Jag och mitt gäng

Vägen till en robothund

Publicerad 2017-02-15 21:03:25 i Allmänt

Det har varit en lång väntan för Stella. Hon var hos tandläkaren för två veckor sedan och fick då beskedet att hon har ett hål som måste lagas. Stella är en ganska ängslig själ och tycker det är fruktansvärt läskigt att göra vissa saker. Hon hänger upp sig på detaljer och kan verkligen oroa sig helt i onödan i flera dagar. Inför tandläkarbesöket var det speciellt bedövningssprutan som oroade. Hon kom gråtandes in och satte sig i tandläkarastolen och förklarade mellan snyftningarna tydligt för tandläkaren att hon är rädd för sprutan och att hennes kompis på skolan minsann inte behövde ta någon spruta när hon skulle laga hål. Men då struntar vi i sprutan kvittrade tandläkaren och grävde ur hålet med en liten "spatel" istället. Sjukt nöjd Stella och lite förvånad mor (hade ingen aning om denna teknik..) traskade ut efter 15 minuter. Mr'J hade lovat Stella en robothund (alla dessa ersättare för en riktig hund..:-) ) ifall tandläkarbesöket gick bra, och det måste man ju säga att det gjorde!

Så vi åkte till leksaksaffären och dessutom hade det kommit ett STORT paket till Stella på posten som vi hämtade ut. Tänk att den sådan orolig och jobbig Onsdag kunde bli så här bra! 
Nu har vi läst veckans läsläxa och packat frukt tills imorgon. Majken har feber och får vara hemma med pappa imorgon. Efter 2 lediga dagar ska det bli skönt att jobba igen!

Trevlig kväll!


Spanien och vårpepp!

Publicerad 2017-02-12 21:07:05 i Allmänt

Hemma igen! Fast det har vi ju faktiskt varit i en vecka. Spanien välkomnade oss på bästa möjliga sätt. Sol och värme. Vi åt och drack gott, promenerade och njöt av att vara tillbaka. 


En dag fick vi besök av två gatumusikanter. Som hade ett speciellt grepp om sin gitarr. Och som skramlade ihop sina pengar i en gangsterkeps. Ett mycket underhållande avbrott i det annars så lugna tempot

Väl hemma igen delades det ut spanska presenter och vi avlöste en tapper mormor som styrt skutan här hemma. Tack snälla för hjälpen! 

Nu har vi tankat på energi och är redo för en mycket spännande vår. Så mycket roligt ska göras! Inte minst New York i april! 

Men först ska julblomman vissna.. (den längsta och mest envisa jag någonsin haft)

Hoppas att ni får en härlig vecka! Jag är redo! Speciellt efter den fabulösa starten idag. Mysig frukost tillsammans med fina människor. Ännu en energiboost!


Mot solen

Publicerad 2017-02-02 20:49:12 i Allmänt

Hej hopp! Idag är det Torsdag. Torsdag som är som en fredag. För imorgon bitti åker vi till Nerja! Ska bli så otroligt skönt att komma ner till solen, sangrian och semestern. Jag och Mr'J. Och härliga paret Jäderlund. 

Barnen får stanna hemma tillsammans med mor och far-föräldrar den här resan och det ska bli mysigt att få rå om varandra lite extra i helgen. 
Mormor kom hit ikväll och har värmt upp med sällskapsspel.

Förra helgen var det motsatsen till en lugn helg i Spanien. Majkens 4-års kalas! Mycket Frost-tema och Majken var väldigt glad för alla kompisar som kom, fina presenter och gott fika. Tänk va. Första egna barnkalaset. 


Stella har haft dansuppvisning i skolan och travat runt på Agge. Och Agge har en väldigt välpolerad svans.


Och häromdagen när jag skulle väcka tjejerna, så hade bägge två krupit ner i vår säng och låg nära, nära och sov gott. Gullisar!


Nej, nu måste jag packa klart! Och gå och lägga mig! Kvart i fem imorgon bitti kommer taxi Jäderlund hit och plockar upp oss. Vi hörs! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela