Jag och mitt gäng

Hemvägen

Publicerad 2017-09-24 15:03:38 i Allmänt

Nu är vi på väg hemåt igen. Vi har haft en superhärlig och avkopplande helg. Blir alltid så avslappnad och sömnig när jag hälsar på hos pappa. På ett väldigt skönt sätt. 

Vi har spelat mycket spel, varit på loppis, promenerat, provsmakat ost på falbygdens osteria, lekt i lekparker, besökt djurparken i mösseberg, klättrat upp i ett högt torn som låg inbäddad i dimma och ätit mycket god mat och pratat. SysterYster kom dit igår med sina flickor, så det blev kusinträff och full rulle. Underbart!

På resa!

Publicerad 2017-09-22 17:38:40 i Allmänt

Nu åker vi till pappa och Ulla i Falköping! Det lyser upp vilken grådassig dag som helst! 

Skriv inläggstext 

Lite sommar, höst och kaniner

Publicerad 2017-09-13 21:10:59 i Allmänt

Oj oj oj. Vips så var det mitten av September! Nu rusar tiden verkligen på. Måste påminna mig varje dag om att stanna upp lite. Men livet är kul och jag gillar ju när det är många bollar i luften samtidigt! 

Känns lite sent att berätta om allt vi gjorde i somras nu såhär i höstrusket, men det finns lite bilder sol jag ändå vill lägga upp. Tänk vad den här sommaren har gått fort ändå. 

Och i början av Augusti kom dom äntligen! Semlan och Gräddnos. 2 urgulliga dvärgvädurar. 

Mr'J drömde en mardröm första kvällen kaninerna hade kommit. Han drömde att dom var olyckliga. Dagen efter när jag kom hem från jobbet hade han börjat på ett "litet" projekt...


Nu har vi alltså ett kaninhus på tomten och lyckliga kaniner. Och väldigt lyckliga barn. 

Stella har redan lärt Semlan partytricket att spela död och nu står kaninhoppning på agendan! 

Nu måste jag gå och lägga mig. Numera är jag ju uppe med tuppen för att hinna komma till mitt "nya" jobb inne i stan! Japp, nu har jag tagit över kedjans största butik som ligger inne på Östermalm. Utmanande, spännande, läskigt, roligt och tufft. Men mest kul. Men som sagt, sovdags. Har varit ordentligt förkyld de senaste två veckorna och det går aldrig riktigt över. Då behövs mer sömn. 


God natt! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela