Ester, eld och miss C

Oj vilken lång paus det blev! Men våren traskar på och det bästa är att hon äntligen kom ut! Lilla fina, efterlängtade Ester-Lena. 
På onsdag åker jag och barnen ner till Skåne och vi är såå spända på att få träffa henne! Och Majken kan inte bärga sig för att äntligen få leka med Ally igen!
Förutom nya kusiner har vi upplevt andra saker också! Som hjärt och lungräddning med jobbet!
Superbra och nyttig kunskap. Man behöver verkligen uppdatera sig till och från. Roliga kollegor har jag också! Älskar våra utbildningar och butikschefsmöten. Avslutas alltid med några glas vin i hotellbaren innan hemgång.




Vi har också roat oss med att byta lite ansikten med varandra på bilder. Så roligt och så obehagligt. Men mest kul!


Nu har ju äntligen våren kommit också! 
Vi har plockat vitsippor.


Och firat ett Valborg med härliga vänner i Älvsjö.



Vi fick jobba lite trappträning också! Men det var det värt för att komma till brasan. 


Stella har varit på ridning också. Den här gången fick miss C hänga med och oj vad hon fick jobba. Uteridning med mycket trav och dessutom en otroligt stirrig och oplanerad lektion. Både hästar, barn och vuxna kändes lite ur balans. Det resulterade i gruppens första "ramla-av-hästen"-olycka. Dock inte Stella och det gick bra. Skönt.



Nu väntar en mycket efterlängtad vecka. Först 3 dagars jobb, sen fyra härliga dagar i Skåne! Både häng med miss C och hela familjen Borrie. SOM jag längtat! Håll tummarna att barnen håller någorlunda sams och att vädret stämmer!

Trevlig kväll!




Allmänt | |
Upp