Schlager!

Då ska vi se.. Vad har morgondagen att bjuda på? Jo, allt från dansband, rockande piloter, opera och ännu en IDOL avkomma.. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Efter att ha lyssnat på lite av alla bidrag så känns detta inte som en Julia-kväll. Detta känns ganska lamt. Jag hoppas på mycket glitter och glamour på scenen istället för i låtarna..=)

Agnes Carlsson: Låter som Agnes. Hon ska tydligen ha en bra scen-show och det hoppas jag  verkligen på för låten är inte sååå stark. Den är lite tillbakadragen tycker jag. Hade önskat mig mer.
Starpilots: Dagispop. Självklart gillar jag gunget, men jag har svårt för upplägget. Jag gungar med och är glad, men mer än så blir det inte..
Sarah Dawn Finer: Ballad-drottningen är tillbaks. Och låter som det ska. Hon har en fantastisk röst och jag hoppas att den når ut till alla oss i stugorna. Men jag måste säga att Mollys ballad är bättre.. mycket bättre.
Malena Erman: Pop/opera brukar ju skrälla har vi lärt oss de senate åren.. Även detta kanske? Men jag säger nej. hörde ni det..NEJ. Någon måtta får det vara. Det är ju säkert jätte fint och bra, men jag vill inte ha det här. Punkt slut.
Thorleifs: Tjofadderittan! Här är det gammal, riktigt gammal hederlig schlager. Detta gäng gör sin grej och jag tycker att detta är jätte kul. Vet att alla mina vänner och familjemedlemmer kommer att gapskratta åt detta bidrag, men jag gillare!
Susanne Alfvengren: ZZZZZzzzzzzz På riktigt... Verkligen ZZZZzzzz
Next 3: Minns ni kuddkrig som var ett bidrag för ett par år sedan? Detta är upplaga 2. Tre klämmiga pojkspolingar som vickar på rumporna och smilar in i kameran. Vissa kommer rosa, det flesta kommer risa... Tror jag.
Anna & Maria: Kan dessa två "söta" flickor bära upp den här duetten? Jag själv tycker att båda är rätt så trista. De ska dock ha en massa glitter på kläderna. Och det är ju bra. Men låten är inte jätte kul faktiskt.

JÄTTE svårt att tippa denna vecka. Helt klart den svåraste. men min chansning idag blir:

Direkt till final:


Sarah Dawn Finer  - 



Agnes Carlsson

Till Andra Chansen





Malena Erman

Jag tror att jag redan har ångrat mig.. Typiskt. Men, men återkommer om ångesten skulle ta över.

//J
Allmänt | |
Upp