19 december

Tiden rusar! Redan 19 december och bara 5 dagar kvar till jul! Vi är laddade!
Vår lilla tripp till Falköping var superhärlig! Tänk att jag har 3 syskon som är så roliga och kloka. Nu måste det bli ändring på vårt umgänge och inte bara ses vart 8:e år när pappsen fyller år. Dessutom finns det ju en hel drös kusiner till mina barn som måste få möjligheten att lära känna varandra. 
I Falköping var min brors 13-åriga son med och det var så härlig att att Sebbe äntligen fick hänga med en kusin i samma ålder. 
På kvällen blev det spelturnering! Annars har december tuffat på ordentligt. Mycket i huvudet på grund av nya tjänsten på jobbet, julfirande i skolor, Sebbes första betyg och ett hus som ska pyntas. 
Det har klätts både små och stora granar. Det har varit julfest på jobbet också! Underbart roligt och jag skrattade konstant hela kvällen. Härligt gäng jag lyckats hitta!
Åkersberga och Täby-butiken hade gemensam förfest. Jag lärde dom allt om 90-talets discodängor. Kunde briljera med både spice girls-rap och backstreet boys-moves. Dom små flickebarnen föddes ju typ 1997..:-) 


Vi fick smaka på årets smarriga juldesserter också! Galet goda och väldigt fina att titta på också!På lucia var vi som vanligt nere vid ICA-Skånsta och tittade på österåkers lucia som sjöng på lastkajen..
Efteråt gick vi hem och fortsatte lussa..:-)

Stella var inte helt nöjd att Majken fick ha kronan..

Vi har bakat pepparkakshus också! I år var det första gången jag lät något barn vara med i ritningsproceduren.. Men det blev ändå ett tjusigt hus med MYCKET godis på.. 

Jag och Mr'J har bott på hotell en natt också! Det blev middag och drinkar med våra fina vänner A+G och sedan frukostbord Globen innan vi åkte hem trötta men utsövda på samma gång..;-) 
I veckan hade Stellert julavslutning på skolan och det var helt magiskt! Alla barn hade gömt sig i skogen och vi föräldrar fick följa en upplyst väg, kantad av tomtar och ljuslyktor tills vi tillslut kom fram och fick lyssna på vacker sång och juliga verser. 


Majken i sin tur har fått urinvägsinfektion igen och besökt farbror doktorn. 

Efter det fick hon hänga med mig på jobbet. 
Nuggets, pommes frites och fina färgpennor sysselsatte henne i 23 minuter innan hon knatade ut ur butiken och ville åka hem. När jag lyckats locka in henne igen klättrade hon på en vagn och ramlade. Där fick vi bryta dagen. 3-åringar passar inte riktigt in i en butik. Men det var trevliga 23 minuter.


Idag var det avslutning på ridningen och Stellan fick rida på lilla men dock envisa Danny. Mamman fick stå vid sidan hela lektionen och hon var sååå duktig!


Imorgon ska vi fira jul med kusinerna i Solna och sedan bara 3 arbetsdagar innan jul-ledigheten! Ska bli underbart!

Trevlig 4:e advent!


Allmänt | | Kommentera |
Upp