Juni 2016

Åh.. Hade skrivit ett långt och trevligt inlägg med både massor av text och bilder. Så sa det poff, så försvann allt.. Nåja, lite bilder ska ni få iaf. Fast klockan är för mycket för en massa text. Spanien var strålande härligt men det var också väldigt härligt att komma hem. Nu är jag i full gång med mitt nya jobb. Eller nytt och nytt, arbetsuppgifterna är det samma men numera huserar jag i Picards butik i Sollentuna. Än så länge känns det riktigt bra och jag tror nog jag ska trivas utmärkt.
Gör även ett litet extra-knäck nästa vecka, då jag och Miss C och E ska spela in en tv-reklam för Silja Line. Ska bli otroligt spännande och skitläskigt på samma gång. Återkommer efteråt och berättar hur det gick!
Nu lite bilder! Ni har ju inte sett bilder från Dr Fab och Kaptenens bröllop! Det var en härlig dag och ett underbart dansgolv!

Nu lite fler bilder från Spanien! Håll i er!

När vi kom hem i fredags handlade vi lite midsommarmat och tiggde till oss en flaska vin av grannen. Det var liksom tomt i kylarna och vi tyckte inte mjölk passade så bra ihop med räkor..:-)
I lördags kom systeryster och hela härliga familjen hit och vi kunde inviga den nya altanen! Det blev även lek på tomten, bad i plaskpoolen och ett strandbesök. (Då jag vågade hoppa från högsta hopptornet för första gången! Sjukt stolt!)

Det bästa med att göra extrajobb är att jag får hänga med dom här två tjejerna! Åh vad jag är glad att dom är mina vänner!

Nej, nu måste jag gå och sova! Vi hörs snart igen!

Allmänt | | Kommentera |
Upp