Jag och mitt gäng

New York

Publicerad 2017-04-29 04:53:39 i Allmänt

Jag är kär. Kär i den här staden. Vilken fantastisk upplevelse det är att vara här! Vi går och går och går, och har gjort så mycket att det är svårt att förstå att vi bara har varit här sedan i tisdags. Vi har bland annat varit på musikal, ätit vår godaste måltid någonsin på restaurang Nobu, besökt frihetsgudinnan och Ellis Island, promenerat på The High Line, gjort ett escaperoom, gått på museum, varit i Brooklyn och gått över Brooklyn Bridge, varit hemma hos kocken Patrick (Madonnas privatkock!) och ätit pasta, besökt 9/11 monumentet och dess museum, druckit många Starbucks-kaffe, åkt massor av tunnelbana, shoppat på Macys, promenerat i Central Park, sprungit i högklackat, varit på Time Square, druckit bubbel, åkt yellow cab, ätit hotdog och massa med annat kul. Imorgon ska vi jobba på höjden och ta oss upp i skyskraporna. Efter två regniga startdagar var det en värmeexplotion idag med nästan 30 graders tryckande värme och strålande sol. Men med många vätskestop och ett glatt humör kommer man ändå långt. Jag längtar så efter min fina familj, men vill inte att dagarna ska ta slut. Vill alltid vara i NY. 

Nu är det dags att sova. Idag har vi gått 30 000 steg och vi avslutade dagen med pizzaslice och rosé hemma på rummet. Ganska möra i kroppen, men sjukt laddade för ännu en dag i stora staden imorgon!


April!

Publicerad 2017-04-06 22:49:39 i Allmänt

Våren är här hörni! Redan April och jag har hört rykten om att en viss dam fyller 35 år på Söndag.. märkligt det där. Att jag inte bryr mig särskilt mycket om åldern i sig, men det är bra märkligt att se siffrorna. 

Nåja, månadens bästa är ändå resan till New York om 3 veckor. Det ska bli sååå kul. 
Men fram tills dess njuter vi av våren!
Förra helgen åkte vi till fjärilhuset i Hagaparken. Efter inspektion av fjärilar, hajar, läbbiga fiskar, sjöhästar och en massa andra blötdjur, for vi till domarudden och åt våfflor! En bra lördag kan verkligen säga!


På söndagen hade Stella sitt efterlängtade 8-års kalas på Leos lekland.


Och efteråt kunde vi vara ute i solen hela eftermiddagen utan att frysa det minsta! 


Jag och Majken har besökt simhallen i veckan också!


Och Stella har tagit han om Bilbo.


Och igår var jag på date med sonen. Vi åkte in till stan, gick i butiker, gick på föreställningen "Avsked" på unga klara teatern och avslutade med en brakmåltid på Fridays innan vi körde lite dance-battle i garaget.. Vi hade riktigt mysigt och jag är så glad att vi har så roligt ihop. Inte alltid lätt att få till de där vardags-snacken med en tonåring alla gånger. Tack snälla mormor för teaterbiljetterna! 


Jag avslutar med en bild som ganska tydligt förklarar livet just nu. 

Fast jag anar att det kommer kännas tomt den dagen ingen vill vara där man är HELA tiden. Får försöka njuta mer av "sällskapet" när jag sitter på toaletten..

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela