Jag och mitt gäng

Stella 8 år!

Publicerad 2017-03-21 23:11:24 i Allmänt

Vilken härlig födelsedag! Vår oerhört älskade Stella har blivit firad från morgon till kväll och dessutom vuxit en halvmeter. 

Det startade med sång och uppvaktning på sängen imorse.

Den mest efterlängtade presenten var ett Tinitell-armband. Det är en mobiltelefon som ser ut som en klocka. Man kan ringa/svara med den, men den sitter på handleden istället för att ligga i väskan/jackan (som är supermegaenkelt att tappa bort) dessutom har den en gps där jag som förälder via en app kan se vart hon är.

Idag ville hon promt gå hem från skolan själv eftersom hon både kan ringa nu och att jag även kan se på appen vart hon är. 
Men eftersom lillasyster ändå skulle hämtas hem också, så bestämde vi att hon fick gå själv dit istället. 
Stor, stolt och väldigt nöjd 8-åring kom skuttande mot oss och nu vill hon gå hem själv alla dagar i veckan. 

Sedan dukades önskemiddagen upp. Tacos såklart! 

Och sedan var det dags för veckans ridning. Idag på världens långsammaste och snällaste ponny Bilbo. Och idag var det även årspremiär för uteritt!

Och efter lite gulligull med stallkatten, åkte vi hem och fortsatte firandet tillsammans med farmor, farfar och faster Fia. Det var en mycket nöjd och glad tjej som somnade ikväll. Dessutom med växtvärk, så visst tusan har hon växt idag! 

Mars 2017

Publicerad 2017-03-19 21:41:58 i Allmänt

Oj då! En månad utan uppdatering. Jag ber om ursäkt för detta men nu är jag här igen! 

Mycket roligt har hänt och jag ska försöka uppdatera er på några av dem. 

Vi har fått en fjortis i familjen! Han är precis så där pubertal och härlig på samma gång. 

På sportlovet åkte vi på kryssning! Det blev såklart succé. Fast nästa gång får Mr'J följa med också.


Majken har även varit på gymnastik!


Och Stella har hittat roliga masker på loppisen. 

Hon älskar ju att pyssla på alla olika vis, och just nu vill hon helst sy. Måste köpa hem mera tyger tror jag. Men vi har väldigt många vackra kuddar i miniformat här hemma nu. 

Vi har badat också! Både hemma i badkaret och på Norrtälje badhus. Dock fotade jag inget inne i badhuset av självklara skäl, men det var roliga timmar tillsammans med familjen J.

Igår var det också äntligen dags för min och P's efterlängtade helkväll. Bubbel, middag och show! Det var en riktigt härlig kväll och huvudet var lite tungt imorse..

Men eftersom solen lyste så härligt, var det ändå ganska enkelt att gå upp. Äta god frukost och sedan dra på sig kläderna och gå ut. Plock och fix på tomten och plantering av en massa frön. Och såklart åkte cyklarna fram också! Nu måste bara gruset väck! 


Förra helgen åkte vi till Falköping! Och när man åker till Falköping så spelar man spel. Stora mängder spel. Och sen besöker man falköpings osteria också. Och leker i lekparker. SysterYster och kusinerna var också där, så det var en rolig, efterlängtad och intensiv liten resa. :-) 

Nu ska jag kasta mig i säng. Imorgon ska det snöa, men efter det blir det vår! Det är jag säker på! 


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela