Jag och mitt gäng

Julen 2017

Publicerad 2018-01-16 22:32:24 i Allmänt

Förvirrande det där med åren. Nu höll jag på stt skriva julen 2016 i rubriken. Och man får ständigt sudda/stryka över 7:an den närmsta tiden. Men snart har nog min hjärna förstått att det är 2018 nu.

Tänkte visa lite från vår jul här i jättevillan!
Vi var här hemma på julafton och hela Lindblad/Nybergs-klanen kom hit.  Supermysigt och lagom lugnt. Mycket god  mat och glada och förväntansfulla barn. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och tomten kom också! Men i år kom han inte hela vägen in. Tydligen var han lite trött i benen och hade brådis, så barnen sprang ner på den väldigt mörka baksidan (mycket bra för att minska upptäckten av vem som gömmer sig i dräkten..) och fick där hälsa och ta emot en säck med paket. Sån spänning! 
(null)
Och såhär ser man ut när man TRÄFFAT TOMTEN OCH FICK ETT PAKET!! 
(null)

Dagarna efter julafton är ju årets härligaste. Då spelas det spel, pysslas, pusslas och umgås. På riktigt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det blev verkligen en mysig julvecka som gick i ett lugnt tempo. Precis vad vi ville och behövde i år. Nu ska jag gå och lägga mig och lyssna till snöstormen där utanför. Så glad att det äntligen kommer snö! Nu ska här åkas pulka! 

Kram! 

MAJKEN 5 år!

Publicerad 2018-01-11 21:34:32 i Allmänt

Fem härliga och otroligt underhållande och ibland utmattande år har hon funnits här! Vår showande, humoristiska, energiska, envisa, glada, dominanta och smarta Majken. 
Vi fick strikta order att INTE sjunga "ja må hon leva" imorse utan det engelska versionen, Happy birthday. Till middag önskades Taco och en rosa prinsesstårta till efterrätt. 
Vi har haft en mysig dag och 5-åringen somnade mycket nöjd och tillfreds tillsammans med den mjuka nallen hon fick av farfar med blombudet idag. 
Ska snart få till ett inlägg om vår härliga jul och roliga nyår också! Men det tar vi en annan dag. Nu ska jag fira att jag varit 3-barnsmor i 5 år! Vilken lycka va! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela