Jag och mitt gäng

Vecka 39-2015

Publicerad 2015-09-26 17:32:58 i Allmänt

Äntligen Lördag! Äntligen helg! Vissa veckor längtar man mer än vanligt efter helgen och den här veckan är verkligen så. 
Veckan har innehållit långa arbetspass, 2 samtal i skolan, våffelmiddag hos familjen J, läxläsning, fotbollsträning och allt annat som ingår i en vardagsvecka hos en barnfamilj i förorten.Idag har vi varit i centrum och handlat kläder till familjens växande 12-åring. Snart har han växt om både mig och Mr'J. Lilla stora pojken. 
Medans pojkarna sprang i butiker, tog jag och flickorna korv-paus. 


När vi handlat färdigt var det äntligen dags för veckans höjdpunkt! (Enligt mellanbarnet i familjen..) Ridning!
Idag fick vi ta hand om hästen Lovely! 
Vi  (ja, vi, då jag lär mig lika mycket som Stellan..)  fick lära oss kratsa hästens hovar. Superläbbigt! Men kul med spänning! Sedan vart det skritt och trav i ridhuset. Hon är duktig hon! 


Nu har vi precis kommit hem från mysigt födelsedagsfika hos härligaste guddottern som fyllde 9 år i veckan! Tänk vad tiden går fort! 

Nu ska jag börja med middagen! Vi hörs! 

Stella-mammadag!

Publicerad 2015-09-19 09:04:45 i Allmänt

Igår slog vi till! Jag och Stellert. Jag var ledig och lämnade Sebbe och Majken på morgonen och sedan var det bara vi två. Precis vad vi behövde!
Vi startade med favoritspelet. Råttfällan! 


Sedan begav vi oss till centrum och frisören. Efter mycket tjafs om att sätta upp luggen varje morgon, så klipptes den nu. Hon blev så tjusig så!
Efter frisörbesöket drog vi till Täby och åt lunch. Där visade Stella sitt bästa partytrick för mig. Titta i kors! 


Sedan var det dags för bio! Insidan ut såg vi! Sååå bra! Mamman både skrattade, grät och satte popcornen i halsen. Ulla Skoog gör rösten till den lilla blåa figuren "vemod" och hon måste ha världens bästa röst i barnfilmer. Stella uppskattade filmen också, men blev inte lika känslomässig som sin blödiga moder. 

När filmen var slut, tog vi oss en liten tur i några klädbutiker och självklart leksaksbutiken! 


Idag är det dags för stallet igen! DET ska bli kul!

Hej hopp! 

Söndagkväll

Publicerad 2015-09-13 21:11:39 i Allmänt

Tjollahop! Nu är jag tillbaka! Bröllop, jobb, vardag och förkylning har hållit mig sysselsatt den senaste tiden. 
Vi börjar med bröllopet!
En riktig kalasdag! Tänk vilken tur att himlen sprack upp och solen lyste hela vigseln! Ännu en härlig helg tillsammans med min stilige fästman. 

Det tjusiga brudparet!

Min trevliga bordsgranne!

Världens bästa Tove! 

Stella rider så det står härliga till och tycker att det är riktigt roligt! Hon längtar ständigt till lördag. 


Stella och Emil :-)

Majken har blivit stora tjejen och kör nu blöjfritt på förskolan! En del olyckor i brallan sker såklart, men hon är jätteduktig! 
Sebbe går i skolan och är sådär härligt förpubertal som 12-åriga pojkar är. Men han kämpar på med skolan som är ganska slitig nu när betygen ska börja sättas. 

Imorgon bitti har vi inventering på jobbet och den startar så härligt tidigt. Nämligen 06:00, så nu måste jag sova! 

Natti natti! 

Morgonstund

Publicerad 2015-09-03 10:03:44 i Allmänt

Idag spenderar jag dagens första timmar i Sollentuna. Upplands Motor närmare bestämt. Dags för service på Lybbe (bilen) och jädrans vilket trevligt ställe! Servicekillen var 10 minuter tidig (jag vann dock med 10 minuter, då jag var här 20 minuter tidig. Släktdrag från min fina far. Alltid i tid! :-) ), han provkörde bilen tillsammans med mig innan själva servicen så att vi tillsammans kunde se/höra om något var vajsing, jag blir placerad i ett mysigt café och serveras gott kaffe och nygräddad kanelbulle. Tack och bock! Känns mer som att sitta på ett fräsigt kontor än på en bilverkstad. 
När bilen är klar beger jag mig till jobbet. 


Igår var det föräldramöte på Stellas skola och jag älskar hennes självporträtt som hängde på väggen!


I helgen är det dags för bröllop igen! Den här gången utanför Strängnäs! Tänk vilken lyx va? Klä upp sig, äta god mat och övernatta två helger på en månad! Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig.. Men det löser sig nog! 
Trevlig Torsdag på er!

Kram! 

Mitt nya jobb! Samma företag, ny galleria. Hej Täby! 


Första

Publicerad 2015-09-01 09:45:34 i Allmänt

Det är många "första-gången" just nu!

Förra veckan började Stellert i 6-års! 


Nu är hon en Sjökarbyflicka! Precis som jag var en gång! Ryggsäck, fruktlåda och pennskrin. Stora tjejen! I lördags var det även dags för ridskolepremiär! Hon har längtat såå länge och gick med stabila och laddade ben in i stallet. Hon blev tilldelad hästen Pricken och det gick strålande! När det var dags att säga hej då till Pricken började nedräkningen på en gång till nästa lördag. Undrar vilken häst hon får då? Spännande! 


Majken och Vera har också hällt vatten på Familjen J's altan i nya huset för första gången! Det var skoj!

Stellas fotbollssäsong har startat också! 


Min fotoskygge son har börjat i 6:an också! Störst på mellanstadiet! Jisses..

Idag ska även jag göra något för första gången! Igår vinkade jag hej då till picardbutiken i Åkersberga och idag börjar jag i Täby-butiken istället! Ska bli spännande!

Nej, nu hänga tvätt innan jobb!

Kram! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela