Helgen!

Fredagen var väldigt lugn hör hemma. Mr'Js snälla föräldrar tig hand om våra flickor och Sebbe var hos sin pappa. Vi spelade kort, drack vin, åt hämtmat, bastade och gick igenom spotify på alla gamla låtar från ungdomens dagar..:-) det var härligt att  bara vara vi två och att sova en hel natt är ju obetalbart! 


På lördagen vällde det in sköna damer här hemma! Lisa är i Sverige med sina två småpojkar och då passade dom som kunde på att komma hit och äta ihop! Det var fabulöst på alla de sätt och det är ju grymt med ett stort matbord, så att alla får plats! 

Stella älskade att ha huset fullt av glada damer och såg genast till att dom var sysselsatta. Små grodorna var kvällens höjdpunkt! 

När leken var slut passade hon på att mysa lite med urgulliga Charlie. Super-Charlie från den gröna ön. 

Miss C sov kvar på soffan och när vi vaknat till liv på söndagen tog vi oss en promenad ner till Stekelvägen och alla barndomsminnen. Vi drömde oss tillbaka, stirrade in i husen, åt picknick i lekparken och konstaterade att vi har haft en fantastisk barndom med så många härliga minnen och upplevelser. Tack mamma och pappa! 

Efter promenixen bäddade vi ner oss i sofforna igen och tittade på "Trassel". 
Bästa sätter att hindra någon från att lämna huset är ju att lägga sig på dem. Såklart.

Men till slut var hon tvungen att lämna oss för den här gången och nu är det vardag igen. Och idag börjar Sebbe på trummor! Spännande! 

Mors!
Allmänt | |
#1 - - Miss C:

♥♥ i överflöd!

Upp