Jag och mitt gäng

Vackra Vadstena

Publicerad 2016-07-26 22:25:09 i Allmänt

Hej kompisar! Nu har vi varit på årets roadtrip och jag är tillbaks på jobbet efter en härlig semester! Vi har gjort mycket härligt och det finns många bilder att visa, men jag tänker att jag delar upp det hela lite grann. Vi startar med vår helg i Vadstena. Det hör verkligen sommaren till att åka dit. Älskar staden och rekommenderar alla att någon gång besöka den gulliga staden intill Vättern.

Kvällarna är magiska och varje kväll vi är där är det vackra solnedgångar.

Obligatoriska "pumphusbilden"!

Mormor bjöd med mig och Majken på rälsbussfärd!

Självklart strosade vi runt på stan också. Även här måste man besöka slottet och rida på den gröna hästen utanför Krusbärsbutiken! Precis som varje år!

Jag och Stella var på en underbar teaterföreställning också! Prinsessan Filippa hette den och jag skrattade så jag grät. Otroligt rolig, modern, viktig och välspelad. Det var en teater i "rörelse", så under tiden föreställningen pågick förflyttade vi oss. Kul sätt att slippa "träsmak" i rumpan! :-)

När barnen lagt sig tog jag och Mr'J en runda på stan. Ett glas ensamma på rådhuskällaren var precis vad vi behövde! Så mysigt och underhållande att hänga på "lokal" i annan stad.

Nu ska jag lägga lite pussel. Hela familjen är i Dalarna hos kusinerna så jag har huset för mig själv. Lugnt och skönt men väldigt tomt. Och lite tråkigt måste erkännas.. Men skönt att kunna göra saker till punkt..:-)

I nästa inlägg får ni se hur vår fabulösa vecka i Kalmar var!

Kram!

Badhus, Kubb och vattning

Publicerad 2016-07-11 21:56:14 i Allmänt

Idag har det regnat. Men vill man bada ändå, så blir det simhallen istället! Vi packade in oss i bilen och åkte MIT Norrtälje badhus. Dock hade dom glömt att uppdatera sin hemsida om att dom har stängt på måndagar i Juli. Så där stod vi i ösregnet och såg ut som frågetecken. Vi fick packa in oss i bilen istället och åka till Upplands Väsby istället. Där var det öppet i alla fall!

Men vi har ju haft tur med vädret de senaste dagarna, så jag klagar inte ändå.
När solen strålat har vi spelat kubb med härliga familjen J.

Och vattnat blommor. Majken satsar på att bli världsmästare på blomvattning.

Nu hoppas vi på sol igen och framförallt i Vadstena i helgen och i Kalmar nästa vecka!
Trevlig kväll!

Inspelning och turneringar

Publicerad 2016-07-07 22:30:30 i Allmänt

Semester! Nu har jag semester! Egentligen hade jag ju nyss semester när vi var i Spanien, men det är ju lite extra härligt att ha semester hemma. Inspelningen i måndags-tisdags gick jättebra! Och det var så vansinnigt roligt! Ett härligt team och väldigt intressant att se hur det går till bakom kulisserna. Knasigt att så mycket film "bara" ska bli 45 sekunder i tv-rutan. Ska bli spännande att se vilket material som kommer vara med.

Igår tog jag och barnen en tur till badstranden och sedan avslutade vi dagen med äventyrsgolf. Mr'J vann, men det var superjämnt mellan oss alla.

Idag åkte vi hem till min härliga kollega Frida. Vi blev bjudna på lunch och lek i deras pooler. Barnen var lyriska och ville aldrig åka hem. Tack snälla familjen F för att vi fick bombardera drar hem idag!

Kvällen avslutades med kubbturnering i trädgården innan läggdags. Stella briljerade och jag förlorade. Majken har en udda kastteknik och sänkte kungen till och från. Kubb är kul!

Nu tittar vi på semifinalen i fotbollen och imorgon går Mr'J på semester också!

Trevlig helg!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela