Lilla Tullan

Hej igen! Förlåt att jag inte var så uppdaterande igår, men dagen var minst sagt hektisk.. Dagen startade med att Stella hade 38,3 i feber och TOK-kräktes. Överallt. Hela vardagsrummet var som en stor swimmingpool av Spyor. Det blev barnakuten för hela slanten, där vi fick sitta hela dagen och genomgå olika tester och prover som till slut resulterade i Diagnos: Urinvägsinfektion som spridit sig till njurarna.
Lilla hjärtat. Som det gör ont att se sin lilla må dåligt.
När vi väl kom hem och skulle börja med alla mediciner, så kräks hon självklart upp allt på en gång. Så det blev ett par samtal till barnakuten igen för att få råd och tips om hur vi ska få i henne medicinen. Desutom ska hon äta den först i 10 dagar och sedan en annan i 6 veckor (!). Så det vore ju skönt om hennes lilla kropp vill behålla medicinen..
Nu i morse hade i alla falla febern gått ner och nu ska jag snart prova med antibiotikan igen.. Håll tumnmarna att den behålls i lill-kroppen och inte hamnar på soffan igen..

Ta hand om er!
Allmänt | |
#1 - - Pillan:

All kärlek till mina favoriter!

Pussen & kramen

#2 - - Malin:

Nej, men stackars lilla Stella! UVI på en sån liten är jätteovanligt, håller tummarna att detta är en engångshistoria och att hon blir bättre mycket snart!

Kram

#3 - - Therese:

Nämen lilla snuttan då.. :(

Upp