Jag och mitt gäng

hemma!

Publicerad 2017-05-30 21:58:26 i Allmänt

Sådärja! Nu är vi hemma igen! Vi har verkligen haft en härlig semester. Att åka såhär lite innan sommaren är ju en hit! Nu är det bara ett par veckor tills sommarlov, semester och ännu fler roliga upplevelser. 


Vi åkte från det hysteriska hotellet i fredags. Vi hann hänga med Lollo och Bernie, spela mååånga omgångar kortspel, övat på att blanda och badat, badat och badat. Och nu  har vi njutit av Nerja de sista dagarna. Vi har varit på stranden, ätit god och varm (till skillnad från hotellet..) mat, ätit glass på Balcon de Europa, lyssnat på ljudböcker,  promenerat i backarna, hälsat på Familjen Lundin, druckit sangria, haft tapasrunda och gått i alla härliga souvernibutiker. Åh vad vi älskar Nerja!
Flyget hem gick strålande och det var härligt att få krama om min stora tonårsson här hemma. 
Det har tydligen varit händelserika veckor på jobbet, så imorgon blir det till att åka dit och städa upp. Men nu med ett utvilat huvud och brunbrända ben! Nu kör vi! 

Viva la Espana!

Publicerad 2017-05-23 22:31:23 i Allmänt

Hola!

Framme i Spanien och det är ju för härligt med semester, sol och sangria!
Vi kom till Nerja i Söndags och på måndagsmorgonen packade vi in oss i hyrbilen och åkte på en liten "utflykt". En välplanerad och sedan länge inbokad utflykt till ett hotell i Almeria, ca 1 och 1/2 timme från Nerja. En överraskning för flickorna som längtat efter bad i pool och barnklubbar. 
Det var två mycket glada barn som på parkeringen utanför hotellet insåg vad som skulle ske. Här stannar vi tills i helgen och sedan avslutar vi vår semester med ett par dagar till i Nerja. 
Vi bor alltså på ett all inclusivehotell med hela paketet. Hysteriska barnfamiljer, vin i plastmuggar, paxande av solstolar, solbrända engelsmän, smaklösa måltider, stora maskotar som svettas i sina tjocka kostymer och väldigt nöjda döttrar. 
Jag och Mr'J försöker njuta allt vi kan medans barnen lever livet. Vi har dock ett riktigt superrum med stooor balkong och vacker utsikt, så vi ska nog överleva ett par dagar.

På dagens barnklubb var det visst chokladfest. En tillställning den engelska barnklubben skapat och nu tydligen är en succé. Man leker lekar med choklad och avslutar galejet med att smeta in varandra i nutella. Helt obegripligt för oss föräldrar, men barnen uppskattade jippot och undrar varför vi inte gör detta oftare. 

Nu har vi spenderat en stund vid utomhusscenen där det på kvällarna pågår någon form av underhållning för barnen. Allt är på spanska och det blir ganska lätt missförstånd mellan alla barn som inte talar spanska och artisterna, men så länge dom bara spelar glad musik och dansar går det fint. Det är reglerna i lekarna som blir lite svårtydda.. nåja, nu hoppar vi i säng och laddar upp för en härlig dag i poolen imorgon! 

Adios! 

Maj 2017

Publicerad 2017-05-19 22:34:28 i Allmänt

Hej och hå! Vi kom hem från New York till slut, men jag hade verkligen kunnat stanna hur länge som helst. Vilken otrolig stad! Och vilket otroligt resesällskap! Jag skulle vilja ha liiite mer pengar på kontot och liiiite mer semester från jobbet. Då skulle jag åka på en resa med SysterYster varje månad. 

Men nu är vi hemma igen. Tre veckor har gått och det har mest innehållit jobb, skola, möten och tjejfest! Våren har varit superseg i år och efter flera veckor av mulet väder med 10 graders "värme" på sin höjd, sa det idag PANG. 27 grader och strålande sol! Vi har tydligen hoppat över våren och går direkt på sommaren! Men ändå en bra uppvärmning för oss här hemma. På söndag åker vi till Spanien! 9 dagar av sol, bad, ledighet och familjetid. Ska bli härligt! Vi har en härlig överraskning för barne som ska bli så rolig att berätta! Vi åker till Nerja som vanligt, men vi har bokat in 6 nätter på ett hotell i Almeria också. Och det bästa (enligt barnen) är att på det hotellet finns det inte bara pooler och rutschkanor utan även Lollo och Bernie! (Vet ni inte vilka dom är, googla.) tror det kommer att bli succé!
Livet är verkligen vänligt just nu. Och det är ju det som är njutningen i livet. Att det går upp och ner. Det ger en möjlighet att verkligen uppskatta det härliga som sker. 
Tacksam var ordet.
Nu lite bilder från NY och våra veckor i ett kallt maj.


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela