Jag och mitt gäng

Smått och gott

Publicerad 2017-10-23 22:28:20 i Allmänt

Ny måndag och ny vecka. Tänk vad dagarna och tiden går undan. Snart redan november! Sedan sist har vi haft mycket roligt för oss. Till exempel har vi varit på loppis. Majken älskar att hitta fynd på loppis. Hon kämpade ett tag med att försöka få mig och Mr'J att köpa ett par superfräsiga lila skor, men på grund av storleksbekymret och de aningen höga klackarna var vi bestämda med att leta vidare efter något annat..  (null)

(null)
Till slut hittade hon en liten klase med låtsasvindruvor för 1:-. Ett riktigt kap! :-)
Vi har ätit tapas..
(null)
Och haft finbesök i trädgården..
(null)
Igår var vi på bio också! Vi såg "Ballerinan och uppfinnaren". En jättemysig film och nu vill båda flickorna börja dansa balett och övar flitigt på att gå ner i spagat.
(null)

(null)

(null)
Vi har gungat på förskolegården..
(null)
Haft innebandyturnering..
(null)
Och dykt i badkaret!
(null)

(null)
Vi har även startat vintersäsongen och åkt skridskor!
(null)

(null)
Och kaninerna i familjen mår utmärkt och växer så det knakar!
(null)

Den osynliga tonåringen mår också fint, men vägrar konstant att vara med på kort, så ni får ta mitt ord på att han fortfarande växer och frodas..:-) 

Nu ska jag förbereda för tidig morgon, men tänk vilken härlig vecka! På torsdag ska jag gå på Dannys show med bästa Nathalie från jobbet och på fredag kommer min sååååå efterlängtade Miss C hit! Älsk!


Fredag morgon

Publicerad 2017-10-13 07:39:23 i Allmänt

Det är faktiskt riktigt mysigt att ha börjat pendla igen. Trots vråltråkigt väder där ute, så är bussen varm och ljudboken riktigt spännande. Nu kör vi fredag!

Tisdag i oktober

Publicerad 2017-10-03 21:36:49 i Allmänt

Hej hopp!

Nu är verkligen hösten här igen! Regn och rusk, vardag och hemmakvällar med tända ljus. Hösten är både härlig och mörk på samma gång. 
Idag har jag varit ledig och hunnit med en massa bra saker. (Och dyra!) bilen var på service, storhandling och sedan ridning med Stella. Det finns sannerligen roliga och mindre roliga utgifter. Ridningen är dock alltid rolig! Idag fick S rida på en ny häst. Alladin! Han var ganska bångstyrig och var trög i traven, men söt som tusan och han fick även bli den hästen som tog Stella över sitt livs första hinder! Mycket spännande! 
På bilden ligger bommarna på marken och det har hon traskat över tidigare, men idag lyftes alltså bommarna upp! Läskigt och roligt!

Majken tjatar varje dag om att hon också vill börja rida, men om två veckor startar vi med simskola istället. Tillsammans med hennes två bästa kompisar! Vera och Freja! Förra veckan hämtade jag hem alla tre från förskolan och det var succé! Vi avslutade galejet med våffelfest tillsammans med alla små och storasyskon. 

Den nyaste flugan här hemma är det här:

Man ska alltså blanda ihop olika saker som sedan de på andra sidan lådan ska känna på och gissa vad det är för något. Mycket spännande och mycket kladdigt. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela