Jag och mitt gäng

30 november 2015

Publicerad 2015-11-30 23:07:43 i Allmänt

Hejsan svejsan! 

Det var underbart att kliva in på jobbet förra veckan! 


Jag har verkligen ett supergäng i butiken och det är underbart! Nu försöker jag lära mig allting och få in rätt tänk. Det går bra, men huvudet är fullproppat med information och siffror, så viss annan information verkar inte fastna.. Som den lilla detaljen att förskolan hade planeringsdag idag. Måste sett ut som en gapande fågelholk när jag stod där i hallen imorse. Men lite pussel med schemat och underbara familjen J's hjälp så fick vi ihop det! 
Så istället för att storstäda hemma innan jobbet blev det bollrullning i köket med världens vildaste 2-åring. Ganska mysigt det också! :-)
I helgen åkte julpyntet upp och vi firade in första advent tillsammans med nära och kära i Sollentuna. Ridning och pepparkaksbak har vi också hunnit med!

Stella var bedårande i min gamla klarröda kappa. Dags att klippa luggen igen dock.. Haha..
Nej, nu måste jag sova! Mycket att stå i imorgon! 

Kram! 

Snabbis

Publicerad 2015-11-22 22:49:09 i Allmänt

Dagarna går fort! Om en vecka är det första advent! Som jag längtar! Efter sena våren är adventstiderna dom bästa på hela året. 
Imorgon börjar jag min nya tjänst som butikschef i åkersbergabutiken och jag är så laddad! Ska bli roligt, utmanande, lärorikt och otroligt skönt att jobba närmare hemma. 
Annars flyter vardagen på som vanligt. Men vardagen är härlig tycker jag! Det är ju ändå då man lever. 
Nu får ni ett litet axplock bilder och sen måste jag hoppa i säng. 
Kram på er!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela