Jag ska bli famous!

Ny dag, nya tag!  Tänker inte erkänna hur tidigt jag och Mr J gick till sängs igår.. På gränsen till olagligt faktiskt. Men sovit gott har vi och idag är vi pigga och glada! =D

Läste precis att BlondinBella ska sluta blogga! Är inte detta fantastiskt! Har aldrig någonsin läst hennes inlägg, men jag har förstått att den är galet populär och att hon tjänar en MASSA pengar på den.. Jag ser detta som ett ljus i tunneln! Jag kan med glädje ta hennes plats! Jag kan nog ställa upp i Debatt och prata om barns viktproblem, nät-mobbning osv för en trevlig ersättning! Men frågan är väl kanske HUR jag ska locka över hennes läsare till min sida.. Jag har en känsla av att hennes "läsare" har en snitt-ålder på 13. Jag är närmare 30 än 20 och ganska ohipp. Dessutom höggravid, små töntig och utan befintlig garderob.. Skoinnehav ska vi inte ens tala om! Jag måste alltså få BlondinBellas alla småflickors MAMMOR att börja läsa min blogg.. Papporna kanske också är intresserade av vårat sjukt underhållande liv på Luffarbacken? Jag ser framgång och STOR succé! Och inte tala om alla pengar på kontot! Jag ska bli kändis!

Nej, nu ska jag börja leta sponsorer. Gäller ju att vara ute i tid! Och är det någon som råkar känna BlondinBella så kan ni väl ge henne en kram från mig?

//Jules!Jag kan redan se mig själv mingla på röda mattan...! =)

Allmänt | | En kommentar |
Upp