Början på April

Våren var här nyss, men idag känns det mer som höst. Blåst, regn och kyla. Hua! Men till helgen ska det bli fint igen och då fyller jag år! (Och förhoppningsvis systers lilla bulle i magen också! Vore kul att dela födelsedag!)
Ska vi köra lite traditionella "vad vi gjort sedan sist"-redovisning då!
När solen var här var vi såklart mest ute. 
Såpbubbelblåsning, fotboll, gungning och trädgårdsarbete. 





Vi tog en cykeltur hem till familjen J också! Så underbart att Sitta i solen och dricka kaffe. Längt efter sommaren!


Innan påsk stod jag och barnen vid kassorna inne på ICA för att vänta på Mr'J som sprang iväg efter mjölk. Sebbe fick syn på en tävling för Marabou där man skulle svara på 4 frågor och skriva en slogan. Vi drog ihop ett bidrag fort och gissa vem ICA ringde förra veckan! Mig! Lite dumt att vinsten kom EFTER påsk, men vi smaskar på varje lördag istället. Mycket praktiskt!

Annars så har vi såklart hängt i stallet. Den här gången tillsammans med Amy och mamman fick för första gången gå upp på läktaren och titta på under lektionen. Ser så mycket fram emot att få sitta med en kaffe i kafeterian om ett tag!



I söndags var Solna-kusinerna här! Majken och Penny levde utan vuxens översyn rövare på övervåningen tills vi ertappade dem i badkaret. Med kläderna på, utan vatten men fullt av uthällt schampo. Supernöjda såklart! :-) 
Annars byggde dom med klossar och lärde varandra roliga grimaser.




Vi har övervunnit en rädsla också! Vi har tvättat bilen nere på Statoil och Majken vågade följa med! Och sitta själv dessutom! Nu vill hon gärna tvätta bilen igen.

Nu är det dags att hoppa i säng. Imorgon väntas jobb med leverans för min del, skola med gympa för Stellas del, röj på förskolan för Majkens och jobb i Nacka för Mr'J. På fredag kommer Sebbe! 

Trevlig kväll!
Allmänt | |
Upp