Jag och mitt gäng

Maj

Publicerad 2016-05-20 09:32:50 i Allmänt

Tänk att Maj alltid är så fullproppad med  både nöjen och jobb. Samma visa varje år. Men jag älskar maj. Man har hela sommaren framför sig och dessutom börjar man tina upp efter den långa vintern. 
Hittills har vi firat mina härliga svärföräldrars födelsedagar med en tapasmiddag. Sangria och tapas är ju det bästa som finns. Dessutom mysigt att bara träffas vi vuxna. Alla barn fick stanna hemma med barnvakter. Jag älskar också grönt. 
En mysig kväll som avslutades med Eurovision hemma i soffan! Inte helt nöjd att Ukraina vann. Tyckte både Ryssland och Australien var bättre. Men enligt mig vann Måns och Petra. Så proffsiga och roliga! 

Igår firade vi Majkens namnsdag. Jordgubbar med vaniljglass. 
Majken förstår dock inte riktigt skillnaden på namnsdag och födelsedag, så nu tror hon att hon är fyra. 

Jonas sliter på i trädgården och nu har lekstugan en urtjusig altan och den nya altanen på baksidan växer fram. Kommer bli strålande fint när det är klart!I helgen ska vi på en hejdundrande fest i Sollentuna och om 3 veckor nalkas det bröllop mellan Dr Fab och Kaptenen. Jag ska vara toastmadame och det ska bli jätteroligt! Men mycket att göra, så nu måste jag sätta igång. Trevlig helg vänner!


Drömmen i Skåne

Publicerad 2016-05-09 10:28:52 i Allmänt

Åh vilken fullkomligt underbar helg vi haft! Underbara människor, strålande väder, massor av barn, hotellnatt, vin, promenader, glass, skratt, gråt, bebisgos, sparkcyklar, bilresor, rapsfält, hotellfrukost, korvgrillning, logistik, sportaktiviteter och fullt ös!Kort och gott en magisk helg. Gick så fort, men känns ändå som vi var iväg i flera veckor. Någon gång i livet ska jag bo i Skåne. Mitt mellan Bjärred och Ramlösa. Och då ska vi leka varje dag. Och dricka bubbel. 

Nu jobba! 

Stolt

Publicerad 2016-05-05 21:16:00 i Allmänt

Den här tonåringen är så otroligt fin och jag är så himla stolt att jag får vara hans mamma. Blir så stolt över hans klokhet och vänlighet. Min stora fina etta!
Ester, eld och miss C

Publicerad 2016-05-01 22:11:52 i Allmänt

Oj vilken lång paus det blev! Men våren traskar på och det bästa är att hon äntligen kom ut! Lilla fina, efterlängtade Ester-Lena. 
På onsdag åker jag och barnen ner till Skåne och vi är såå spända på att få träffa henne! Och Majken kan inte bärga sig för att äntligen få leka med Ally igen!
Förutom nya kusiner har vi upplevt andra saker också! Som hjärt och lungräddning med jobbet!
Superbra och nyttig kunskap. Man behöver verkligen uppdatera sig till och från. Roliga kollegor har jag också! Älskar våra utbildningar och butikschefsmöten. Avslutas alltid med några glas vin i hotellbaren innan hemgång.
Vi har också roat oss med att byta lite ansikten med varandra på bilder. Så roligt och så obehagligt. Men mest kul!


Nu har ju äntligen våren kommit också! 
Vi har plockat vitsippor.


Och firat ett Valborg med härliga vänner i Älvsjö.Vi fick jobba lite trappträning också! Men det var det värt för att komma till brasan. 


Stella har varit på ridning också. Den här gången fick miss C hänga med och oj vad hon fick jobba. Uteridning med mycket trav och dessutom en otroligt stirrig och oplanerad lektion. Både hästar, barn och vuxna kändes lite ur balans. Det resulterade i gruppens första "ramla-av-hästen"-olycka. Dock inte Stella och det gick bra. Skönt.Nu väntar en mycket efterlängtad vecka. Först 3 dagars jobb, sen fyra härliga dagar i Skåne! Både häng med miss C och hela familjen Borrie. SOM jag längtat! Håll tummarna att barnen håller någorlunda sams och att vädret stämmer!

Trevlig kväll!
Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela