Jag och mitt gäng

Måndag

Publicerad 2014-01-13 20:42:25 i Allmänt

Så var det måndag och vinter igen! 
Hela helgen har det fallit snö utanför fönstret och nu gäller det att ta på sig kläder. Man har ju liksom blivit lite bortskämd den här vintern när det kommer till att bråka med barnen om alla kläder..:-) Majken kan fortfarande ha sin overall och klagar inte alls när hon har den på sig. Men vantarna.. Dom hatar hon! Fina mössan har mormor gjort! 


När hon inte knatar runt i tjocka kläder pussas hon gärna. Med dockan, sin spegelbild eller ibland vi andra i familjen. Väldans sött! 


Kusin Ally har ju varit på Gran Canaria senaste veckan, så idag fick Ally berätta  om hela hennes första spännande utlandsresa för Majken. M tyckte det hela lätt otroligt spännande och klappade händerna och vinkade för fulla muggar..


Och när vi lagt på hämtade vi in posten. Och där låg ett paket från just Ally! Majken blev väldigt glad! Sen hämtade vi Stellert och gick ut och åkte pulka på baksidan. Majken ÄLSKADE att åka fort,fort nerför backen men inte lika mycket att dela pulka med syrran.. Nu ligger barnen i sängarna och jag ska dricka en kopp te. 

Trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela