Jag och mitt gäng

Vadstena, Öland och Gränna

Publicerad 2017-08-15 22:35:03 i Allmänt

Oj oj. Semestern i år var intensiv och jätterolig! Men ack så fort den tog slut. Nu är jag inne på min tredje arbetsvecka och det känns helt okej. Dessutom byter jag butik om 2 veckor! Från september ska jag driva vår största butik inne på Östermalm. Det ska bli väldigt spännande och jag hoppas att jag ska få ihop lämningar av barn och pendling på mornarna. Men mest är jag pepp! 

Det finns ju en massa roliga saker som jag vill lägga ut här, men jag får nog dela upp det hela lite. Vi startar där vi slutade sist! 
Efter Spanien var i hemma en dag innan vi drog mot Vadstena för att lämna av barnen. Sedan åkte jag och Mr'J till Öland och mötte upp ett glatt och efterlängtat gäng vänner. Vi fick uppleva GES i slottsruinen i Borgholm och det var så himla bra! 
Efter det bar det tillbaks till Vadstena innan vi till slut tog ett stopp i Gränna på väg mot Göteborg! Vi har verkligen lyckats följa det fina vädret under hela vår semester och det har blivit många kvällsdopp och fikastunder i solen. 

I Vadstena finns det inga dåliga kvällar. Det är det bästa stället att kvällsbada på och solnedgången är alltid så vacker vid Vättern. 


Öland har jag aldrig varit på (vad jag kan minnas.. kanske i barndomen?) men det var en mycket trevlig ö måste jag säga. Där blev det morgondopp istället..:-)

Jag ljög lite förut. I Gränna regnade det faktiskt. Men där var vi bara i 1 1/2 timme, så det räknas nog inte va? Plus att det var mysigt att äta räksmörgås inomhus ändå. 


I nästa inlägg får ni se vår fabulösa tripp i Göteborg! Där anslöt även familjens 14-åring som tog tåget både ner och hem helt själv. Mycket smidigt att kunna skicka sina barn lite hit och dit..:-) 


Vi hörs! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela