Jag och mitt gäng

Mars 2016

Publicerad 2016-03-28 08:43:02 i Allmänt

Mars närmar sig sitt slut och vilken härlig månad det är ändå! 
Vi har firat Stella som fyllt 7 år! 


Såhär glad blev hon när hon äntligen fick en gitarr! 


Förutom allt firande av födelsedagsbarn, har vi hängt i stallet och kramats med Emil.

Och i källaren kämpar Mr'J på med renoveringen. Majken drar sitt strå till stacken genom att underhålla arbetaren. 

Man blir hungrig av att renovera, så vi tog ett mysigt och gott besök hos mormor Mona.

Mona och Alvars underbara bröllopsfoto. Så ledsen att jag aldrig fick chansen att träffa Alvar. Han gick bort innan jag och Mr'J träffades. 

Majken har även hunnit med en 3-års kontroll på BVC. 
Hon blev klart godkänd och längtar redan tills 4-års kontrollen. Medan Majken briljerade hos Ann-Sofie på BVC, så skulle mamman sen försöka briljera i bowling på jobbfesten. Gick inge vidare. Men kul hade vi! 
Turnering där varje butik möttes och i slutfinalen stod Sveavägen mot Sundbyberg/Solna. Efter en spännande final stod Sumpan som vinnare och det var kul att träffa alla i discomörkret.


Sen kom ju påsken också och det måste man ju fira på bästa sätt!
Påskris, måla ägg och äta god mat.

Och när vi ätit upp all mat kom vårsolen fram och vi slet fram cyklarna! 
I lördags hade vi besök av familjen J och Majken var lyrisk att äntligen få leka med bästis-Vera!


Idag ska Sebbe på laserdome med en kompis och vi andra funderar på bio i Täby. Trevlig annandag! Tonåring

Publicerad 2016-03-12 23:09:48 i Allmänt

12 mars igen. Varje år känns det som att tiden går fortare och fortare. Idag fyller Sebbe 13 år och jag firar 13 år som mamma. Och på ett sätt 13 år som vuxen. Det var en nöjd tonåring som precis gick och la sig med sina två bästa kompisar på madrasser bredvid. 
Dagen startade med sång och paket på sängen, precis som sig bör.Sen var det dags för mig att åka till jobbet. Men efter 3 timmar fick jag göra en liten paus och åka med Stella på ridningen. Idag fick hon rida Diamond och vi fick både sadla på, tränsa och sätta på benskydd och sedan plocka bort alla attiraljer efteråt. Både Diamond, Stella och mamman var riktigt duktiga!

Jag frågade Stella varför hon alltid ser så arg/ledsen ut varje gång jag tar bild när hon rider, men fick svaret:
JAG ÄR KONCENTRERAD MAMMA!
Mitt i travet!
Efteråt satt vi i solen en stund innan jag åkte tillbaka till jobbet i en timme.


Sebbe hade som alltid bjudit hem sina två bästa kompisar på födelsedagsgäng. (Och på sin födelsedag valde modern att inte tjafsa om mössorna vid bordet.) Det var 3 samstämmiga målbrottare som åt middag och sedan tittade på HELA Melodifestivalen med oss! Alla hade olika favoriter och hejade på ordentligt. Dock med några Ipad-pauser till och från. Nu ligger flickorna sedan länge och sover och jag hör grabbarna fnittra där uppe. Imorgon blir det kalas med kusinerna från Solna! 

Och för övrigt: Jag är mycket nöjd med kvällens vinnare. I år hade jag fler favoriter och Frans var en av dem, så allt frid och fröjd! 

Kram! 

Sportlov i Vadstena

Publicerad 2016-03-04 12:31:25 i Allmänt

Det blev ett litet sportlov i alla fall! Efter 3 dagar på jobbet/fritids/förskolan satte vi oss igår i bilen mot mormor och Bobo i Vadstena. När vi kom fram åt vi lite mellis och sedan gick vi till badhuset. Nästan helt folktomt till min stora glädje och en rutchkana i barnpoolen till barnens stora glädje. Alla nöjda och glada. 
Dessutom fanns det "hårblåsare" i omklädningsrummet! Det bästa! Majken behöver blåsa sitt hår i ungefär 2 1/2 sekund innan det är torrt och Stella har fått mitt hår och skulle behöva stå hela natten för att det ska torka.. Olika det där. 
Efter god middag och bus i stora huset slocknade vi allihop strax efter 9. 
Idag arbetar mormor så vi roar oss med 3 timmars lek på Bill och bulls lekland i Motala. Alla nöjda och glada!Majken voltade i kanan precis när jag skulle ta kort. Men man ser hennes fot..:-)
Nu ska jag köpa en kaffe! 

Vi hörs! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela