November

Tjolahop! 

Tänk vad tiden går undan! Vi har det ypperligt i familjen och vi njuter av hösten i fulla drag!
Jag och Mr’J jobbar, organiserar familjelogistiken och fixar här hemma medans Stella leker med kompisar, tränar friidrott och pysslar. Majken dansar, spelar kort och går på simskola. Sebbe har fullt upp med nationella prov, gymnasieval och tv-spel. 

Senaste projektet här hemma blev ett infall jag och Mr’J fick. Vi fick feeling och beställde nytt kakel. Som sen blev nya lampor. Och nu med största sanorlikhet kommer bli nytt bord, nya gardiner, nya tavlor osv. Det brukar lätt bli så när man sätter igång..:-) 
(null)

Förra helgen packade vi in oss i bilen och åkte ut till Färingsö för årets höst/halloweenhelg med familjen J. Supermysigt som vanligt med god mat, tänd brasa, promenad, fotbollsturnering och dunken. Är så glad över det där huset som vi har lyckan att få låna titt som tätt.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Någon helg innan dess hade vi besök av familjen Anderblad från Göteborg. Och den här gången med familjens lilla nytillskott! Ett bedårande lillasyster med ett lika glatt humör som sina storasystrar. Det bli ett gött tjejgäng varje gång vi ses!
(null)

(null)

För dom som undrar, så mår våra älskade kaniner också strålande! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har också haft besök av både mormor, morfar och Ulla. Dock inte samma dag, men under samma veckan. Älskar att få besök! 
Vi har besökt länsmansgården, ätit russin i mjöl, spelat kort och njutit av sällskapet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och sist men inte minst har jag haft firmafest. En superrolig kväll där vi valde att faktiskt vara i butiken efter stängning istället för att gå ut. Vi dukade upp långbord, beställde pizza, delade upp oss i lag och hade femkamp! Väldigt uppskattat och höjdpunkten var helt klart när vi lekte kurragömma. Som personalen peppat för detta.  Att leta efter folk i en nedsläckt butik var en aningens läskigt i början, men ack så kul! En väldigt svettig Michelle hittades sist. Då hade hon suttit i nästan en halvtimme under alla täcken..:-)
(null)

(null)

(null)
(null)

Nu väntar en ledig helg innan nästa vecka drar igång! 

Kram på er!

Allmänt | | En kommentar |
Upp