Kalmar & Vita Sand

Efter vårt besök i Vadstena fortsatte färden till Vita Sand, strax utanför Kalmar. En underbar plats där vi fick spendera 6 härliga dagar med familjen Borrie. Vi hade verkligen tur med vädret och vi hann göra så mycket roligt!

Jag har aldrig varit i ett hus med så många olika vinklar och vrår. Fullständigt galet och roligt på samma gång.
På måndagen kom Big C's kusiner och överraskade oss med hölass och traktor! Så roligt och gulligt av dom

Vi fick besöka den gamla gården och blev bjudna på både nybakade blåbärspajer, middagsbuffe, såpbubblor och tipsrunda.

Vi har badat också! Jättemycket har vi badat! Stella har badat mest och skulle kunna simma runt hela dagarna. Ett riktigt blötdjur är hon!
Big C hade med sig en SUP (stand-up-paddle) och det blev veckans succé. Såå roligt! Både barn och vuxna turades om att paddla omkring.

En kväll åkte vi in till Kalmar för att titta på teatern om Pippi Långstrump som visades vid slottet. Jag, Stella, Majken, SysterYster och Ally tog plats och det var jättebra! Efter föreställningen fick vi möjlighet att både hälsa och krama på de medverkande. En till succé!

Vi blev så fascinerade av Kalmar slott att vi åkte in en dag till! Fast den här gången för att gå in genom portarna. Vi fick träffa prinsessor, blev adlade till slottsnarr, lekte i katthult och tittade på utsikten från slottsvallarna.

Vi fick även finbesök av morfar, Ulla och Truls! Plus att Kusinernas farmor och farfar också tittade förbi! Det blev en underbar kväll med grillad middag och sifferkubb i trädgården. Barn som vuxna var med och det är en kväll vi kommer att minnas länge.

När vi inte gjorde utflykter så fiskade vi från bryggan, spelade kort i solnedgången, kvällsbadade, busade på tomten, försökte ta snygga selfies i månskenet och myste med kusinerna. Vilken toppvecka vi fick! Tack snälla familjen Borrie!

Allmänt | |
Upp