
Lycka, förvirring, och chock i samma stund. 
(Samtidigt i Åkersberga var jag och Lisinen redo:)


Efter en liten flygresa upp till huvudstaden blev hon hjärtligt välkomnad på Bromma av ännu ett par Michael Jackson!



Efter Brommas överraskningsfest fick Miss C flyga i en stor vindtunna. Tuff brud! Vi gick dit i samlad trupp.




Efter det var det dags för lunch och ännu några Michaels att göra entré! 
Coolaste dansläraren Cissi fick sedan i uppgift att lära oss dansa till "beat it". Det var sååå roligt. Skratten måste ekat över hela Bromma. Och Cissi hade det bästa tålamodet!


Vid den här tidpunkten hade regnet börjat falla och vid nästa anhalt ÖSTE det ner. Men sol i sinne! Vi drog på oss våra coola overaller och gick ut i krig. Ute i skogen i två olika lag. Det var såååå roligt! Och blött. Men mest av allt roligt! 


Dyngsura och en aningens trötta åkte vi till dagens sista destination. Bromsvägen! Där blev vi pigga igen! :-)  Det är verkligen en jättevilla! 23 glada damer bastade, lagade mat, drack drinkar och dansade. 20 stycken sov dessutom kvar. Älskar vårt hus!
Festen höll igång länge och en efter en kröp folk ner på bäddmadrasser lite här och var.




Det blev verkligen ett riktigt superdupermega-bra dygn! Skrattade och grät glädjetårar under hela dagen och det var så otroligt härligt att se Miss C så genomlycklig.
Jag saknar planeringen vansinnigt mycket redan och ser nu fram emot att få "bita tag" i toastmadame/tärn-uppdraget i augusti istället! 
Fast först ska vi på ett annat Skånebröllop!  Imorgon åker vi ner till Malmö för att ladda upp inför Daniel och Smulans bröllop på lördag! DET ska bli sköj! 

Nu: sova 
Allmänt | |
Upp