Jag och mitt gäng

Maj 2017

Publicerad 2017-05-19 22:34:28 i Allmänt

Hej och hå! Vi kom hem från New York till slut, men jag hade verkligen kunnat stanna hur länge som helst. Vilken otrolig stad! Och vilket otroligt resesällskap! Jag skulle vilja ha liiite mer pengar på kontot och liiiite mer semester från jobbet. Då skulle jag åka på en resa med SysterYster varje månad. 

Men nu är vi hemma igen. Tre veckor har gått och det har mest innehållit jobb, skola, möten och tjejfest! Våren har varit superseg i år och efter flera veckor av mulet väder med 10 graders "värme" på sin höjd, sa det idag PANG. 27 grader och strålande sol! Vi har tydligen hoppat över våren och går direkt på sommaren! Men ändå en bra uppvärmning för oss här hemma. På söndag åker vi till Spanien! 9 dagar av sol, bad, ledighet och familjetid. Ska bli härligt! Vi har en härlig överraskning för barne som ska bli så rolig att berätta! Vi åker till Nerja som vanligt, men vi har bokat in 6 nätter på ett hotell i Almeria också. Och det bästa (enligt barnen) är att på det hotellet finns det inte bara pooler och rutschkanor utan även Lollo och Bernie! (Vet ni inte vilka dom är, googla.) tror det kommer att bli succé!
Livet är verkligen vänligt just nu. Och det är ju det som är njutningen i livet. Att det går upp och ner. Det ger en möjlighet att verkligen uppskatta det härliga som sker. 
Tacksam var ordet.
Nu lite bilder från NY och våra veckor i ett kallt maj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela