Fortsättning..

Hej igen! 
Nu blir det mer härliga bilder från den senaste veckan!
Moster Maja visade sig vara en hejare på att räkna fingrar och tår! Och det var lika roligt varje gång det visade sig att alla hade tio tår och tio fingrar. Varje gång dom räknade! 

En dag firade kommunen "kanalens dag" och det ville vi självklart inte missa! Vi fick prova på en massa roliga saker!


Som att hjälpa den trevliga brandmannen att spruta vatten på ett träplank..

Och att rida! Stellas favoritsyssla!

Majken tyckte "brumbrum"-karusellen var en riktig bäst!

Jag själv testade det här med Tennis. Tyckte att det gick riktigt bra faktiskt! Gillar skarpt deras tänk med stora rackets! Mycket enklare (och tyngre)! 

Men höjdpunkten för hela dagen var helt klart det faktum att vi tog bussen både dit och hem. Majken blir fortfarande helt till sig när hon ser bilderna och vill hemskt gärna åka buss hela tiden.

Varje kväll har jag och SysterYster avslutad dagen med minst ett parti Settlers. Blir vansinnig på att jag nästan förlorar varje omgång, men skam den som ger sig. När vi vinkade av sällskapet fick pokalen för regerande mästare stå kvar här i åkersberga! Yey!


En eftermiddag gick jag och flickorna till lekparken och träffade dr FAB och hennes urgulliga ungar. Majken blev våldsamt förälskad i lilla M och vägrade släppa henne.. 

Hon har just nu ett väldigt intresse i att kramas. Och detta har hon verkligen lyckats med de senaste veckan..
Ally inte helt nöjd kanske.. Men Majken desto lyckligare.

Även lilla Bille fick sig en omgång kärlek av Majken i helgen.. Men mer om det i nästa inlägg. Nu hänga tvätt och söka jobb!

Hörs! 
Allmänt | |
Upp