Jag och mitt gäng

Göteborg!

Publicerad 2017-08-20 17:57:25 i Allmänt

Nu fortsätter vi med vårt besök i Gbg! 

Vi bilade från Vadstena medans Sebbe hoppade på tåget i Stockholm. Mycket smidigt måste jag säga! 
Vi bodde hemma hos härliga familjen Andersson/Lindblad och hann med mycket skoj! På Tisdagen intog hela ligan Liseberg! Och vilken strålande bonus att Miss C och skånepågen kom också! Så himla bra människor på en himla rolig plats! Vi kom vid öppning och jag, Tove och Stella gick hem strax innan det stängde. En bra dag! 

När vi inte åkte karuseller eller åt sockervadd på Liseberg, så åkte vi såklart spårvagn, åt glass, gick på loppis, spelade spel, åt räkor, bakade muffins, ärver fabulösa glittriga tröjor och mycket mer. Men när man har roligt glömmer man ofta att ta kort på alla kuligt, men här är ett axplock!


Göteborg är verkligen en härlig stad! Och jag hoppas vi kan åka dit snart igen!


Nästa inlägg kommer innehålla allt vi gjort hemma i sommar! Inte minst våra nya gulliga familjemedlemmar Semlan och Gräddnos! Vi hörs! 

Vadstena, Öland och Gränna

Publicerad 2017-08-15 22:35:03 i Allmänt

Oj oj. Semestern i år var intensiv och jätterolig! Men ack så fort den tog slut. Nu är jag inne på min tredje arbetsvecka och det känns helt okej. Dessutom byter jag butik om 2 veckor! Från september ska jag driva vår största butik inne på Östermalm. Det ska bli väldigt spännande och jag hoppas att jag ska få ihop lämningar av barn och pendling på mornarna. Men mest är jag pepp! 

Det finns ju en massa roliga saker som jag vill lägga ut här, men jag får nog dela upp det hela lite. Vi startar där vi slutade sist! 
Efter Spanien var i hemma en dag innan vi drog mot Vadstena för att lämna av barnen. Sedan åkte jag och Mr'J till Öland och mötte upp ett glatt och efterlängtat gäng vänner. Vi fick uppleva GES i slottsruinen i Borgholm och det var så himla bra! 
Efter det bar det tillbaks till Vadstena innan vi till slut tog ett stopp i Gränna på väg mot Göteborg! Vi har verkligen lyckats följa det fina vädret under hela vår semester och det har blivit många kvällsdopp och fikastunder i solen. 

I Vadstena finns det inga dåliga kvällar. Det är det bästa stället att kvällsbada på och solnedgången är alltid så vacker vid Vättern. 


Öland har jag aldrig varit på (vad jag kan minnas.. kanske i barndomen?) men det var en mycket trevlig ö måste jag säga. Där blev det morgondopp istället..:-)

Jag ljög lite förut. I Gränna regnade det faktiskt. Men där var vi bara i 1 1/2 timme, så det räknas nog inte va? Plus att det var mysigt att äta räksmörgås inomhus ändå. 


I nästa inlägg får ni se vår fabulösa tripp i Göteborg! Där anslöt även familjens 14-åring som tog tåget både ner och hem helt själv. Mycket smidigt att kunna skicka sina barn lite hit och dit..:-) 


Vi hörs! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela