Jag och mitt gäng

Spänning..

Publicerad 2015-05-28 13:31:47 i Allmänt

Nya jobbet går bra! Mycket nytt, men sakta men säkert börjar allt falla på plats. Har bara satt igång larmet 1 gång! Yey! :-)
Och just nu håller jag på att vänja mig vid arbetstiderna. Det gäller att utnyttja morgontimmarna innan butiken öppnar och sedan inte sätta sig i soffan på en gång när man kommer hem. Om jag bara skulle sova-jobba-slappa i soffan-sova så skulle livet ju inte bli särskillt meningsfullt. Men jag börjar få kläm på det också! 
Nu har jag lunch i vårt yttepytte lilla personalrum. Men lite mysigt är det också. Snart helg igen och den kommer att innehålla lite jobb och fortsättningen på staketmålningen. Om bara regnet håller sig borta! 

Så. Det är mitt spännande liv just nu! Och inte en bild har jag tagit på flera dagar. Så ni får en på lilla kökshörnan jag tittar på nu. 

Kram! Eurovision!

Publicerad 2015-05-24 20:55:20 i Allmänt

Tänk va! Måns vann! Så otroligt spännande var det och jag kunde inte sitta ner den sista halvtimmen utan hoppade mest runt i vardagsrummet. 
Älskar Eurovision! Och älskar att folkfesten kommer till Sverige igen! 


Idag gick vi upp och ut. Först klipptes gräset på baksidan och sedan målades grundfärgen på staketet. Blev precis färdig och OJ vad bra det kommer bli när det är klart! Nu ska det bara målas TVÅ gånger till.. Känns lockande när första omgången tog en hel dag.. 

Lite blandade bilder från veckan som gått:
Vi har ätit spagetti!

Och dammsugit!

Sebbe och hans kompis har haft filmkväll. Nya favoriten: Will Ferrell. Mamman mycket nöjd..
Ätit räkor. Typ det godaste som finns! 
Ätit korv med bröd tillsammans med Vera i trappan. Också väldigt gott!
Stella har varit på sin andra fotbollsträning. Hon gillare!
Vi har åkt rutchkana med stil.
Vi har tittat på änder. Och snabba båtar!
Och sovit med tvättbjörnen. 

Nu: ny vecka! (Och mer staket att måla..) 

Kram! 


Kalas, bad och partaj

Publicerad 2015-05-11 21:26:11 i Allmänt

Nya vecka, nya tag!
På onsdag arbetar jag min sista dag på Friberga och det är såklart lite sorgligt när jag tänker på eleverna. Det skulle varit spännande att få följa "mina" 7-or under högstadieåren, men jag ska verkligen försöka hälsa på ibland och se hur de går för dem. 
I fredags blev jag lite avfirad av kollegorna i arbetslaget och det var supertrevligt. Jag bjöd på bubbel och franska godsaker till fredagsmötet och sedan gick vi till Kevinge golfklubb och skålade för ett roligt år tillsammans. 
Annars har även badsäsongen startar för i år! Enligt Majken och Stella iaf! Vi spenderade en eftermiddag/kväll på domarudden och det var tydligen inte sååå kallt i vattnet..I lördags for vi in till stan och firade faster Fias 24-års dag! (Tänk att den tösabiten bara var 15-16 år och satt med gymnasievalet när jag och Mr'J träffades! Tiden rusar!) alla barn var med och Bonnie blev yber-lycklig! 
På väg hemåt gjorde vi ett snabbt besök i lekparken. Mysigt, men lite för mycket folk för min smak. (Det syns dock inte på de få bilder jag tog ser jag nu..)

I söndags satte jag på mig Picard-förklädet igen och jobbade 6 timmar. Jag trivs bra och det känns spännande och kul med något nytt! Just nu går jag igenom sortimentet lite och idag blev det räkor i vitlök,olja och persilja. Supergott! Nästa får bli vårrullarna!


Nu ska jag göra som Majken. Sova! :-)
Onsdag

Publicerad 2015-05-06 22:32:31 i Allmänt

En vecka kvar på jobbet. Nu laddar vi upp inför en nya arbetsplats och en jobbsommar. Men efter typ 4 mammalediga/arbetslösa somrar ska jag inte klaga. Jag ska ställa mig i butiken, le, sälja franska godsaker och vara tacksam för ett fast jobb. Det kändes som det viktigaste just nu. Sola och hänga på stranden kan jag faktiskt göra de dagar jag är ledig! :-) 
Eftersom klockan är sjukt mycket och jag nästan försovit mig hela veckan så måste jag knoppa nu. Men ni kan få lite bilder iaf! När hjärnan slutat gå på högvarv kommer jag tillbaks! Puss!


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela