Jag och mitt gäng

23 Januari

Publicerad 2017-01-23 22:48:19 i Allmänt

Idag är det inte bara internationella EL-dagen utan även norrorts bästa elektriker Mr'Js födelsedag! Och vår förlovningsdag! 

En bra måndag i Januari måste man ju säga. 
Och om 2 veckor firar vi 10 år tillsammans. Mina bästa 10 år. 
Grattis älskade J på din 35-års dag. Och grattis till oss för 5 fina och händelserika år som förlovade. Snart måste vi slå till med bröllop! 

Mor & son

Publicerad 2017-01-16 19:32:53 i Allmänt

Igår var det dags för mig och Sebbe att utmanas i ett escape room som han fick av mig i julklapp. Så himla roligt! Vi startade med lunch på Subway och hade taktiksnack. Vi visste bara att vi skulle råna en bank, men inte mer än så, så det var inte helt lätt av förbereda sig när man inte vet vad som ska ske. Men vi var överens om att prata högt med varandra hela tiden, 

hålla lugnet, bytas av när vi fastnat i fel tankebana och ha kul! Och det var så roligt! Sebbe var grym! Det tar alltid en stund innan man hittar rätt "tänk", men han var riktigt snabb! Vi kompletterade varandra bra och det var så nära att vi tog oss ut inom 60-minuters gränsen. Men vi fick tyvärr se oss besegrade av klockan (och vår något bristande kunskap om växelkurser och matematik..), men vi var mycket nöjda ändå! Nu vill vi ta ett nytt rum snart igen!

Majken 4 år!

Publicerad 2017-01-11 23:07:36 i Allmänt

Tänk va! Vår minsting fyller 4 år idag! Nu är hon större än vad Stella var när hon blev storasyster. Knasigt det där. Att så länge man är lillasyster känns man så liten. Men hon själv känner sig stor! I År låg hon kvar i sängen när vi kom in och sjöng och hon sov så hårt att vi fick sjunga "ja må hon leva" två gånger för att hon skulle vakna. 

Efter att ha blivit uppvaktad på förskolan under dagen, hämtade mormor upp henne med vagnen och lite senare kom resten av familjen hem. Då var det dags att göra tårtan! Medans supermormor stekte den önskade middagen. Plättar! 

Efter maten kom farmor, farfar och Bonnie också och till och med tonåringen och hans kompis kom upp ur källaren och höll oss sällskap. Gissar dock att det handlade mer om tårtan än om sällskapet..

Nu sover hela familjen utom jag och det viner av snöstormen utanför. Hoppas på att slippa det eländiga bilkaoset imorgon. Verkar liksom bli det, så fort det blir mycket snö..

Ser nu att jag inte visat er bilder från vårt mysiga nyår! Vi var hemma. Jag, Mr'J & flickorna. Vi gick all in. Uppklädda till max, 3-rätters och nyårsbingo. Alla höll sig vakna tills 12-slaget, men Majken var ytterst nära att somna till fyrverkerierna. 


Och inte nog med det. I lördags åkte vi till Globen och tittade på "Disney on ice". En sprakande show som hela familjen gillade. Ser redan fram emot nästa år! Det här måste vi ju göra igen!


Innan lovet tog slut var det dags för alla barn att fixa till frisyrerna inför termins-starten och alla gick därifrån nöjda och glada. Och mamman med lite mindre pengar i plånboken. Jisses vad dyrt det är att klippa sig.. 

nej, nu är det dags att hoppa i säng och ladda inför torsdagen. Skola, förskola och jobb. Och nu tillsammans med en 4-åring i huset! 


Kram!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela