VAB

Så var det dags att vara hemma med en sjuk Stella igen.. Hon snittar väl sisådär en sjukdag i veckan nu för tiden. Den här gången är det snor, feber och en massa härlig gegga i ögonen. Första hösten på förskolan är inte direkt något hit.
Natten har ju inte varit någon höjdare heller, då Stella hostade så att hon kräktes ner hela sängen. Det hela resulterade i att jag och Stellert sov på soffan. Så nu har vi precis tagit en power-nap på cirkus en timme. Satt som en smäck!

Helgen var i alla fall great. I Fredags var Jonas iväg och träffade några kompisar och jag hade finbesök av pinglorna Miss C och P. Härligt med spontana äng-kvällar. På Lördagen for vi iväg och köpte lite ljus, fotöljer till barnen och annat smått och gott. På kvällen åt vi god mat och stängde ögonen vid 22-snåret.. Magiskt. I går kom äntligen vinterdäcken på Fjortor och vi inköpte skor, vantar, mössor och sockor till barnen. Så nu kan kylan komma ordentligt. Vi är redo! =)

Nu ska vi stryka lite, småstäda och ta hand om varandra. Längtar massoor tills helgen också! Då ska vi åka till mamma och BoBo. Ska bli så spännande att se hur dom har det och dessutom ett välbehövligt miljöombyte.
Hoppas att ni får en härlig dag i kylan.

KRAM BANAN!



Allmänt | |
#1 - - Albinailin:

Thanks for your enjoyable site, many good times had ja!

Upp