Jag och mitt gäng

Upptäckar-Onsdag

Publicerad 2017-11-15 07:38:26 i Allmänt

Älskar kreativa busschaufförer. Tydligen en olycka på E18, så vår härliga chaufför ropade nyss ut i högtalarna: "-Det står helt still hela vägen till Danderyd, och vem vill stå still? Jag skjuter från höften och åker på upptäcksfärd. Kanske hittar vi en mindre väg till slutstationen? Någon som bor i området och vill guida? Välkommen fram i så fall!"
Så himla mycket skönare att sitta på bussen  dessa trafikmornar än att sitta i bilen måste jag säga. Nu ska jag kolla vart upptäcktsfärden tar oss!
Trevlig Onsdag!
(null)

Norsk karaoke

Publicerad 2017-11-10 20:16:20 i Allmänt

Jag jobbar hela helgen. Men ändå är det något fantastiskt med Fredagar. Jag älskar fredagar. Särskilt under en filt i soffan lyssnandes på den här härliga 4-åringen när hon sjunger till musik hon hör i lurarna. 
(null)


November 2017

Publicerad 2017-11-07 21:51:32 i Allmänt

Äntligen kom hon hit! Älskade, efterlängtade och fabulösa Miss C! 
Vi lyckades dra ihop en mysig baby-shower hemma hos L och det var underbart att hänga tillsammans en massa härliga människor en hel dag. Kvalitetstid!
(null)

(null)

(null)

Och Dannys show var riktigt bra! Dock var maten ingen höjdare, men sällskapet var magnifikt! 
(null)

(null)

I fredags plockade vi ihop 4/5-delar av familjen och åkte ut till stugan på Ekerö. Så otroligt lugnt och avslappnade. Vi tände brasan, spelade spel, åt god mat och hade fredagsmys. 
(null)

(null)

(null)

På lördagen tog vi en promenad ner till vattnet och passade på att rädda larver  på vägen. Vi fann ett bra klätterträd, flög drake och hittade farmor och farfars matkällare. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till vår stora glädje fick vi sällskap av familjen J under dagen (och natten!) och det blev både fotbollsturnering, halloween-middag, dunken (alltså den klassiska leken) och mysig middag på kvällen. 

(null)

(null)

(null)

Förra veckan var det ju höstlov och vi gjorde det vi gör varje år på höstlovet. Går till simhallen!
(null)

Stella hade lite syjunta här hemma också..
(null)

När hon inte gick på halloweendisco i svart hår. (null)

Majken har fortfarande ljust hår och gosar mest med kaninerna eller fikar med farmor. 
(null)

(null)

När hon inte längtar efter att få rida såklart. Det är det enda hon vill göra. Rida, rida, rida. När vi säger att Stella inte började rida förens hon var 6 blir hon otroligt frustrerad. Hon är ju redo nu! Så varje tisdag stannar Majken ute i entré-rummet och rider på trähästen Tryggve under tiden Stella rider på dom riktiga hästarna. 
(null)

(null)

Nej, nu blir det ett snabbt besök i bastun innan det är dags för sängen. 
Natti natti 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela